bu arada eşimin msjlarını okudum. nosunu aveaya taşımış evet.ama aynı zamanda nosunu babasının ismine geçirtmiş.neden böyle yapmış olabilir anlamadım..
Canım inşallah bu konuşma en iyi şekilde gelişir,artık aklı başına gelir umarım eşinin...merhaba arkadaşlar,
nete giremediğim için kusura bakmayın..
dün akşam arkadaşımın kına gecesine gttik. dün dışarı çıktım kıyafet aldım gezdim dolaştım hazırlandım çıktık. eşim orda gayet normal davrandı.dönerken de konuşmadık.
bugün de misafirlerim vardı okuldan.. çocuğu ne yapacağımızı soranlar oldu ben sustum.eşim bakacaz dedi.anneler mi gelecek diye soranlara belli değil henüz dedi. misafirler şimid gitti. eşim de maç izlemeye gitti.
sanırım gelince bir ara dışarı çıkacaz. beklenen konuşmayı henüz yapmadı.. bekliyorum..
bebeğim rahat vermediği için biraz üstünkörü yazdım kusura bakmaynı arkadaşlar.. bu arada bebeği sevip sevmediğini soranlar olmuş.ağlamadığı zamanlarda alıp seviyor o kadar.günde 3 kere falandır yani.
yorumlarınıza cevap vermeye çalışacam..
yine yazacam..
Kayıtların kullanılması durumuna karşı alınmış bir tedbir olabilir çünkü mantıklı bir açıklaması yok böyle yapmasının bence...bu arada eşimin msjlarını okudum. nosunu aveaya taşımış evet.ama aynı zamanda nosunu babasının ismine geçirtmiş.neden böyle yapmış olabilir anlamadım..
merhaba arkadaşlar,
nete giremediğim için kusura bakmayın..
dün akşam arkadaşımın kına gecesine gttik. dün dışarı çıktım kıyafet aldım gezdim dolaştım hazırlandım çıktık. eşim orda gayet normal davrandı.dönerken de konuşmadık.
bugün de misafirlerim vardı okuldan.. çocuğu ne yapacağımızı soranlar oldu ben sustum.eşim bakacaz dedi.anneler mi gelecek diye soranlara belli değil henüz dedi. misafirler şimid gitti. eşim de maç izlemeye gitti.
sanırım gelince bir ara dışarı çıkacaz. beklenen konuşmayı henüz yapmadı.. bekliyorum..
bebeğim rahat vermediği için biraz üstünkörü yazdım kusura bakmaynı arkadaşlar.. bu arada bebeği sevip sevmediğini soranlar olmuş.ağlamadığı zamanlarda alıp seviyor o kadar.günde 3 kere falandır yani.
yorumlarınıza cevap vermeye çalışacam..
yine yazacam..
Canım inşallah bu konuşma en iyi şekilde gelişir,artık aklı başına gelir umarım eşinin...
Kayıtların kullanılması durumuna karşı alınmış bir tedbir olabilir çünkü mantıklı bir açıklaması yok böyle yapmasının bence...
eşim konuştu nihayet..
o:eee ne yapacaksın hande
ben: neyi ne yapacam
o:kararını verdin mi
ben:hangi karar
o: ev mi tutacksın kendine ücretsiz izne mi ayrılacaksın ben yarın dava açıcam.
ben:çalışacam ev tutacam
o:yiğite kim bakacak
ben:bakıcı.
o:istersen annemi çağırayım
ben:nasıl yani
o:sabah okula giderken bırakırsın akşam alırsın bizden.
ben:
o:ne oldu
ben:biz bu yüzden ayrılıyoruz farkındaysan ,yine de ona mı baktıracam
o:yoo tek sebep o değil, bardğı taşıran oydu.
ben:baktırmıcam annene.sen önce davanı aç.ben işlerimi hallederim.
öküz yine dışarı gitti.ayrıldığımızda bile annesina baktırmak istiyor yuhhh dedim içimden..
Adam bitmiş de okeye dönüyor :S
Nasıl hissediyorsun
eşim konuştu nihayet..
ben:
öküz yine dışarı gitti.ayrıldığımızda bile annesina baktırmak istiyor yuhhh dedim içimden..
yorumun sayesinde şu an iyi hissediyorum gülümsettin beni sağol..
İşte sayın seyirciler su katılmamış öküz profilinde bir erkek !! Evlerden ırak Rabb'im..Bu nasıl zihniyet.
eşim konuştu nihayet..
ben:
:) inan gülüyorum bu adama. resmen mal.
bugün misafirlerin yanında da normaldi.salak mıdır nedir.insan yarın dava açacağı kişiyle düğüne gidip misafir ağırlar mı.
anlamadım gitti adamı.(adam dediysem lafın gelişi.)
Afedersin hande ama bu adam su katılmamış bir hayvan
Bu arada hayvanlara da hakaret oldu.
kardes biraz agir kacmadimi..
tamam kiziyoz ama daha tam net bisey yok...:13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?