• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İntikam almalı mıyım

ne yazmışlar mesela, eskileri mi yad etmişler gelecek planı mı kurmuşlar
yani, eşinizin ahlaksızlığının intikamını eşinizden alamayıp, karşı tarafa saldırmak

daha çok elde ki adamdan olmamak ama ondan güçsüz muhtaç olandan intikam almak gibi
nahoş durumlar. o kadını burda kimse savunamaz, ama şu an muhatabınız o kadın değil eşiniz.

ayrıca bunu takıntı haline getirip çözümü tam üretemiyorsunuz bence psikolojik destek alın
sonucta evde a6 aylık bir bebek var.

sitede intikam uğruna cocuklarını kullananlara dönmeyin, yazık olur.

39 haftalık hamileyken, eşinizin bir başkasıyla mesajlaşmalarını yakalamışsınız. Eşinizin ailesi de öğrenmiş bu durumu. Siz 6 yıllık beraberlikten sonra, ailenizin onayı olmadan evlendiğiniz ve eşiniz sizden af dilediği için evliliğinize devam etme kararı almışsınız.

Peki eşinizin mesajlaştığı kişinin bu kadın olduğundan emin misiniz ?
Evet eminim

sizin sıralama da çok yanlış. Önce ders çalışıp atanıp sonra evlenip çocuk yapmanız gerekirdi. Çalışıyor olsaydınız kendinize ait bir hayatınız olsaydı bir erkeğe bu kadar bağımlı olmazdınız. Kafamdan atamıyorum demek yerine beni düşünmeyeni ben hiç düşünmem derdiniz. Şu an kocaya muhtaç olduğunuz için kocayı affedip üçüncü kişiye sarmak istiyorsunuz

39 haftalık hamileyken, eşinizin bir başkasıyla mesajlaşmalarını yakalamışsınız. Eşinizin ailesi de öğrenmiş bu durumu. Siz 6 yıllık beraberlikten sonra, ailenizin onayı olmadan evlendiğiniz ve eşiniz sizden af dilediği için evliliğinize devam etme kararı almışsınız.

Peki eşinizin mesajlaştığı kişinin bu kadın olduğundan emin misiniz ?
Senin mesajlarını ben neden Müge Anlı sesi ile okuyorum ya:)

Mesaj içerikleri nasıldı peki ? Mesela: Eşiniz kadına ulaşıp, " sen de evlenmişsin hemen, hani yoktu başka biri vs" mi yazmış ? Kadın neyin üzerine bu saçma cümleyi kurup, "severek evlenmedim" demiş ?
Flortlesme iste yok gıcık uyuz vs. Konu ne yapiyorshn evlendin mi kac cocuk faln

Eski sevgiliyle yazışmak çok hoş değil, kabul. Ama bu yazdıklarınızdan aldatmayı nasıl çıkarabildiniz? Evlendin mi, kaç çocuk vs. normal sorular yani. Flört bunun neresinde?
Birbilerinw ozledim icerikli seyler atmislar insta uzerinden qramalar vardi. Bulustular mi bilmiyorum. Ilk defa tatile gitmistik o kainin oldugu yereymis ordan foto atmis gelsene diye

Ben de aldatıldım. Sessiz sedasız yol verdim villa tutup arkadaşlarımla keyfime baktım. O beni aldatmayı tercih ettiyse ben niye kendime üzeyim ki. Enerjimi saçma sapan intikam mintikam diye harcamak yerine kendime harcadım.
Ekonomik özgürlüğüm olsa bende bunubyaprdim.

sizin sıralama da çok yanlış. Önce ders çalışıp atanıp sonra evlenip çocuk yapmanız gerekirdi. Çalışıyor olsaydınız kendinize ait bir hayatınız olsaydı bir erkeğe bu kadar bağımlı olmazdınız. Kafamdan atamıyorum demek yerine beni düşünmeyeni ben hiç düşünmem derdiniz. Şu an kocaya muhtaç olduğunuz için kocayı affedip üçüncü kişiye sarmak istiyorsunuz
Evet benim önceliğim buydu tabiki ama hayat plandigim gibi gitmedi. Pandemi yüzünden evlenmek zorunda kaldim. Gidecek yerim calisacak işim kalmamıştı. Dediklerinizde de haklısınız.

Back
X