• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İntikam ateşiiii :)

O adamla (!) görüşmeyeceğim. İntikam dahi almayacağım. Benim canım sıkılacak. Bir de hak boyutunu düşününce; para harcayacak, gelecek vesaire, öbür dünyada bile suratını görmek istemiyorum. Teşekkür ederim her birinize.

Amannnn bırak sorunlu adamları iyice psikolojini bozar, amaç intikam ise uzaklaş asla iletişime geçme bu zaten zamanla ona koyar. Bırak su saçma adamları o takılsın o kadınla. Ki onun da devam edeceğini düşünmüyorum. Kaldırma adamın poposunu, yol ver bence :)
Öyle yapacağım artık zaten baya kaldırmışlar bir de ben şey yapmayayım :)

Tuhaf eylemlerle insanlara takıntı yapmaktansa biraz maneviyat takıntısı edinseniz inanın daha mutlu olursunuz
..

Tuhaf eylemlerle insanlara takıntı yapmaktansa biraz maneviyat takıntısı edinseniz inanın daha mutlu olursunuz
..
Maneviyat takıntısı sonucunda kafayı sıyırıyordum bunu biliyor musunuz? Ne güzel öyle ahkam kesmek! O zamanlar yığdılar önüme antidepresanları ki benim bünyem kaldırmıyor, mecbur terapiyle, ailemle atlattım. Sokakta yürüyemiyordum, bunları yazmak bile bana günah geliyordu.
Bilip bilmeden konuşmayın be! Psikolojik hastalıklar sizin bildiğiniz gibi kolay değil 'onu yap, bunu yap' demekle olmuyor çünkü bir halttan anladığınız yok.

Maneviyat takıntısı sonucunda kafayı sıyırıyordum bunu biliyor musunuz? Ne güzel öyle ahkam kesmek! O zamanlar yığdılar önüme antidepresanları ki benim bünyem kaldırmıyor, mecbur terapiyle, ailemle atlattım. Sokakta yürüyemiyordum, bunları yazmak bile bana günah geliyordu.
Bilip bilmeden konuşmayın be! Psikolojik hastalıklar sizin bildiğiniz gibi kolay değil 'onu yap, bunu yap' demekle olmuyor çünkü bir halttan anladığınız yok.
Siz çok anlıyorsunuz belli nys üslup olarak baya yol almışsınız.sizi muhatap alamayacağım üzgünüm zira ne söylediğimi anlayabilecek gibi görünmüyorsunuz.....

Siz çok anlıyorsunuz belli nys üslup olarak baya yol almışsınız.sizi muhatap alamayacağım üzgünüm zira ne söylediğimi anlayabilecek gibi görünmüyorsunuz.....
Haklısınız üslubum çok çirkin, özür dilerim. Bir anki sinirle yazdım, maneviyat denilince o günleri düşündüm de. Her neyse anlamadığımı anlatır mısınız?

Çok teşekkür ederim, bu mesajın öyle kalbimi ısıttı ki. Ondan olağanca uzak durmaya çalışacağım, gerekirse telefonu kapatırım, kaçarım. Bir şey yaparım. Bak kötü biri değilim valla bak, ondan sonra kimseyle olmadım. Aklımda o var diye. Kimseye ısınamadım, bir şey hissetmedim. Tanışma aşamasında bile uzak durdum erkeklerden. Ondan başka da kimse yok zaten. Ki artık o da olmayacak.
Kıyamam, aynen öyle yap canım uzak dur. Bırak o kendi kirli düşünceleri ile kalsın. Zaten kaderinde varsa sana tekrar geri dönecektir. Geçmişinde ne yaşarsan yaşa sen çok değerlisin, bir tane daha kötü tecrübeyi yaşamamalısın. Engelle, sil gitsin, uğraşmaya, efor sarf etmeye değmez. Zaten o seni üzdüyse cezasını bulacaktır.
Ben de birini çok seviyorum, hatta sana yapma dediğim yanlışları yaptım, ama o yanlışları yaparkenki hislerimin, aşkımın, coşkumun, isteğimin yoğunluğu şimdiki pişmanlığımın, keşkelerimin yoğunluğu yanında solda sıfır kalır. Hem zaten tedavi de görüyormuşsun, çok daha zorlaşır iyileşmen. Kendine yazık etme.

Ben Size güzel şeyler düşünün sabredin,inançlıysanız tevekkül edin anlamında söyledim yoksa kimsenin inancını yargılamak benim haddime değil. Bişeyler yaşamışsınız tabiki insan yaşamadan anlayamaz Size hak veriyorum psikolojik travmalar kolay şeyler değil ama intikam ve seviyesiz insanların seviyesine inmekte çözüm değil.yoksa yaşayan sizsiniz gönlünüz nasıl isterse ancak sonuç sizi dahada üzebilir sadece bu...

Bu arada
Sinirlenme bebeğim insanda psikolojik bisey ciktimi hemen inançsız missin gibi tavırlar alınıyor :)

Kıyamam, aynen öyle yap canım uzak dur. Bırak o kendi kirli düşünceleri ile kalsın. Zaten kaderinde varsa sana tekrar geri dönecektir. Geçmişinde ne yaşarsan yaşa sen çok değerlisin, bir tane daha kötü tecrübeyi yaşamamalısın. Engelle, sil gitsin, uğraşmaya, efor sarf etmeye değmez. Zaten o seni üzdüyse cezasını bulacaktır.
Ben de birini çok seviyorum, hatta sana yapma dediğim yanlışları yaptım, ama o yanlışları yaparkenki hislerimin, aşkımın, coşkumun, isteğimin yoğunluğu şimdiki pişmanlığımın, keşkelerimin yoğunluğu yanında solda sıfır kalır. Hem zaten tedavi de görüyormuşsun, çok daha zorlaşır iyileşmen. Kendine yazık etme.
Kararlıyım eğer arar ya da mesaj atarsa uğraşmayacağım eğer bir güzel söz söyleseydi bile kanardım ama bana ettiği laflar çok incitici. Bir de yüzüme mi söylesin, uğraşmayacağım.
Peki o sevdiğin kişiyle ne oldu?

Ben Size güzel şeyler düşünün sabredin,inançlıysanız tevekkül edin anlamında söyledim yoksa kimsenin inancını yargılamak benim haddime değil. Bişeyler yaşamışsınız tabiki insan yaşamadan anlayamaz Size hak veriyorum psikolojik travmalar kolay şeyler değil ama intikam ve seviyesiz insanların seviyesine inmekte çözüm değil.yoksa yaşayan sizsiniz gönlünüz nasıl isterse ancak sonuç sizi dahada üzebilir sadece bu...
Bir sohbette bir 'abla' psikolojik hastaların imanı zayıf demişti. Kendisi çok biliyor ya! Biz bu kadar karmaşanın içinde 'ne yaşıyorum' derken Allah'a inanıyoruz. Ama söylendiği gibi olmuyor, üzerine düşünce inanç takıntısı oluyor ve bu takıntılı olaylar onun yanında devede kulak. Ya çıldıracaktım diyorum, herkes günahkar, cehennemde yanacağız falan. O günler geldi aklıma, sizi de o 'abla'dan sandım.

Bir sohbette bir 'abla' psikolojik hastaların imanı zayıf demişti. Kendisi çok biliyor ya! Biz bu kadar karmaşanın içinde 'ne yaşıyorum' derken Allah'a inanıyoruz. Ama söylendiği gibi olmuyor, üzerine düşünce inanç takıntısı oluyor ve bu takıntılı olaylar onun yanında devede kulak. Ya çıldıracaktım diyorum, herkes günahkar, cehennemde yanacağız falan. O günler geldi aklıma, sizi de o 'abla'dan sandım.
Yok ben o ablalardan değilim, belki ablan yaşındayım ama kimsenin inancını sorgulayacak konumda değilim ki kimse değil..

Merhaba Yardım Melekleri'm,
Hepiniz çok iyisiniz, hiç tanımadığınız insanların dertlerini dinleyip yardımcı oluyorsunuz, aranızda muziplik yapan ve ağır eleştirilerde bulunuyorsunuz, umursamamazlık etmiyorsunuz yine.
Gelelim sorunuma, eğer uzun olursa affola kızlar..
Beni tanıyanlar olursa lütfen ifşa etmesinler. Yönetime mesaj attım isterlerse iptal ederler.
Her neyse; ben aralık ayın 15 günlük bir ilişki yaşadım, bir gece de yanında kaldım. Öyle ileri şeyler olmadı, normal öpüşmeler dışında buna yemin edebilirim.
İlk defa bir erkeği sevdim, 14 yaşındaki kız çocukları gibiydim; utangaç, sıkılgan.
Bakire değilim ben çocukken yaşadıklarım yüzünden, o kavramları kullanmayacağım.
Biz bi şubat ayında, Ramazan Bayramı'nda konuştuk.'Ben seninle görüşmek istiyorum sadece daha ilerisini ne ben kaldırabilirim ne de sen kaldırabilirsin' dedim. Ve aynı şehre düştüğümüzde araşacaktık.
Ramazan Bayramı'nda aradı. Cesaret edip buluşamadım. Sonrasında ben mesaj attım 'seni özledim, görüşelim mi?' dedim. İyice konuştuk, birbirimizi istemekten bahsettik. Yalnız hayatında biri varmış; boşanma sürecinde olan bir kadın. Nasıl yapardı benim sevdiğim adam bunu? Ne olursa olsun o biriyle evliydi, tamamen bitirmeden nasıl bir ilişki içerisine girebilirdi? İstemedim. Kınamak değil, belki ben de eşimi aldatabilirim, asla yapmam diyemem; her şey bizim için.
Aylarca dayandım ama yok çıkmıyor adam aklımdan. O kadar şey yaşamışım, ilk defa bir erkekten kaçmak yerine ona tutunmak istiyorum. Bir de o zamanlar ilaçlardan dolayı psikolojim bozuktu, çok çirkin bir kıyafetle ve tiple görmüştü. Bu görüntüyü de silmek istedim, zihninden.
Aradım cumartesi gecesi. Kuzenimle otururken. Her yerden engellemiş, ben de evden aradım. Ertesi gün aradı. Konuştuk, umurumda değil ne olduğu, görüşelim konuşalım dedim. Kabul etti. Bugün gelmiş bana 'yarın ve yarından sonra arama, kız arkadaşımla olacağım' dedi. Ve 'seks yapacağız işte' gibisinden bir cümle kurdu. Ben de ona 'hayatındaki kadın gibi sekste tecrübeli değilim, incitme beni' dedim. Biraz konuştuk, sonra mesajlarıma cevap vermemeye başladı.
Velhasıl kelam ben onunla görüşmeyi çok istiyorum ama her şeyi anlatmak, onu doyasıya öpmek ve sahilde içmek. Seks yapamam zaten, travmasını atlatamadım henüz. Ama o da o pislik gibi beni kullanacak gidecek ki o kadına değer veriyor bana değil. Ben 9 aydır bir erkekle görüşmedim, sırf o var aklımda diye ki barışma ihtimalimiz sıfırken. O kadın ise boşanma aşamasında ama başkasının koynuna rahatça giriyor. Tabii Rabbim herkesi bu duruma düşürmesin de.
Neyse kızlar benim planım, onu bu şehre getirip görüşmemek. Arabayla gelecek ve evi tutacak. Uzak yoldan gelecek. Beni aradığında 'o kadınla kocasını çağır, beraber takılın işte' demek istiyorum. Sizce nasıl olur?
Çok incindim gerçekten, baya karışık anlattım lakin mazur görün; zihnim karışık. Okuyan, okumayan, yorum yapan ve yapmayan herkese çok teşekkür ederim.
Ya birak yok onunla kaldim bisey yapmadi. Adam onunla bununla ohoooo. Cok incinmisss yaa bu kiz. Ne icin incindin 2 dklik zevk olmadığın icin mi ?????

ya bu nedir Allah aşkına ya siz bir kadınız bir bayansınız. Bir gururunuz onurunuz olmalı. Nedir bu çocuk çocuk intikam ateşi de bilmem ne de bilmem ne. En büyük erdem ''Seni Allah'a havale ediyorum'' deyip hayatınıza bakmaktır. Zaten gün gelir ondan acısı çıkar -eğer sizin ahınızı almışsa- Geçen bir arkadaşım da benzer bir olay anlattı işte çocuk ummadığı bir anda onu bırakmış da yok efendim ayrılan erkek olamazmış da intikam alacakmış da aynısını ona da söyledim. Çocuk musun işsiz misin bunlarla mı zamanını harcayacaksın iyice insanların gözünde küçük düşüreceksin kendini dedim. Size de şunu söylemek istiyorum hiç bir zaman haketmeyen insanlara kendilerini değerliymiş gibi hissettirmeyin bu en büyük intikamdır. kale almayın muhatap olmayın ve siz mutlu mesut hayatınıza yönelin.

Bazen en çok zararı kendimize biz veriyoruz. Aklınızdan eskileri silin önce .Bu adam size değer vermiyor siz de güvenmiyorsunuz zaten yol verin gitsin başka erkek mi yok sizi de seven değer veren gerek bir aşk bulur elbet kendinizi bu tür kişiliksiz insanlara kullandırmayın vaktinizi ayırıp düşündüğüüze değmez bence siz eski ilişkinizde sizi yanlış yönlendiriyor .biz buradan daha sağlıklı görüp düşünüyoruz biz unutun desek çok zor olmaz olamaz " dersiniz ama doğru olan bu emin olun siz intikam hırs öfke vs derken hastalığınızı ilerletiyorsunuz ama karşınızda karaktersiz değer vermeyen konuşmaya değmez bir adam var inanın intikam almaya bile değmez en güzel cevap sessiz kalmaktır. Sen kendini sev ki günün birinde senin denginde seni seven birisi gelip seni bulsun evleneceğin erkeğe saygından bu adamla muhatap olma bence ve bekle hastalığın içi acil şifalar tedavin olumlu sonuçlanır İnşallah

Boyle seyler duydukca migdem kaldirmiyo.. iliskiler yalama olmus.. adam evli bosanma asamasinda guya, karsindaki sevgilisi evli.. ayyyy kafam allak bullak oldu.. ne intikami engelleyin pisliklerden kurtulun..

Adam size açık açık arama demiş. Size ne yaptı da intikam alacaksınız yersiz olur. Ayrıca böyle bişey yaparsanız size daha kötüsünü de yapabilir. Tekin birine benzemiyor.

Bunlar cok basit hesaplar ya. Neyin intikami allasen hicbisi yasamamissiniz da gerci

Back
X