Merhaba Yardım Melekleri'm,
Hepiniz çok iyisiniz, hiç tanımadığınız insanların dertlerini dinleyip yardımcı oluyorsunuz, aranızda muziplik yapan ve ağır eleştirilerde bulunuyorsunuz, umursamamazlık etmiyorsunuz yine.
Gelelim sorunuma, eğer uzun olursa affola kızlar..
Beni tanıyanlar olursa lütfen ifşa etmesinler. Yönetime mesaj attım isterlerse iptal ederler.
Her neyse; ben aralık ayın 15 günlük bir ilişki yaşadım, bir gece de yanında kaldım. Öyle ileri şeyler olmadı, normal öpüşmeler dışında buna yemin edebilirim.
İlk defa bir erkeği sevdim, 14 yaşındaki kız çocukları gibiydim; utangaç, sıkılgan.
Bakire değilim ben çocukken yaşadıklarım yüzünden, o kavramları kullanmayacağım.
Biz bi şubat ayında, Ramazan Bayramı'nda konuştuk.'Ben seninle görüşmek istiyorum sadece daha ilerisini ne ben kaldırabilirim ne de sen kaldırabilirsin' dedim. Ve aynı şehre düştüğümüzde araşacaktık.
Ramazan Bayramı'nda aradı. Cesaret edip buluşamadım. Sonrasında ben mesaj attım 'seni özledim, görüşelim mi?' dedim. İyice konuştuk, birbirimizi istemekten bahsettik. Yalnız hayatında biri varmış; boşanma sürecinde olan bir kadın. Nasıl yapardı benim sevdiğim adam bunu? Ne olursa olsun o biriyle evliydi, tamamen bitirmeden nasıl bir ilişki içerisine girebilirdi? İstemedim. Kınamak değil, belki ben de eşimi aldatabilirim, asla yapmam diyemem; her şey bizim için.
Aylarca dayandım ama yok çıkmıyor adam aklımdan. O kadar şey yaşamışım, ilk defa bir erkekten kaçmak yerine ona tutunmak istiyorum. Bir de o zamanlar ilaçlardan dolayı psikolojim bozuktu, çok çirkin bir kıyafetle ve tiple görmüştü. Bu görüntüyü de silmek istedim, zihninden.
Aradım cumartesi gecesi. Kuzenimle otururken. Her yerden engellemiş, ben de evden aradım. Ertesi gün aradı. Konuştuk, umurumda değil ne olduğu, görüşelim konuşalım dedim. Kabul etti. Bugün gelmiş bana 'yarın ve yarından sonra arama, kız arkadaşımla olacağım' dedi. Ve 'seks yapacağız işte' gibisinden bir cümle kurdu. Ben de ona 'hayatındaki kadın gibi sekste tecrübeli değilim, incitme beni' dedim. Biraz konuştuk, sonra mesajlarıma cevap vermemeye başladı.
Velhasıl kelam ben onunla görüşmeyi çok istiyorum ama her şeyi anlatmak, onu doyasıya öpmek ve sahilde içmek. Seks yapamam zaten, travmasını atlatamadım henüz. Ama o da o pislik gibi beni kullanacak gidecek ki o kadına değer veriyor bana değil. Ben 9 aydır bir erkekle görüşmedim, sırf o var aklımda diye ki barışma ihtimalimiz sıfırken. O kadın ise boşanma aşamasında ama başkasının koynuna rahatça giriyor. Tabii Rabbim herkesi bu duruma düşürmesin de.
Neyse kızlar benim planım, onu bu şehre getirip görüşmemek. Arabayla gelecek ve evi tutacak. Uzak yoldan gelecek. Beni aradığında 'o kadınla kocasını çağır, beraber takılın işte' demek istiyorum. Sizce nasıl olur?
Çok incindim gerçekten, baya karışık anlattım lakin mazur görün; zihnim karışık. Okuyan, okumayan, yorum yapan ve yapmayan herkese çok teşekkür ederim.