İntiharın eşiğindeyim

En kötüye hazırlıklı olun diye yazıyorum bunu;
Eşinizin hapse atılmasına sebep olan çekin nakit karşılığı ne kadar?
Diyelim ki 10 bin tl günlük 100 tl cezaya oranlarsak en az 3 ay hapis cezası var. 100 bin tl ise bin gün yani 3 yıl hapis yatacak demektir.

Bu yüzden aileniz İstanbul'daysa oraya taşıyın evinizi barkınızı. İşe girin ve eşinizin durumuna göre bir plan yapın.

peki diyelimki icraya gidildi hani su esya almaya falan geliyolar ya bu bireysellik o noktada islemiyor mu artik
yanlis anlamayin tamamen bilgi amacli soruyorum
Artık eşya haczi yapılmıyor pek. Evde mesela tek tv buzdolabı koltuk varsa haciz olmuyor. 2 veya daha fazla bulunan eşyalara el konulabiliyor

Çok çok zor. Ancak şunu tavsiye ederim. Dimdik çalışıp kazanın bir kez daha eyvallahınız olmasın. Eşiniz çıktığında da onların ne yaptığını nasıl yalnız kaldığınızı anlatın

peki diyelimki icraya gidildi hani su esya almaya falan geliyolar ya bu bireysellik o noktada islemiyor mu artik
yanlis anlamayin tamamen bilgi amacli soruyorum
Eşyanın kime ait olduğuna dair delil istiyorlar fatura gibi bildiğim kadarıyla

Anam babamı kaybettim daha liseye gidiyordum ayağa kalktım bulasikcilik yaptım. Kardeşim öldü haftası olmadan işime döndüm . Sor bir bana nasılsın diye berbat haldeyim içim kan ağlıyor bir aydır. Ama hiçbir bahaneye gerek yok çalış hayatını kur. Öyle ondan bundan yardım la hayat gecmez

O zaman oturun durun belki gokten nimet yagar belli mi olur.

Size özelden mesaj atacam bakar mısınız

Haciz var ise o yüzden işe girmez çünkü büyük bir kısmı hacze gider

Duruma uzuldum. Ancak calismamak icin bir neden goremiyorum.

Sagliklisiniz, eliniz ayaginiz tutuyor, evlenebildiniz peki neden calismamak? Calismanin nekadar önemli oldugunu ise basliyinca ögreniceksin...

Bu zamnda kimse gelip size Maddi yardim etmez. Beni yanlis anlamayin.
Hayatiniz sizin elinizde hersey sizin elinizde böyle isyan ederek elinize hic birsey gecmez!
Cikin disari is arayin gerekiyorsa gece ve gündüz borclari kapatin.
Yada ayrilin ev tutun kendinize ve CALISIN.
Hayatiniz cok daha güzel olabilir calisirsaniz kendi ayaklarinizin üzerinde durursaniz.

Seni anlamaya calisiyorum, herkesin yasadigi kendine agir zor günler geciriyorsun belli. Bende yurtdisinda dilini bile bilmedigim bir yerde esimden siddet gördüm ayrildim ve her seye sifirdan basladim. Cok zor seni cok iyi anliyorum ama güclü olmak zorundasin. Bastan basla hayata, sana sirtini cevirenlere inat tek basina ayakta dur, is bul para kazan kendine güvenin gelcek zaten, arkadaslarin olur, kendine bak sana iyi gelen seyler yap. Hayat her seye ragmen cok güzel ama basla bir yerden.

Kimse eliniz ayağınız tutuyorken sizin evinizi geçindirmek, karnınızı doyurmak zorunda değil.
Yaparlarsa gönül bağından, sevabına falan yapılır. Ama kimse mecbur değil. Evlendiyseniz sorumluluk alacaksınız..

Nasıl bir güç bekliyorsunuz çalışmak için? Bundan alâ itici güç mü olur? Biz enerji fışkırttığımızdan değil, mecbur olduğumuz için kimseye el açmamak için çalışıyoruz karı koca.

Çocuğumu 4,5 aylık bırakıp çalışmaya başladım. 3 yaşında kreşe gidiyor ufacık çocuk daha gün ağarmadan. 7:30 da gece sanıyor uyandıramıyorum bile..

Midem bulandı artık iş hayatından. Depresyonsa sizinle yarıştırırım emin olun. Sizin ki tembellikten başka bir şey değil.

Daha yaşınız kaç? Ben sizin yaşınızda organize sanayi bölgelerini avucum gibi biliyordum. Sizin şu anda kendinizin daha kimse demeden işe güce asılmanız lazım..

Ah kızkardeşim... Boş ver ben "samanlık seyran olur" diye düşünenlerdenim. Bir insanı sevdikten sonra her şey çözülür, her şey halledilir. Para her koşulda kazanılır. İlk yapman gereken çalışmak, herkesi hayatından çıkartmak.

Ama benim de yüklü bir borcum var, sigortalı çalışıyorum. Maaşımın sadece 1/4ü kesiliyor. Daha fazlasını kesemezler ve muhasebe de bunu sorun etmez. Cezaevine girmektense, bu şekilde yapmak daha mantıklıydı... Hakkınızda hayırlısı olsun. Hepsi geçecek...

Kusura bakma ama sen hayatı filmlerdeki gibi sanmışsın. Seviyorum gözüm kör oldu. Herseylerine evet dedim. Ya sen en baştan ne olacağı belli olan yola girmişsin. Böyle olacağı belliydi. Mutlaka ailen ya da etrafındakiler uyardı dinlemedin. Sonra kimse bana bakmıyor sırt çeviriyor. Sana bakmak zorunda değiller bu bir. İkincisi kendi seçtiğin hayatın sorumluluğunu al.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…