- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
- Konu Sahibi takintiliiii
-
Psikoloğum takıntı sadece acı çekmiyorsun ki dedi, gerçekten öyle ama benim merak ettiğim acaba gerçekten takıntı mı o yüzden de görüşmek istedim
Çok teşekkür ederim yorumunuz için, aslında öpmek falan yazdım da ben adamın benim için gerçekten takıntı olup olmadığını merak ediyorum, görürsem anlarım sanki gibiBak kendin de biliyorsun demek ki. Yazdıklarında baştan sona çok ciddi aşırılıklar var. 15 günlük bir adama bu kadar takılman, beraber olduğu kadını bildiğin halde yaklaşımın, yapmayı aklından geçirdiğin plan.. Bence sen hem üzüntün hem de bu takıntılı halin nedeniyle sağlıklı düşünemiyorsun. Yapamamanı, bu insanlarla görüşmemeni ama kendi içindeki aksaklıkları da göz ardı etmemeni öneririm.
Evet çocukça aslında ne bileyim aklıma bir tek o geldi. Sosyal hesabım yok onun da öyle. Whatsapp falan da kullanmıyorum ama aramadan, mesajdan engellemek en güzeli. Teşekkür ederim bir de :)Intikam sekli de cok cocukca geldi ayrica. Guldum istemsizce. Cok intikam almak istiyorsan her yerden engelliyorsun. Telefon numaranı değişiyorsun. O seni birkaç ay sonra bulur. (Bu kural hic şaşmaz cunku) O zaman soylersin söyleyeceklerini. Ama kendine yazik etme. O geldiginde sen zaten sogumus olursun sosyal hesaplardan da gormedikce.
İşte göremiyorum zihnimdeki seslerden, objektif bir bakış için yazdım. Gerçekten saçma, iğrenç bir eylem olacak, teşekkür ederimSu yazdiginizi sakin kafayla bir daha okuyun bakalim. Cok cirkin iliskiler yumaginin icine giriyorsunuz. Yapmayin bunu kendinize.
Çok teşekkür ederim yorumunuz için, aslında öpmek falan yazdım da ben adamın benim için gerçekten takıntı olup olmadığını merak ediyorum, görürsem anlarım sanki gibi
Kadını ve kocasını tanımıyorum ki zaten boşanacaklarmışKadının kocasına aldatıldığını söyleyin. Bir daha da o adamla iletişime geçmeyin.
Alın size intikam.
Ben çok yoruldum sanırım, tutunacak bir insan arıyorum sanki sevsem ya da sevilsem her şey düzelirmiş gibi. Ama yanlış kişiye oynuyorum bunu. Haklısınız bir döngüye girmek üzereydim aslında. Bir de 'seni istiyorum, içimde kaldı, yaşayamadık' falan dedi. Gerçekten egosunu tatmin edip gidecekti.Olabilir. Ama büyük ihtimalle daha çok kafana takmana neden olacak bir şey olacaktır. İlla kötü olmasına gerek yok, o gün çok yakışıklı gelmiştir mesela, güzel kokuyordur. O zaman da intikam duygusu elde etme saplantısına dönüşür. Ya da daha fazla kalbini kırar, iyice gözünü hırs büyür. Bence en iyisi hiç bu işe kalkışmamak. Kendin de demişsin, karşındaki öbür kadına değer veriyor. O yüzden senin üzerinden ego tatmini yapmakta ya da kalbini kırmakta bir sakınca görmez. Olan sana olur her şekilde.
Kadını ve kocasını tanımıyorum ki zaten boşanacaklarmış
Ya bir de bana 'kocasıyla aynı evde yaşıyor ama ayrı odalarda takılıyorlar' dedi. Ya dışarıdan bakınca şimdi gerçekten değmez öyle bir adam için, uğraşmayacağımZaten boşanacaklarmış bana göre aldatılmayı gerektirmez.. Boşanmak zaten daha fazla birbirimizi yıpratmadan ayrılalım diye yapılır bu bide aldatıyormuş.
Aman neyse naparsan yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?