Merhaba bu bir soru, yardım isteği vs değil
Bundan 4 gün önce intihara teşebbüs ettim. Sebebi maddi sıkıntılarım ve psikolojik sorunlarım. 10 tane antipsikotik içtim ölmedim. Ölmek öyle kolay değilmiş. 24 saat müşahede altına alındım midem yıkandı vs vs... anlatmak istedim sadece
Merhaba bu bir soru, yardım isteği vs değil
Bundan 4 gün önce intihara teşebbüs ettim. Sebebi maddi sıkıntılarım ve psikolojik sorunlarım. 10 tane antipsikotik içtim ölmedim. Ölmek öyle kolay değilmiş. 24 saat müşahede altına alındım midem yıkandı vs vs... anlatmak istedim sadece
Bipolarsanız ilaç kullanıyorsunuzdur mutlaka. İyi gelmiyorlarsa doktorunuzla görüşün.Arkadaşlar ben bebeğimi 20 yaşındayken kaybettim. Eski sevgilim beni afedersiniz bıraktı gitti sırf bu sebeple. Aradan 2 sene geçti şimdiki nişanlımla tanıştım 4 senedir beraberiz ama o da Bebek istemiyorum gibi laflar edince garip bir şekilde bir de üstüne maddi sıkıntılar vs ben ne yapacağımı bilemedim. Haklısınız bir çoğunuz Allah’ın verdiği canı allah alır. Ama ne bileyim saçmaladım işte. Midem yıkanırken bir elimde serum diğerinden kan alıyorlardı. O an dedim bu rezilliği bu cefayı çekeceğime kürtaj olurken allah canımı alsaymış taa 20 yaşındayken o yer altı klinikte ölseymişim de bunları yaşamasaymışım. Ben bipolarım ve borderline kişilik bozukluğum var kürtajdan sonra tanı konuldu. yaşamak istiyorum esasen bazı zamanlarda ama hastalıklar canımı yakıyor
Nolur günahını düşün...seni bilmem inanıyor musun ama gercekten buna inanıyorum...illa ki Allaha isyanla yapmiyorsundur ama nasılsa öleceksin be niye acele edip bir de öteki dünyanı mahvediyorsun hem de sonsuza kadar....bu.dunyada zaten sınırlı yaşayıp öleceksin bekle zamanını...çektiğin sıkıntıların karşılığını alacaksın belki orda bir şans varken onu da yok ediyorsun intihar ederek...gercekten büyük günahMerhaba bu bir soru, yardım isteği vs değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?