Canım benim,soğukkanlılığını korumaya çalış.Hat taşıma olayı numara,yalan söylüyor,altından ne çıkacak Allah bilir.Zaten bu kadar kendine güvenmesi boşanma konusunda çok olağan değil.Dediğim gibi yeni kart verildiyse bile hattı taşıma işlemi gerçekleştikten sonra verilir.Diğer gsm hattını kullanırken,taşınma işleminin gerçekleştirilmiş ve yeni bir kart veilmiş olması mümkün değil.Demek ki yeni hat.Ha hat alması kötü birşey mi elbette değil,ama yalan söylemesi farklı bir niyetle alındığına bir ipucu olabilir.Çünkü böyle bir ayağı varsa,ailesinden başka birinin üzerine hat aldırıp görüşmesi halinde mahkemede de hiçbirşey ispatlayamazsın.Ha bunlar olmaya da bilir ama hat konusunda neden yalan söylüyor o zaman...eşim sürekli ailesiyle telde konuşuyor diye bi ara tel dinleme işini araştıtrmıştım.tele yüklenen bir program sayesinde konuşmalar dinlenebiliyormuş.program fark edilmiyormuş.hatta yeni telefon alırken programı yükletebilyormuşun.
izmirdeyken eşimin telinin ekranı kırıldı.dandik eski bir tel kullanıyor.o telefonlardan alıp hediye edesim var..ayrılık hediyesi..
Benden büyük olduğun için sana hande abla demek istiyorum..
Allah sabır versin Hande ablacım sana..
Yazılanların hepsini bir bir okudum benimde bir ilişkim var biz daha okuyoruz gerçi ikimizde öğretmenlik..
Şu yazılanlardan sonra evlenmekten öyle korktum ki...
Dilim damağım kurudu bir şey diyemedim..
Şimdi düşünmeye başladım her şey güzel ya evlendikten sonrası?
Allah gerçekten yardımcın olsun Hande ablacım..
Bu arada yeni hat alıncada, eski hattı başka bir hatta taşıyınca da kutu içinde yeni hat veriyorlar bunu anlamanın tek yolu o kutunun üzerindeki numara yeni bir numara ise yeni alınmış numara yazmıyorsa hat taşıma olayıdır kendimden biliyorum..
Ayrıca oğlunuda çok merak ettim ablacım ne de tatlıdır o şimdi ismi gibi kendiside yiğit olsun..
eşim sürekli ailesiyle telde konuşuyor diye bi ara tel dinleme işini araştıtrmıştım.tele yüklenen bir program sayesinde konuşmalar dinlenebiliyormuş.program fark edilmiyormuş.hatta yeni telefon alırken programı yükletebilyormuşun.
izmirdeyken eşimin telinin ekranı kırıldı.dandik eski bir tel kullanıyor.o telefonlardan alıp hediye edesim var..ayrılık hediyesi..
Canım avea bayisine gidip bu seri no'nun bir hat taşımaya mı yoksa yeni bir numaraya ait olup olmadığını sorsana.Onlar zaten direk sorgulatıp,net cevabı verirler.yeni kutunun üzerinde uzunca bir numara yazıyor.20 haneli bu seri no o zaman.doğru mu söylüyor yani.
eşim sürekli ailesiyle telde konuşuyor diye bi ara tel dinleme işini araştıtrmıştım.tele yüklenen bir program sayesinde konuşmalar dinlenebiliyormuş.program fark edilmiyormuş.hatta yeni telefon alırken programı yükletebilyormuşun.
yeni kutunun üzerinde uzunca bir numara yazıyor.20 haneli bu seri no o zaman.doğru mu söylüyor yani.
dinleyip ne olacaktı?çok merak ediyorum gerçekten.senin evliliğinin bitmesinin nedeni eşinden seçim yapmasını istemen, e herkes gibi o da ailesini seçer.olayı bu duruma getirmemek yüz göz olmamak lazımdı.neyse,bu evliliğin süreceğini sanmıyorum...
hayırlısı olsun.
Ben yeni hat aldım yeni hattın üzerindeki kutuda seri nonun üzerinde tel no: xxxx xxx xx xx diye yeni numara gösteriliyor 2 sene önce hattımı başka operatöre taşıdığımda ise sadece seri no vardı tel numarası yoktu.
Evettttttt :))
dogru o zaman :)
Yineliyorum,hat taşıma işlemi gerçekleşmeden yeni kart verilmez.Yeni kart verildiği anda bu işlem gerçekleşmiş ve eski kart artık kullanım dışı demektir.Yani şu anda telefonunda olan kartla konuşamaz taşınma işlemi gerçekleştiği andan itibaren.doğru söylüyor yani. peki neden yeni kart takılı değil telde..ne zaman takacak...
Yineliyorum,hat taşıma işlemi gerçekleşmeden yeni kart verilmez.Yeni kart verildiği anda bu işlem gerçekleşmiş ve eski kart artık kullanım dışı demektir.Yani şu anda telefonunda olan kartla konuşamaz taşınma işlemi gerçekleştiği andan itibaren.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?