İntiharın eşiğindeyim,çok çaresizim

Aslında sevgili değiştirmelerine özenmiyorum. Çevreleri var yani buluşacak,konuşacak birilerini rahatlıkla bulabiliyorlar. Hayatlarına almak istedikleri kişileri seçebiliyorlar benim öyle bir durumum olmuyor. Kim gelirse kabul etmek durumunda kalıyorum😔
Kuzum olurmu oyle sey neden bu kadar karamsarsin ?hadi diyelim oyle oldu o zaman gelenlerden eleyeceksin bence senin kendinle ilgili algin bozulmus kendini degersiz hissediyorsun ama degersiz olmana sebep olacak bir durum yok ki sadece yasatilanlardan bunu cikarmissin halbuki ders alip hayatina devam etmen lazim bak beyhan budak videolari izle iyi gelicektir mumkunse bir uzmanla gorus inan duzelirsin

İnsan önce kendini sevmeli..
sağlıklıysanız ve gayette çalışıyorsanız kimseye ihtiyacınızda yok
Değişim içten başlar acaba siz farkında olmadığınız için çevrenize bunu yansıtıyor olabilir misiniz ?
Belki de😔 İçime işlemiş sen eziksin,yalnızsın vs vs. Bunu dışarıya yansıt
Aileniz niye zorunluluktan sevsin. O duygudan çıkın. Ama ben de sizin gibi ver elliydim. Şu an kimsem yok. Yapayalnızım zamanında arabamla gezip tozanlar zahmet edip iyi misin diye bile telefon açmıyorlar. Ben aradığımda hiç sessin çıkmıyor diyorlar. Neymiş kalplerimiz birmiş. Hadi ordan demedim tabi. Ama artık aramıyorum sormuyorum. Kimse için fedakarlık yapmayacağım diye söz verdim artık kendime. Maalesef herkes çıkarcı. Sizle ilgisi yok kişileştirmeyin. Bu devir böyle maalesef. Bunun için inteharı düşünmek ise saçmalık. Durumu kişiselleştirmeyin. Artık bu devirde herkes kendi dünyasında. Kullanabildikleri ölçüde sizle birlikteler.
Çok doğru kesinlikle😔 Her şeyi kişiselleştirmek de doğru değil çok haklısınız.

Kuzum olurmu oyle sey neden bu kadar karamsarsin ?hadi diyelim oyle oldu o zaman gelenlerden eleyeceksin bence senin kendinle ilgili algin bozulmus kendini degersiz hissediyorsun ama degersiz olmana sebep olacak bir durum yok ki sadece yasatilanlardan bunu cikarmissin halbuki ders alip hayatina devam etmen lazim bak beyhan budak videolari izle iyi gelicektir mumkunse bir uzmanla gorus inan duzelirsin
Beyhan Budak videolarını izledim anladiğım kadarıyla işe yaramamış😔 Kendimle ilgili algılarım olamıyor bile. Aslında ben şöyleyim,benim düşüncemde böyle desem direkt terk edildinden giriliyor,sığıntılıktan çıkılıyor. Uzman araştırmaya başladım gideceğim kimseye söylemeden

Kendine denk insanlarla arkadaşlık yap cok zenginsen zenginlerle takıl kimse parana göz dikmez o zaman. Ben de benzer şeyler yaşadım üniversitedeyken cunku cok farklı hayatlar yaşıyorduk arkadaslarımla. Okul bitti kimseyle görüşmüyorum. Arkadasım olsun diye alakasız insanlarla da görüşmem yani artık eskiden yapardım da seni merdiven gibi kullanmaya çalışıyorlar
Aynen öyle. Sonrasında da seni beğenmiyorlar

Kendine denk insanlarla arkadaşlık yap cok zenginsen zenginlerle takıl kimse parana göz dikmez o zaman. Ben de benzer şeyler yaşadım üniversitedeyken cunku cok farklı hayatlar yaşıyorduk arkadaslarımla. Okul bitti kimseyle görüşmüyorum. Arkadasım olsun diye alakasız insanlarla da görüşmem yani artık eskiden yapardım da seni merdiven gibi kullanmaya çalışıyorlar
Aynen öyle. Sonrasında da seni beğenmiyo
İnanın bana herkesin burada çocukluk bir travması vardır. Mesela benm kendi öz ailem abimi hep önde tuttular evde bir bireymişim gibi sayıp hiç kimse fikrimi sormadı vs vs. Bi nevi ezik hissediyorsun kendini bu durumda da. Ama hiç bir zaman karamsarlığa kapılmadım hep pozitif dusundum kendi ayaklarımın ustunde durdum kimseye bu derdim var demedim kendi kendime hallettim ben .. Kimse hiç bir şeyi hak etmiyor ve bir tek siz hak ediyorsunuz önce bunu aşılayın kendinize.. Bi kere asla dram konulu seyleri bu dönemde çıkarın hayatınızdan . bol bol kişisel gelişim kitapları okuyun. Hareketli muzık dinleyin.. Hem ders çalışmak sizi şimdi sıkıntıya sokuyor ama bu ileri de sizi bu durumdan çıkaracak tek yol bunu da unutmayın . . .
Ders çalışmak şu an çok iyi geliyor, bir şeyler başardığımı o kadar da beceriksiz olmadığımı hissediyorum. Ben başarılı oldukça eşin dostun sesi kısılmaya başladı en azından. Bu bile çok önemli benim için😔 Sizin için de çok üzüldüm erkek çocuğun kıymetli olma durumunun nasıl hissettirdiğini biliyorum 😔 Siz ayaklarınızın üstünde durabilmişsiniz tebrik ederim🙏🏻

Maddi durumunuz yerindeymiş destek aldığınızı kimse bilmek zorunda değil. Hatta gitmenize bile gerek yok online görüşmeler yapılıyor. Aileden başlayan değersizlik hissinin üstüne eş de eklenince zor bir durumda olduğunuzu anlayabiliyorum. Lütfen destek alın, ben 1,5 yıldır terapi görüyorum, konularımız farklı belki ama bana çok faydası olduğunu düşünüyorum. Kendinizi sevmeli ve gerektiği yerde çizginizi çizmelisiniz. Kimsenin bu yaştan sonra sizi sözleriyle, imalarıyla dahi olsa ezme hakkı yoktur. Ama bunlar bir anda olacak şeyler değil tabi, o yüzden illaki uzman desteği alın.
Çok teşekkür ederim. Terapiyi deneyimlemiş birisi olarak yazmanız yüreklendirdi beni🙏🏻 İll başta online deneyebilirim bende

Beyhan Budak videolarını izledim anladiğım kadarıyla işe yaramamış😔 Kendimle ilgili algılarım olamıyor bile. Aslında ben şöyleyim,benim düşüncemde böyle desem direkt terk edildinden giriliyor,sığıntılıktan çıkılıyor. Uzman araştırmaya başladım gideceğim kimseye söylemeden
Bunu soyleyen de bir cins yani sen git kuzum kendini toparlamaya bak

Terapi almanızı öneririm bir de Beyhan Budak'ın Kendine İyi Davran Güzel İnsan kitabını okursanız size hitap eden birçok yerler okursunuz yalnızlık kötü birşey değil ki zamanı gelince de karşınıza elbet biri çıkar çıkmazsa da bu dünyanın sonu değil kendinizle kaliteli zamanlar gayet tabii geçirebilirsiniz klişe olacak ama sahte dostluklar olmasındansa kaliteli yalnızlık daha güzeldir.
Alıp okuyacağım teşekkür ederim🙏🏻 Bende tek başıma vakit geçirmeyi seviyorum ama bazen de arkadaşlarımla gezeyim,eğleneyim istiyorum

Aynen öyle. Sonrasında da seni beğenmiyo

Ders çalışmak şu an çok iyi geliyor, bir şeyler başardığımı o kadar da beceriksiz olmadığımı hissediyorum. Ben başarılı oldukça eşin dostun sesi kısılmaya başladı en azından. Bu bile çok önemli benim için😔 Sizin için de çok üzüldüm erkek çocuğun kıymetli olma durumunun nasıl hissettirdiğini biliyorum 😔 Siz ayaklarınızın üstünde durabilmişsiniz tebrik ederim🙏🏻
kimse beceriksiz değil ayrıca neden başkaları bu kadar önemli , söylediklerini bu kadar kafaya takıyorsunuz anlamadım.
hayat sizin hayatınız eğrisi ile doğrusu ile siz yaşayacaksınız millet 2-3 gun konusup susacak .
ne yaparsanız kendnize yapacaksınız.. Millete bir şey ispatlamak için yapmayın .. Eş Dost boş.. Eş Dost olsa ses etmezler destek olurlar ayrıca. . adı üstünde elalem ..

Arada cevaplayamadıklarım olduysa affola🙏🏻Yorum yazan herkese ayrı ayrı çok teşekkür ederim 🙏🏻

kimse beceriksiz değil ayrıca neden başkaları bu kadar önemli , söylediklerini bu kadar kafaya takıyorsunuz anlamadım.
hayat sizin hayatınız eğrisi ile doğrusu ile siz yaşayacaksınız millet 2-3 gun konusup susacak .
ne yaparsanız kendnize yapacaksınız.. Millete bir şey ispatlamak için yapmayın .. Eş Dost boş.. Eş Dost olsa ses etmezler destek olurlar ayrıca. . adı üstünde elalem ..
Bana yapamazsın dedikleri her şeyi yaptım bu beni az da olsa mutlu ediyor 😑 Yani kazanamazsın dedikleri bölümü ve okulu çok yüksek bir puanla kazandım bitirdim. Araba kullanamazsın dediler çok güzel kullanıyorum. Istediğim işe giremezsin dediler onuda başardım. Ama terk edildin,arkadaşın yok,çevren yok denildiğinde ağzım bağlanıp kalıyor 😔

Bana yapamazsın dedikleri her şeyi yaptım bu beni az da olsa mutlu ediyor 😑 Yani kazanamazsın dedikleri bölümü ve okulu çok yüksek bir puanla kazandım bitirdim. Araba kullanamazsın dediler çok güzel kullanıyorum. Istediğim işe giremezsin dediler onuda başardım. Ama terk edildin,arkadaşın yok,çevren yok denildiğinde ağzım bağlanıp kalıyor 😔
her şeyi onlar dediği için mi yaptınız anlamadım .. başkaları için yaşarsınız mutsuz olursunuz. Lütfen destek alın lutfen..
Önce ben demelisiniz .. Bakın ben şuan mesleğimi yapmıyorum. . 14yıldır gereksiz saçma bi şirketteyım en buyuk pişmanlığımdır. Az kaldı ama kurtulup kendi mesleğimde ilerleyeceğim. . Başkası dedi diye değil kendim için ve kendim istiyorum.

İntihar etmek konunun neresinde. Bdv de haberlerde onca konu var Allah sabır versin de arkadaş yok diye, sevgili yok diye ölme düşüncesi neden?? 🙄

her şeyi onlar dediği için mi yaptınız anlamadım .. başkaları için yaşarsınız mutsuz olursunuz. Lütfen destek alın lutfen..
Önce ben demelisiniz .. Bakın ben şuan mesleğimi yapmıyorum. . 14yıldır gereksiz saçma bi şirketteyım en buyuk pişmanlığımdır. Az kaldı ama kurtulup kendi mesleğimde ilerleyeceğim. . Başkası dedi diye değil kendim için ve kendim istiyorum.
Hayır benim yapmak istediklerimi duyup yapamazsın,edemezsin dediler. Şimdi yapınca da iyi bir iş değil sanki tıp mı okudun vs vs diyorlar. Yoksa ben bölümümden memnunum 🙏🏻 Sadece ilerlemek için okula devam edeceğim

İntihar etmek konunun neresinde. Bdv de haberlerde onca konu var Allah sabır versin de arkadaş yok diye, sevgili yok diye ölme düşüncesi neden?? 🙄
Üzerime gelinen noktaları açıklamaya çalıştım. Evet dünyada çok daha büyük dertler var ancak herkes kendi derdini bilir😔 O kadar çaresiz kaldım ki bu laftan sözden

Back
X