• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İntikam ateşiiii :)

öncelikle aslında neden intikam almak istediğini anlamadım bu bir. bana biraz da sen büyütmüşsün gibi geldi olayları. erkekler bazılarıyla sadece seks icin takılır, bu anormal bir şey degil intikam alman gerekmiyor böyle dusundugu icin, o neden öyle dusunmus acaba, sen ona nasıl bir imaj verdin ki bunu dusun bir de :/
ikincisi eğer gerçekten intikam alacaksan güzel yöntem, ümit ver çağır sonra gitme, bu çok basit ve etkili bir yöntem bence. ama karşındaki evli kadınlarla takılan bir tipse ki bana pek sağlam ayakkabı gibi gelmedi, seni bulup yaşamak istemeyeceğin şeyler yapabilir o da intikam almak isteyebilir, belalı bir tip gibi.
üçüncüsü ben o kadının da boşanma arefesinde olduğuna inanmıyorum, senin biraz da obsesif yanını bıldigi icin agzına laf vermemek koz vermemek adına söylemiştir, zaten "yakında boşanacak" evli insanlarla yatıp kalkanların yegane bahanesi (kadın - erkek fark etmez, bahane hep aynı)
Sizce o kadını seviyor ve ona değer veriyordur değil mi?
Benden yüz bulmuş olabilir evet.
Beni asla bulamaz, benden intikam alamaz.
Benim anlamadığım; gayet hoş ve karizmatik bir erkek. Kızlar biz yan yanayken ona acayip bakıyorlardı. İstediğiyle yatabilir neden hala bu açlık anlamış değilim.

Benim anlamadığım; gayet hoş ve karizmatik bir erkek. Kızlar biz yan yanayken ona acayip bakıyorlardı. İstediğiyle yatabilir neden hala bu açlık anlamış değilim.
istediğiyle yatabilir ama asıl istediği ile yatamazsa o da takıntı yapar bunu sonuca ulaşmak ister. değişik bir psikoloji. benim de bir arkadaşıma bir manken oyuncu unlü biri yazıyordu bayagı da karizmatik. bir hafta konuştular adam sonunda yatmak istemiş. kız istemedi adam diretti kız en sonunda gelecegim diyip gitmedi adam da çıldırdı. reddedilmeyi hazmedemiyor bazıları.

ha bu arada diğer kadına değer verdiğini de düşünmüyorum. açık ve net. onunla da yatmak icin takılıyordur

istediğiyle yatabilir ama asıl istediği ile yatamazsa o da takıntı yapar bunu sonuca ulaşmak ister. değişik bir psikoloji. benim de bir arkadaşıma bir manken oyuncu unlü biri yazıyordu bayagı da karizmatik. bir hafta konuştular adam sonunda yatmak istemiş. kız istemedi adam diretti kız en sonunda gelecegim diyip gitmedi adam da çıldırdı. reddedilmeyi hazmedemiyor bazıları.
O halde o söylediğimi yapayım mı? İki üç kere buluşuruz diye konuştuk sonra ben istemedim de takıntı oldu bende de işte.
Adamı arıyorum buluşalım tamam diyor, haftaya buluşamayız diyorum. O da delirsin değil mi :KK28:

O halde o söylediğimi yapayım mı? İki üç kere buluşuruz diye konuştuk sonra ben istemedim de takıntı oldu bende de işte.
Adamı arıyorum buluşalım tamam diyor, haftaya buluşamayız diyorum. O da delirsin değil mi :KK28:
aslında ben olsam hiç uğraşmazdım iyice takıntı yapacaksın cünkü, kendini düsün :KK43: bırak ne hali varsa görsün, böyle ucuz insanlardan intikam almaya bile değmez

aslında ben olsam hiç uğraşmazdım iyice takıntı yapacaksın cünkü, kendini düsün :KK43: bırak ne hali varsa görsün, böyle ucuz insanlardan intikam almaya bile değmez
Görüşmeyi çok istiyorum Redvelvetcake, bir kere göreyim takıntı mı değil mi öğreneyim valla rahatlayacağım:KK61:

Merhaba Yardım Melekleri'm,
Hepiniz çok iyisiniz, hiç tanımadığınız insanların dertlerini dinleyip yardımcı oluyorsunuz, aranızda muziplik yapan ve ağır eleştirilerde bulunuyorsunuz, umursamamazlık etmiyorsunuz yine.
Gelelim sorunuma, eğer uzun olursa affola kızlar..
Beni tanıyanlar olursa lütfen ifşa etmesinler. Yönetime mesaj attım isterlerse iptal ederler.
Her neyse; ben aralık ayın 15 günlük bir ilişki yaşadım, bir gece de yanında kaldım. Öyle ileri şeyler olmadı, normal öpüşmeler dışında buna yemin edebilirim.
İlk defa bir erkeği sevdim, 14 yaşındaki kız çocukları gibiydim; utangaç, sıkılgan.
Bakire değilim ben çocukken yaşadıklarım yüzünden, o kavramları kullanmayacağım.
Biz bi şubat ayında, Ramazan Bayramı'nda konuştuk.'Ben seninle görüşmek istiyorum sadece daha ilerisini ne ben kaldırabilirim ne de sen kaldırabilirsin' dedim. Ve aynı şehre düştüğümüzde araşacaktık.
Ramazan Bayramı'nda aradı. Cesaret edip buluşamadım. Sonrasında ben mesaj attım 'seni özledim, görüşelim mi?' dedim. İyice konuştuk, birbirimizi istemekten bahsettik. Yalnız hayatında biri varmış; boşanma sürecinde olan bir kadın. Nasıl yapardı benim sevdiğim adam bunu? Ne olursa olsun o biriyle evliydi, tamamen bitirmeden nasıl bir ilişki içerisine girebilirdi? İstemedim. Kınamak değil, belki ben de eşimi aldatabilirim, asla yapmam diyemem; her şey bizim için.
Aylarca dayandım ama yok çıkmıyor adam aklımdan. O kadar şey yaşamışım, ilk defa bir erkekten kaçmak yerine ona tutunmak istiyorum. Bir de o zamanlar ilaçlardan dolayı psikolojim bozuktu, çok çirkin bir kıyafetle ve tiple görmüştü. Bu görüntüyü de silmek istedim, zihninden.
Aradım cumartesi gecesi. Kuzenimle otururken. Her yerden engellemiş, ben de evden aradım. Ertesi gün aradı. Konuştuk, umurumda değil ne olduğu, görüşelim konuşalım dedim. Kabul etti. Bugün gelmiş bana 'yarın ve yarından sonra arama, kız arkadaşımla olacağım' dedi. Ve 'seks yapacağız işte' gibisinden bir cümle kurdu. Ben de ona 'hayatındaki kadın gibi sekste tecrübeli değilim, incitme beni' dedim. Biraz konuştuk, sonra mesajlarıma cevap vermemeye başladı.
Velhasıl kelam ben onunla görüşmeyi çok istiyorum ama her şeyi anlatmak, onu doyasıya öpmek ve sahilde içmek. Seks yapamam zaten, travmasını atlatamadım henüz. Ama o da o pislik gibi beni kullanacak gidecek ki o kadına değer veriyor bana değil. Ben 9 aydır bir erkekle görüşmedim, sırf o var aklımda diye ki barışma ihtimalimiz sıfırken. O kadın ise boşanma aşamasında ama başkasının koynuna rahatça giriyor. Tabii Rabbim herkesi bu duruma düşürmesin de.
Neyse kızlar benim planım, onu bu şehre getirip görüşmemek. Arabayla gelecek ve evi tutacak. Uzak yoldan gelecek. Beni aradığında 'o kadınla kocasını çağır, beraber takılın işte' demek istiyorum. Sizce nasıl olur?
Çok incindim gerçekten, baya karışık anlattım lakin mazur görün; zihnim karışık. Okuyan, okumayan, yorum yapan ve yapmayan herkese çok teşekkür ederim.

Yavrum dunyada erkekmi kalmadı salla sana taze kan lazım :KK76:

ama görüştüğünüz zaman senin ona olan zaafından faydalanabilir benden söylemesi, daha cok uzulursun, seni kandırabilir :KK43:
En azından sevdiğim adamla oldu derim, belki de ilk defa 'nolur dur, yapma' demek yerine,'seni seviyorum' diyebilirim. Bilmiyorum aklım oldukça karışık, hastalıklı halim bitmiyor ki

En azından sevdiğim adamla oldu derim, belki de ilk defa 'nolur dur, yapma' demek yerine,'seni seviyorum' diyebilirim. Bilmiyorum aklım oldukça karışık, hastalıklı halim bitmiyor ki
öyle bir şey yapma, öyle bir insana seni seviyorum diyip sevgiyi aşkı anlamsızlaştırma. ne olur kendine öyle bir yanlış yapma. kendini kandırma canım lütfen. kendine haksızlık olur bu. sen çok değerlisin, ona karşı hissettiklerin de çok özel ama bu onları hak etmiyor. sen onu senin kendi aklındaki çerçeveye oturtmuşsun, o senin düşündüğün gibi biri değil, oyle olsa sana sadece yatmak icin cinsellik icin yaklaşmazdı. sen bir geceliğine yatacağı öylesine değersiz bir kız değilsin, aksine bak ne kadar derin güzel hislerin, duyguların var. bunu değmeyecek bir insan icin harcama, kendine haksızlık etme olur mu?

Kızlaaaaar, son karar ne olsun? Sadece görüşüp konuştuktan sonra çekip gitmek mi yoksa umursamamak mı? Umursamasam da içim içimi yiyecek, en 2 yıl zihnimi meşgul eder. Konuşsam gitsem olmaz mı?

İlk defa bir konu da adama kızamadım .Açık sözlü ben buyum diyor çünkü . Bana senin ki takıntı gibi geliyor . Buluşucam diyorsun .:KK12: Sonra seni daha üzecek konularla ilgili konular açmazsın umarım .:KK14:

öyle bir şey yapma, öyle bir insana seni seviyorum diyip sevgiyi aşkı anlamsızlaştırma. ne olur kendine öyle bir yanlış yapma. kendini kandırma canım lütfen. kendine haksızlık olur bu. sen çok değerlisin, ona karşı hissettiklerin de çok özel ama bu onları hak etmiyor. sen onu senin kendi aklındaki çerçeveye oturtmuşsun, o senin düşündüğün gibi biri değil, oyle olsa sana sadece yatmak icin cinsellik icin yaklaşmazdı. sen bir geceliğine yatacağı öylesine değersiz bir kız değilsin, aksine bak ne kadar derin güzel hislerin, duyguların var. bunu değmeyecek bir insan icin harcama, kendine haksızlık etme olur mu?
Çok teşekkür ederim, bu mesajın öyle kalbimi ısıttı ki. Ondan olağanca uzak durmaya çalışacağım, gerekirse telefonu kapatırım, kaçarım. Bir şey yaparım. Bak kötü biri değilim valla bak, ondan sonra kimseyle olmadım. Aklımda o var diye. Kimseye ısınamadım, bir şey hissetmedim. Tanışma aşamasında bile uzak durdum erkeklerden. Ondan başka da kimse yok zaten. Ki artık o da olmayacak.

Valla konusursan yada bulusursan zaten kendi kuyunu kendin kazmis olursun.hadi rastgele...

Amannnn bırak sorunlu adamları iyice psikolojini bozar, amaç intikam ise uzaklaş asla iletişime geçme bu zaten zamanla ona koyar. Bırak su saçma adamları o takılsın o kadınla. Ki onun da devam edeceğini düşünmüyorum. Kaldırma adamın poposunu, yol ver bence :)

Back
X