İntihara teşebbüs ettim

Pinky93

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2019
2.388
2.311
83
32
Merhaba bu bir soru, yardım isteği vs değil
Bundan 4 gün önce intihara teşebbüs ettim. Sebebi maddi sıkıntılarım ve psikolojik sorunlarım. 10 tane antipsikotik içtim ölmedim. Ölmek öyle kolay değilmiş. 24 saat müşahede altına alındım midem yıkandı vs vs... anlatmak istedim sadece

Yani bu tesebbus bir sorun cozmuyormus gordugun gibi. Intihar zayif insanlarin secimidir.

Bitek sendemi dert var sanıyosun.
Birtek sen mi maddi manevi sıkıntı yaşıosun.
Oldu herkes intihar etsin ozaman.
Bazen çok mücadele etmek gerekir.
Çok mücadele edersin sonuç alamazsın.
Ama yine de yaşam devam eder.
Kimsenin hayatı güllük gülistanlık değil.
Ayrıca o canı sen yaratmadın , sen alamazsın..

Peki bunun sonucu ölüm olsa kendinize etmekten başka ne olcakti.Ömrunuzu yasiycaklariniza sizi sewenlere yazik gunah degil mi.Bi insan kendi hayatina son wermeyi nasil goze alir.Bir daha boyle bisey dusunmeyin bile ölüm cozum deilm

Geçmiş olsun hepimiz zaman zaman maddi sıkıntılar cekmisizdir belki ben senden daha ağrını çektim bilemezsin ama intihar etmek neden? Ne değişti şimdi ama hala bir şans ve umut var demi lütfen aklını başına al birdaha böyle bir şey asla düşünme sorunlar herzaman bir çözüm bulunur unutma çözüm de sende.

Kardeşim zaman zaman hepimizin içinden çıkamadığı durumlar elbette ki oluyor
Kaç kere dünya başıma yıkılmış gibi hissettim bilemezsin
Ama her seferinde kalkıp mücadeleye devam etmek zorundayız
İşte bunlar insani güçlü yapan şeyler
Hayatın sana neler hazırladığını bilemezsin

Diğer konularına baktım şimdi ne güzel nisanlisin 26 yaşındasın hayatının baharı ya sevdiğin biri var seviliyorsun daha ne peki
Bırak son model koltuk takımın yatak odan gelinliğin olmasın
Hani iki gönül bir olunca samanlık seyran oluyordu
Yoksa siz bir olamadınız mi
Allah sağlık sıhhat versin daha gencsiniz ikinizde çalışır ilerde herşeyin en iyisini yaparsınız
Lütfen seni sevenleri üzme ve kendini 3 günlük dünya için hırpalama
Ilerde bugunlerine bakıp güleceksin aklim neredeymiş diye

Bende birgün 1 kutu ilaçla intihar edip gece 12 de uyuyup aksam 8 de uyandigimda istifra edip geri yattigimi hatirladikca intiharin oyle kolay olmadigini anliyorum. Kimse de farketmemişti.

Bedeninize boşuna zarar vermeyin allah almayinca almiyor.

95 tane çeşitli ilaçları icen bir tanıdığım oldu yaninda bende hastaneye gittim
Sonuc ölmedi
Çektiği eziyetlere değdimi Hayır
Zaten birgün öleceğimiz dünya için neden bu kadar aceleci davranıyorsun ki
Yaşadığın her ne varsa bu dünyayı umursama mutlu olmak içinse sebep arama

Hiç kınamam hep düşünürüm insanlar ne yaşamış ki canına kast edecek duruma gelmiş diye.
Aileni arkandan annenin ne hale geleceğini düşün, bir ölüme çare yok demişler. Mutlaka yaşadıkların zordur ama inan eninde sonunda bitecek bir hayat için neden bu acele? Üstelik ahiret inancın var mı bilmiyorum ama inanıyorsan bu dünya için ebedi hayatını yakma derim.
Umarım bu günlerini sen yaşamamışsın gibi hissedeceğin çok güzel günlerin olur ve mutlu olursun.

Canım şimdi fark ettim nişanlının bebek istemediği için açtığın konuya da yorum yapmışım ben, sen aklı başında gencecik pırıl pırıl bir insansın. Böylesi bir şey düşünmüş olabilirsin hepimiz insanız, ama ne güzel evleneceksin seni seven ailen nişanlın var. Şükretmek için sebebin çok yani, her şey inan ki yoluna girer , sen içini ferah tut sadece.

Arkadaşlar ben bebeğimi 20 yaşındayken kaybettim. Eski sevgilim beni afedersiniz bıraktı gitti sırf bu sebeple. Aradan 2 sene geçti şimdiki nişanlımla tanıştım 4 senedir beraberiz ama o da Bebek istemiyorum gibi laflar edince garip bir şekilde bir de üstüne maddi sıkıntılar vs ben ne yapacağımı bilemedim. Haklısınız bir çoğunuz Allah’ın verdiği canı allah alır. Ama ne bileyim saçmaladım işte. Midem yıkanırken bir elimde serum diğerinden kan alıyorlardı. O an dedim bu rezilliği bu cefayı çekeceğime kürtaj olurken allah canımı alsaymış taa 20 yaşındayken o yer altı klinikte ölseymişim de bunları yaşamasaymışım. Ben bipolarım ve borderline kişilik bozukluğum var kürtajdan sonra tanı konuldu. yaşamak istiyorum esasen bazı zamanlarda ama hastalıklar canımı yakıyor

Geçmiş olsun arkadaşım
24 saat içinde evlenip bebek yapma isteğin nasıl ilaç içip ölme isteğine döndü,?

Tamam işsiz kaldın ee ne var bunda ölecek kadar? Milletin 300 -500 bin borcu oluyor da başına bir şey gelmiyor sana mı olacak?

Lütfen ruhunun tedavisi için yardım al.

Bipolarsanız ilaç kullanıyorsunuzdur mutlaka. İyi gelmiyorlarsa doktorunuzla görüşün.
Bir de yanlış bilmiyorsam, bipolar rahatsızlığı genetik. Bu hatırladığım doğruysa, zaten bebek yapmamanız daha doğru olabilir. Üzerinde ciddi ciddi düşünülmesi gereken bir konu, bebek yapıp yapmamak.

Nolur günahını düşün...seni bilmem inanıyor musun ama gercekten buna inanıyorum...illa ki Allaha isyanla yapmiyorsundur ama nasılsa öleceksin be niye acele edip bir de öteki dünyanı mahvediyorsun hem de sonsuza kadar....bu.dunyada zaten sınırlı yaşayıp öleceksin bekle zamanını...çektiğin sıkıntıların karşılığını alacaksın belki orda bir şans varken onu da yok ediyorsun intihar ederek...gercekten büyük günah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…