neden?Bence hata olur.
Psikologlara psikiyatristlere inanmıyorum. Kendim ne yapabilirim?
neden?
intiharı düşünecek kadar bunalması zamanı olmadığını düşündürdü bana o yüzden.Kendi hayatını yoluna koymadan bir başkasının hayatına dahil olmak çok büyük bir hata çünkü. Mutsuzlukla sonuçlanma ihtimali çok çok yüksek. Önce sınavı kazansın mesela, bi yalnız kalsın ailesinden uzaklaşsın bi düşünsün. Sonra istiyorsa ozaman evlensin.
İnanmamanizin bir sebebi olmali.. Tarafsiz bir kisi size yardimci olacak simdilerde sorunlari olmayan insanlar bile duzenli olarak psikologlara gidiyorlar. Buraya yazarak bile yardim istiyorsunuz sizde bu ruh halinden kurtulmak istiyorsunuz bizler degilde daha profesyonel insanlar yardim edecek. Bir daha düşününPsikologlara psikiyatristlere inanmıyorum. Kendim ne yapabilirim?
İnanmamanizin bir sebebi olmali.. Tarafsiz bir kisi size yardimci olacak simdilerde sorunlari olmayan insanlar bile duzenli olarak psikologlara gidiyorlar. Buraya yazarak bile yardim istiyorsunuz sizde bu ruh halinden kurtulmak istiyorsunuz bizler degilde daha profesyonel insanlar yardim edecek. Bir daha düşününPsikologlara psikiyatristlere inanmıyorum. Kendim ne yapabilirim?
intiharı düşünecek kadar bunalması zamanı olmadığını düşündürdü bana o yüzden.
inşallah.Anladım. Ama şimdi düşünüyorum da benim bile öyle dönemlerim olmuş. Ailemi düşman sandığım zamanlar.. sonra dönüp bakmışım ki aslında sadece onlar dostmuş. Sanki konu sahibininki de geçecek birşey gibi duruyor. Geçmesini bekleyip ayaklarının üzerinde durmaya çalışsa keşke. Herşey yoluna girer onun için de umarım.
İntihar ne demek hiç öyle olur mu yaşadığınız ili değilseniz herkesten uzak olmak birsüreliğine belki iyi gelirKendimi çıkmazda, herkes tarafından kapana kıstırılmış, yalnız, çaresi kalmamış hissediyorum. Ailem, akrabalarım bana cephe almış durumdalar. Kimse yanımda değil,annem bile... Kendimi değersiz, istenmeyen biri gibi hissediyorum. Sınırsız acı çekiyorum. Herkes arkamdan iş çeviriyor. Annem bile aile içinde benim aleyhime işbirliği içinde, bana tavır alıyor. Kendime şans verecek miyim bilmiyorum.
İnanmıyorum nedir ya şaka mı bu ?Psikologlara psikiyatristlere inanmıyorum. Kendim ne yapabilirim?
İnanmamanizin bir sebebi olmali.. Tarafsiz bir kisi size yardimci olacak simdilerde sorunlari olmayan insanlar bile duzenli olarak psikologlara gidiyorlar. Buraya yazarak bile yardim istiyorsunuz sizde bu ruh halinden kurtulmak istiyorsunuz bizler degilde daha profesyonel insanlar yardim edecek. Bir daha düşünün
İnanmıyorum nedir ya şaka mı bu ?
Bana faydası olacağına inanmıyorum filan dersin de koskoca iki bilim dalını çöpe atmak nedir ?
İnanmıyorum nedir ya şaka mı bu ?
Bana faydası olacağına inanmıyorum filan dersin de koskoca iki bilim dalını çöpe atmak nedir ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?