intiharın eşiğindeyim..

Canım benim,soğukkanlılığını korumaya çalış.Hat taşıma olayı numara,yalan söylüyor,altından ne çıkacak Allah bilir.Zaten bu kadar kendine güvenmesi boşanma konusunda çok olağan değil.Dediğim gibi yeni kart verildiyse bile hattı taşıma işlemi gerçekleştikten sonra verilir.Diğer gsm hattını kullanırken,taşınma işleminin gerçekleştirilmiş ve yeni bir kart veilmiş olması mümkün değil.Demek ki yeni hat.Ha hat alması kötü birşey mi elbette değil,ama yalan söylemesi farklı bir niyetle alındığına bir ipucu olabilir.Çünkü böyle bir ayağı varsa,ailesinden başka birinin üzerine hat aldırıp görüşmesi halinde mahkemede de hiçbirşey ispatlayamazsın.Ha bunlar olmaya da bilir ama hat konusunda neden yalan söylüyor o zaman...

Merhaba..

konuyu günlerdir okuyorum, günlerdir belki iyi bir gelişme olur belki ben yanılırım diyorum içim kan ağlıyor hiç yazmasamda dua ettim bol bol size..

zaman öyle çabuk geçiyorki, inanın hepsi küllenecek bu yaşadığın günleri unutmayacaksın ama herşey daha farklı daha güzel olacak.. Oğlun büyüyecek sanmaki bu yaşadıkların eşinin yanına kalacak, sizden ayrı mutlu mesut hayat sürecek.. sadece biraz daha sabır sabır sabır.. oğlun onun karşısına dikildiğinde anlayacak ne kaybettiğini o.. istediği kadar ilgilenmesin istediği kadar maç izlesin ne kaybettiğini farkına vardğında herşey için çok geç olacak.. sen sakın üzülme seni senden daha iyi bilen yüreğindekileri bilen bi Rabbin var ona sığın olurmu..

teşekkür ederim.sen benim durumuma düşmemek için iyice ölç,tart.

Canim sakin boyle seyler yapma
bu islerin cezasi var
yasal degil
kisinin izni olmadan yapilan seyler ozel hayat ihlaline girer ve TCK ya gore cezasi vardir

Ah ben ah yine hukuk bilgimi konusturdum :)
bu bile birilerini komplesk sahibi yapmis el salliyorum burdan onlara :)

kusura bakma handecim
bunu yazmam gerekti :)

yeni kutunun üzerinde uzunca bir numara yazıyor.20 haneli bu seri no o zaman.doğru mu söylüyor yani.
Canım avea bayisine gidip bu seri no'nun bir hat taşımaya mı yoksa yeni bir numaraya ait olup olmadığını sorsana.Onlar zaten direk sorgulatıp,net cevabı verirler.

Son düzenleme:

dinleyip ne olacaktı?çok merak ediyorum gerçekten.senin evliliğinin bitmesinin nedeni eşinden seçim yapmasını istemen, e herkes gibi o da ailesini seçer.olayı bu duruma getirmemek yüz göz olmamak lazımdı.neyse,bu evliliğin süreceğini sanmıyorum...
hayırlısı olsun.

Ben yeni hat aldım yeni hattın üzerindeki kutuda seri nonun üzerinde tel no: xxxx xxx xx xx diye yeni numara gösteriliyor 2 sene önce hattımı başka operatöre taşıdığımda ise sadece seri no vardı tel numarası yoktu.

konumu baştan sona okudunuz mu.ben mi eşime ya ailen ya ben dedim. adam çocuğuma annem bakmazsa boşanırım dedi.kim tercih yapmış oluyor bu durumda..neyse yine de vakit ayırıp yazdığınız için sağolun..

Evettttttt :))

dogru o zaman :)

doğru söylüyor yani. peki neden yeni kart takılı değil telde..ne zaman takacak...

doğru söylüyor yani. peki neden yeni kart takılı değil telde..ne zaman takacak...
Yineliyorum,hat taşıma işlemi gerçekleşmeden yeni kart verilmez.Yeni kart verildiği anda bu işlem gerçekleşmiş ve eski kart artık kullanım dışı demektir.Yani şu anda telefonunda olan kartla konuşamaz taşınma işlemi gerçekleştiği andan itibaren.

konu 70 sayfayı geçmiş okuyamadım hande hanım allah sabır güç versin ama böyle bi kaynanada warya adamı yuvasındanda eder ağzının tadınıda kaçırır.Allahım bu ara öyle çok beddua eder oldumki anlatamam.sizin bu zor durumlarınızıda Allah çıkarsn inş kayınwalideniz we yandaşlarından.. çok üzüldm kusura bakmayın

Avea'nın resmi internet sitesinden:
Numaram taşınırken hattım kesilecek mi?
Numara taşıma işlemi, mevcut operatör hattının kapanması olması ve yeni operatörün SIM kartının aktif olması ile gerçekleşir. Abonenin eski SIM kartını çıkartıp yeni SIM kartını takması gereklidir. Geçiş işlemi sırasında kısa bir süre iletişim kesintisi yaşanabilir. Daha fazla bilgi için lütfen Bize ulaşın

Yani taşıma işleminden hemen sonra eski kart kullanım dışı ve yeni kart aktif olur.

Son düzenleme:

teline baktım şu an...cevapsız arama var babası aramış..yani eski hat çalışıyor.kafam karıştı..
giyiniyor dışarı çıkacak konuşmak için galiba

bende numaramı tasımıstım yeni bi hat veriliyor geçiş yaptığınız operatöre ait. numara tasıma işleminde hat hemen aktif olmuyor bir kaç gün eski hattı kullanıyorsunuz ve geçiş işlemi tanımlanınca eski hattınıza mesaj atılıyor. bence esiniz yalan söylemiyor

Handecim o hat takili
cunku prosedur tamamlaninca o hatta yeni operatorden mesaj gelecek numara tasima isleminiz gerceklesmistir
lutfen yeni sim kartinizi takiniz diye
ve o zaman yeni sim karti takacak

sor esine aynisini soyleyecek
bu arada yeni tanimlama islemi 2-3 gun icinde yapiliyor
bu demek oluyor ki donmesine yakin numara tasima yapmis

Handecim o hat takili
cunku prosedur tamamlaninca o hatta yeni operatorden mesaj gelecek numara tasima isleminiz gerceklesmistir

bende numaramı tasımıstım yeni bi hat veriliyor geçiş yaptığınız operatöre ait. numara tasıma işleminde hat hemen aktif olmuyor bir kaç gün eski hattı kullanıyorsunuz ve geçiş işlemi tanımlanınca eski hattınıza mesaj atılıyor. bence esiniz yalan söylemiyor

Handecim o hat takili

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…