En acısız ölüm başın koparak olanmış sanırım.İstersen onu dene sen.Zaten Tıp kazanıp oraya gitsen bile bu sefer şu dersi geçemedim bunda kaldım intihar edeyim diyeceksin.Tıpa girersen kurt adam sendromu diye bir hastalığın varlığından haberdar olurdun aslında iyi olurdu.Zaten kimse de sana prenses gibi davranmıyormuş.Yani niye yaşıycaksın ki di mi? :) Zamane gençleri çok enteresan.
Aaaa başkası olsa dayanamaz çatlar bu üzüntüyle
Ovvv sen bu dertlere iyi Dayanmışsın çok yaşamışsın maşallah
Allah sabır vermiş.
Üniversiteyi geçtim de o tüyler zaten intihar sebebi
Tren yolu diyorum..
nasıl başlanır bilmiyorum ama önce en önemli sorunumdan başlayabilirim bu sene sınava girdim ve ikinci senem ilk sene ii bir puan almış olsam da tıp için tekrar hazırlandım.Ama sınav umduğum gibi gitmedi ve sınrdayım galiba olabilir de olmayabilir deonun dışında dış görünüşüm de güzel sayılmaz bi kere yanaklarımda ve çenemde ergenliğimden beri tüyler var size nasıl tarif edeyim yani sakal gibi değil de normal insanlarda da güneşte baktığınızda gördüğünüz tüyler bende siyah ve tenim bembeyaz hormon testi yaptırdım yapısal dediler lazere gittim olmaz yapamayız diğer tüyleri de azdırırız psikolojin daha fena bozulur dediler ama bi görseniz suratım öyle iğrenç bir halde k igüneşte aynaya bakınca kırışık çenemin altı kapkaranlık görünüyor yani ortaokul lise hayatım boyunca bunun ezikliğini hissettim çoğu dalga geçti ben yüzlerine güldüm evde günlerce ayna karşısında ağladım hala da ağlıyorum hiç erkek arkadaşım olmadı olacak gibi de durmuyor kimseyi haketmediğimi düşünüyorum kendimden öyle nefret ediyorum ki yüzümde çil sivilce izi tüy ben ne ararsan var bi ara sivilce tedavisi gördüm kurtuldum bi de sivilce vardı yüzümün her tarafında şu anda böyle pötür pötür bir şeyler var ailemin umrunda değilimkimseyle anlaşamıyorum,konuşamıyorum sadece öğrenci olmanın ve hiçbir sosyal faaliyetimin olmayışından sebep.18 yaşındayım düşünün.sınav hazırlık döneminde bir 14 kilo da aldım üstüne EĞERHAYATIM BOYUNCA HAYALİNİ KURDUĞUM TIP FAKÜLTESİNİ TUTTURAMAZSAM İNTİHAR ETMEYİ BİLE DÜŞÜNÜYORUM acaba ilaç mı içsem bi kutu yoksa bileklerimi mi kessem diye ciddi ciddi düşünüyorum zaten bozuk olan psikolojimi bi de sınav bozdu intiharın eşiğine geldim bana belki yardım edersiniz diye düşündüm bunları anlatacak başka kimsem yok!!şimdiden sağolun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?