İntihar mı çekşp gitmek mi

Ama herkes oyle diyor babaya versen terketmus oluyorsun yanımda gotursen benden rezil olacak e otur cek desen dayanamıyorum
Dayanacak gucun kalmamis belli kendine bir sure belirle atıyorum 1 sene o bir sene icinde eline geçen paralari biriktir hatta bozuk paralarini bile biriktir ,ders çalış arkadaslarinla bağlantı kur az da olsa bir alt yapı oluştur sonra çaresine bakmaya çalış Allah büyüktür belki bi kapı açılır önüne. Kardeşimin bir arkadaşı vardı kocasına tahammül edemiyordu sevmiyordu adamı lise mezunuydu kadın acikogretimden bir bölüm okudu evliyken 4 sene dişini sıktı okul bitince boşandı kendine özelde bir iş buldu iki tanede çocuğu var

Bence boşanıp velayeti babaya verin. Kızınızın olduğu şehirde kadın sığınma evinde kalarak iş arayın yeni bir hayat kurun. Yaşam şartlarınızı iyileştirdiğinizde kızınızı yanınıza alın. Tabiki bu süreç boyunca kızınızı görmeye gidin muhakkak

Velayeti babaya verirse baba bir daha o çocuğu göstermeyebilir.

Annede olan tek hak velayet onu da alırsa böyle bir kisiliksizle hiç baş edemez.

Velayet vermeyip sadece bir süre görüş günlerinde alarak ilerleyebilir. En kötü ihtimal böyle yapılabilir . Bence yanlış yapar.

Hemen ilinizde bulunan baroya gidip adlî yardım talep edin. Boşanma nafaka tazminat ve mal paylaşımı için. Nasıl 300 tl veriyor ? Mahkeme neye hükmederse paşa paşa verecek. Vermezse maaşına haciz koydurur oradan alırsınız.

Hemen ilinizde bulunan baroya gidip adlî yardım talep edin. Boşanma nafaka tazminat ve mal paylaşımı için. Nasıl 300 tl veriyor ? Mahkeme neye hükmederse paşa paşa verecek. Vermezse maaşına haciz koydurur oradan alırsınız.
Bu nafaka paraları bu kadar az mi oluyor adam ayrılsa bile çocuğuna bakmakla yükümlü değil mi? Cidden ülkemizde kadın olmak çok zor sığınma evleri vs fazla bisey sunamıyor kadınlara da hayatları boyunca bir adamamecbur bırakıyor cidden üzücü

Niye rezil olsun , o büyüyen kadar fark etmez ki çektiği sıkıntıyı.

Sizinle geziyor sanacak , hepsi bu.

Buyuyene kadar da zaten bir yolunu bulur kazanmaya başlarsınız.
Dikkat edıyorum da yorumlarda çocuğu çoktan gözden çıkarmış gibi konu sahibi. Çok fazla cozum aramıyor çocuğa bakmak icin baba neden bakmasın kafasında. Evladınızdan kopmayın

Dikkat edıyorum da yorumlarda çocuğu çoktan gözden çıkarmış gibi konu sahibi. Çok fazla cozum aramıyor çocuğa bakmak icin baba neden bakmasın kafasında. Evladınızdan kopmayın
Sanırım çaresizlikten böyle hissediyor ama ne olursa olsun çocuğu bırakırsa geri alamaz ne yola girecekse çocukla girmeli bence

Intıhar cozum degıl toparlanın ama benı en cok uzen kızınızı ayak bagı gormenız bunu da psıkolojık bozukluk dıye dusunuyorum o sızın canınız onsuz hayat basıl düşünürsünüz anlamadım :( cok uzuldum kızınıza

Sanırım çaresizlikten böyle hissediyor ama ne olursa olsun çocuğu bırakırsa geri alamaz ne yola girecekse çocukla girmeli bence
Aynen bencede. Evlat bu kesinlikle sonra çok pısman olacak ve adam anlattığı kadar kötüyse sonrasında çocuğu alamayabilir. Baştan vermemeli asla velayeti

Haklısınız insanın en deger verdıgı seye en kıymetli seye yani canına kıyması kolaya kaçmak oluyor atanamayıp intihar eden öğretmenler için dikkat cekmek için intihar ediyorlar diyen bakanla bakış acınız aynı
Abileri kizar mi diye üzülüp intihari düsünmek o abilere ki vijdanlari varsa omurbillah kizinizi emanet etmek demek..ha biz bakamıyoruz diyip yurda verirler vs..gunah degil mi o bebege?evliyken calisin mesela cunku bize onu sormayin bunu sormayin derken en buyuk soruyu evladinizdan duyarsiniz
Anne benim sucum neydi?

Aynen bencede. Evlat bu kesinlikle sonra çok pısman olacak ve adam anlattığı kadar kötüyse sonrasında çocuğu alamayabilir. Baştan vermemeli asla velayeti
Çocukta bi sure sonra unutur anneyi yada bağ kuramazlar ben konu sahibinin resmi nikahi yok mu diye düşündüm nedeni ise nafaka konusunda sessiz kalması 300 tl den fazlasını alır diye düşünüyorm adamın işi gücü varsa

Çocukta bi sure sonra unutur anneyi yada bağ kuramazlar ben konu sahibinin resmi nikahi yok mu diye düşündüm nedeni ise nafaka konusunda sessiz kalması 300 tl den fazlasını alır diye düşünüyorm adamın işi gücü varsa
Evet olabilir. Aslında konu sahibinin ders çıkarması gereken çok şey var. Kendisi sahip çıkılmayan bi evlat olmuş. Ve sevgi eksikliğiyle hiç olmayacak birine gönül vermiş. Şimdi aynısını yaşamış biriyken kendi kızına da bunu yasatmamalı.evladına sahip çıkmalı yarın bir gün onun da aynı hataya düşmesini engellemeli. Umarım kızını bırakmaz.

Bu nafaka paraları bu kadar az mi oluyor adam ayrılsa bile çocuğuna bakmakla yükümlü değil mi? Cidden ülkemizde kadın olmak çok zor sığınma evleri vs fazla bisey sunamıyor kadınlara da hayatları boyunca bir adamamecbur bırakıyor cidden üzücü
Bahsettiginiz nafaka ortalama asgari ucretle çalışan davalıya hükmedilen nafaka tutarıdır. 300-600 civarında gezer. Ancak olayda bahsi geçen şahıs okul müdürü maaşı 6000 TL. 1000 kendisi 1000 çocuğu için nafaka alabilir, tazminat alabilir, mal paylaşımında edinilen malların %50sini alabilir. Barodan avukat talebinde bulunsun eğer vekalet ücreti ödeme durumu yoksa.

Evet olabilir. Aslında konu sahibinin ders çıkarması gereken çok şey var. Kendisi sahip çıkılmayan bi evlat olmuş. Ve sevgi eksikliğiyle hiç olmayacak birine gönül vermiş. Şimdi aynısını yaşamış biriyken kendi kızına da bunu yasatmamalı.evladına sahip çıkmalı yarın bir gün onun da aynı hataya düşmesini engellemeli. Umarım kızını bırakmaz.
Muge anlının programına çıkıp yillar sonra çocuklarını arıyorlar çocuklar ya görüşmek istemiyor yada neden bizi bıraktın diyorlar ve ne denilirse densin o çocuklar tatmin olmuyor o yüzden bırakmak bana sağlıklı gelmiyor bağ bi kere koptu mu yerine gelmez çok lüks yedirip giydiremesede sarıp sarmalaması bırakmaması lazim

Kimsem yok annem babam kucukken ayrılmışlar kimse adam gibi bakmadı tek basıma okudum bıseyler yapmaya calıstım bugun 29 yasına gırdım hala kpss hazırlanıyorum bşr baltaya sap olamadım benden 17 yas buyuk pşslşk bşr adamla evliyim 2.5 yasında kızım var en buyuk hatam boyle bir adamdan coxuk yapmak oldu es kısının iki pgluda bizle yasıyor basta onda degılsı hamile oldugumı ogrwndıgı an kendini garantiye aldıgı an coxukları nı aldı bana sormadı bile ustelık anneleri ogretmen ve bakabilecek durumu var adam benle evlenince cocuklarına aski deplestı cocuklarında baba askı ve coxukları gayet buyukler unıye gidiyor buyuk olan nasıl boyle biriyle evlendin demeyin yaptım bir aptallık kımsesızlıkmı dersınız caresızlık mı ne deseniz haklısınız gidecek kapım yok ayrılmak istiyorum bu karaktersizler evli kalmak istemiyorum ama coxuk bana engel kadın sıgınma evini aradım cocugu yuvaya veriyoruz dedi yuvaya vereceğime babasına bırakırım kızımın babası mudur yardımcısı durumu iyi ama 2.5 yasında bebegı nasıl bırakırım bırakmasam nereye giderim dusunmekten cıldırıcam canıma kıymayı ciddi ciddi dusunur oldum coxuk olmasaydı gider calısırdım iyı kotu ama cocukla nereye gıdım calıasam kime bırakım kıra bakıcı nasıl odeyım nafaka derseniz adam pislik su kadar vermen soyle verırım esya vermem mal kacırırm napıcam bılmıyorum
İlk başta Sana şunu söylemek istiyorum sen kimsesiz değilsin...! Seni yaratan var...! En güzeli bi evladın var ..! Gencecik bi kadınsın intihar çözüm olmuş olsaydı İnan herkes intihar ederdi ama değil malesef bak diyorsun hala KPSS ye hazırlanıyorum demekki bi yandan dq geleceğin için plan kuruyorsun bence sen ne yap biliyo musun kalk ayağa bi silkelen kendine gel...! Sonra ne yapabilirsin onu düşün senin yerinde ben olsam ilk Başta bi iş aramaya başlarım alt yapını hazırla oradayken sonra eşini al karşına konuş ayrılmak istediğini dile getir emin ol Herşeyin başı güven sen ilk önce kendine güven kendini toparla suan psikolojin bile iyi değil bi doktora git danış böyle yaparak ne kendine bi faydan olur nede 2.5 yaşındaki evladına sen annesin bunu unutma bizler hayatımızı eşlerimiz için yaşamıyoruz evlatlarımız için yaşıyoruz bunu unutma canım Allah Yardımcın olsun biraz karışık oldu kusura bakma sakın yanlış anlama dediklerimi hakkında hayırlısı neyse onunla karsılastırsın mevlam🙏

Bahsettiginiz nafaka ortalama asgari ucretle çalışan davalıya hükmedilen nafaka tutarıdır. 300-600 civarında gezer. Ancak olayda bahsi geçen şahıs okul müdürü maaşı 6000 TL. 1000 kendisi 1000 çocuğu için nafaka alabilir, tazminat alabilir, mal paylaşımında edinilen malların %50sini alabilir. Barodan avukat talebinde bulunsun eğer vekalet ücreti ödeme durumu yoksa.
6000 tl den ayda 2000 tl düşüyorsa bence çok iyi kendi bir ise girse bile çocuğun nafakasını alabilir mi peki şayet öyleyse bu paralarla gecinilebilir

Insallah iyi bir puan alır atanırım o zaman kimseye ihtiyacım kalmaz kızımdan asla ayrılmam adam ne halı varsa görsün ki yanına kalmaz ama ıs olmazsa yanıma alamam gecınemeyız
Çocuğunu boynu bükük bırakıp bu dünyadan gitmeyi seçmek evet kolay yoldur. Sen annesin, çocuğun ve kendin için bir çözüm yolu bulacaksın. Atanman elbette harika olur, olmadı başka bir iş bulmaya çalış. Düze çıkana kadar küfrünü duyma, çocuğunu al odana geç. Ama tabii bu arada bir uzman desteği alman çok çok iyi olur hatta bu en önemlisi şu an,bunu sakın ihmal etme. Her gecenin bir sabahı var, kimler ne hayatlardan çıkıp kurtardılar kendilerini, bu kadar umutsuz olma. Bunaldikca yaz buraya. Gönlü güzel kadınlar kalbine su serpecektir, akil verecek, tecrübelerini paylaşacaklardir. Bak gecenin bir yarısı oturmuş derdine çare arıyor insanlar, sen kalkmış çocuğunu bırakıp gitmekten söz ediyorsun. Çocuk çok küçük bir süreliğine de olsa bırakma, başka bir yol illa ki açılır, Allah büyük, yardımcın olsun🙏

Amin Allah hıc bir anneyi cocugun dan vazgecmeyı dusunecek kadar zorda bırakmasın
Ben bundan 4 yıl önce çalıştığım yerde , yeni yeni tanıştığım bir kızla sohbet ediyordum. Konu nasıl oraya geldi bilmiyorum. Birden "benim annem kendini astı, intihar etti" dedi. O kızın yüzünü, o an ki bakışını gorseydiniz, bir daha intihar lafını ağzınıza almazdiniz. Hala aklıma geldikçe dehşet üzülürüm. Hiç bir annenin evladına bunu yaşatmaya hakkı yok. Allah size güç versin.Herseyin mutlaka bir gün düzeleceğine inanıyorum. Kızınız büyüyecek ve siz kendinize çoktan yeni bir yaşam kurmuş olacaksınız. Kalbinizi ferah tutun 🌸

Ben bundan 4 yıl önce çalıştığım yerde , yeni yeni tanıştığım bir kızla sohbet ediyordum. Konu nasıl oraya geldi bilmiyorum. Birden "benim annem kendini astı, intihar etti" dedi. O kızın yüzünü, o an ki bakışını gorseydiniz, bir daha intihar lafını ağzınıza almazdiniz. Hala aklıma geldikçe dehşet üzülürüm. Hiç bir annenin evladına bunu yaşatmaya hakkı yok. Allah size güç versin.Herseyin mutlaka bir gün düzeleceğine inanıyorum. Kızınız büyüyecek ve siz kendinize çoktan yeni bir yaşam kurmuş olacaksınız. Kalbinizi ferah tutun 🌸
Umarım dedıgınız gibi olur cok teşekkür ederim

Çocuğunu boynu bükük bırakıp bu dünyadan gitmeyi seçmek evet kolay yoldur. Sen annesin, çocuğun ve kendin için bir çözüm yolu bulacaksın. Atanman elbette harika olur, olmadı başka bir iş bulmaya çalış. Düze çıkana kadar küfrünü duyma, çocuğunu al odana geç. Ama tabii bu arada bir uzman desteği alman çok çok iyi olur hatta bu en önemlisi şu an,bunu sakın ihmal etme. Her gecenin bir sabahı var, kimler ne hayatlardan çıkıp kurtardılar kendilerini, bu kadar umutsuz olma. Bunaldikca yaz buraya. Gönlü güzel kadınlar kalbine su serpecektir, akil verecek, tecrübelerini paylaşacaklardir. Bak gecenin bir yarısı oturmuş derdine çare arıyor insanlar, sen kalkmış çocuğunu bırakıp gitmekten söz ediyorsun. Çocuk çok küçük bir süreliğine de olsa bırakma, başka bir yol illa ki açılır, Allah büyük, yardımcın olsun🙏
Allah razı olsun 🙏🙏

Back
X