İntikam nasıl alınır

Bunun adı intikam değil çocuk oyunu olur ne oldu ki neyin intikamını alacaksınız bu kadar basit boş şeylerle uğraşmayın karşılıklı uyuşmamış ayrılmışsınız işte boşverin

Hep yalan dolan. Seni aldatıyor besbelli

En iyi intikam ,onu yok saymaktır ,yolunuza bakın.Bir de ne kadar salak bir tipmis,aldatıp da bu kadar sacmalayan az bulunur.Siz ona yol verin,o bu zeka ve ahlakla belasını bulur zaten.

İçini,aklından geçenleri bilemeyiz.Tamamen masum da olabilir.Onu çözmek size kalmış.

En iyi intikam intikam almamktir bence. Imtikam alman önemsediğin ve bana koydu yaptığın bende sana değer verdim çok ve sinirlendim demektir. Umursamayinizzzz

Bu da olumsuz bir deneyimdi diyip atın arkanıza boşverin sessiz kalıp bitirmeniz İnan’ın intikam almanızdan daha çok koyar

Bariz yalan söylüyor. Yanında açsam da gidecektin ne saçma bir açıklama. Intikamlik bir şey de yok zaten ağzının payını verip terk etmişsin. Sonrasında güvenimi kazanırsan olur gibi bir şeyler demişsin demesen de olurmuş tabi ama çok da önemli değil.

Zamanında buna benzer Bi şey yaşamıştım. Bizim de aynı şekilde arabada kavga kıyamet kopmuştu, ben tabi yol ortasında inmedim, pek öyle gurur yapacak bir seviyede değildik daha, bir güzel yerin dibine sokup eve bırak beni hemen dedim günlerce Kapımda uyudu. Başka şehirde yaşıyordu abartısız 2 gece evin karşısında arabada uyudu.

Bizdeki olay da kızın teki buna snap atmış kendi fotosunu. Sonra bi şekilde sağlam delillerle ispat etmişti ben de mal gibi inanmıştım. Hatta burada anlatmıştım o konuyu, baya popülerdi konu. Sonrasında beni başka bir kızla aldattığını ortaya çıkarmıştık. Kızın bunun aldığı bi oyuncağı attığı instagram postunun altına yazdığı şeyi yazmıştım buraya, cümleyi eksik yazmama rağmen bazı meraklılar yememiş içmemiş kızı bulmuştu sorna konu linkini kıza yollamışlar. Konuda kizin bu salaktan hamile olma ihtimali vardı, o gerizekalı anlatmıştı bana da, işte küçük bir kacamakti sonra hamileyim dedi belaya bulaştım çıkamadım ben seni seviyorum falan filan. Ben de hala bir şeyler hissettiğim iicn buraya yazıp rahatlıyordum sözde.

Baya mahkemelik oluyorduk kızın bir erkek arkadaşı ile çözdüm olayı çocuğu ikna ederek, o da gidip kızı ikna etti. Bahsettiğim eski sevgilimin ailesi çok muhafazakar kız da aynı sektörde, calıştığı is yerine şikayet etmekle, cocugun ailesine anlatmakla tehdit etmiş. Adam bildiğin şehir falan değiştirdi, seneler geçti hala tek bir sosyal medya hesabı yok. 2 yıl sonra beni aradi Bi ankesörlü telefondan telefon bile kullanmıyorum psikolojim çok bozuldu o olaydan sonra diye. Sonra bir kaç kez fake sosyal medya hesapları açarak yokladı beni. Ben çok kötüyüm diye, Al sana intikam ama tamamen bilinçsiz alınmis bir intikam. Konuyu hatırlayan var mı bilmiyorum umarım yoktur

Yani özetle affetsen de başta böyle falso veren adam ilerleyen zamanlarda tekrar yapacak, daha fazla alıştığın için bu sefer canını yakacak. İntikam kısmı da karma diye bir şey var. Canını yakan kişiden hayat bir şekilde sen uğraşmadan da hallediyor onu hiç takma kafana.

Ay ay ay neler dönmüş öyle

Şaka gibi bunu yapan bazı üyeler APTAL mı gidip kıza konuyu mu yetiştirdiler resmen

Ne kadar çabuk incinen gurununuz varmış. Intikam alicam diyince evini falan yaktı sandım cocuk...

Ay ay ay neler dönmüş öyle
Şaka gibi bunu yapan bazı üyeler APTAL mı gidip kıza konuyu mu yetiştirdiler resmen

Şimdi gülerek anlattım ama vallahi ömrümüzden ömür gitmişti. Kadın kızı bulmuş, linki atmış. Sonra da özelden isteyen herkese de kızın linkini atmış. Eğer bugün yaşansa bu olay Twitter ekşi sözlük falan kesinlikle gündem olmuştuk. O dönem ekşide çok takılmıyordum ama belki de olmuşuzdur :F çocuğu da kızın hesaptan bulmuşlar. Böyle rezalet görmedim. Toy zamanıma gelmiş şimdi olsa bunu yapanı bulup hesabını sormadan bu işin peşini bırakmazdim

Hep de eski kiz arkadasinin arkadasi olur arayanlar. Ayni yalanlar..hep ayni hikaye... Iki numaraydi diyememis.
Intikam almaya bile degmez. Ben ugrasmazdim bile. Bir kalemde silmek en guzel intikamdir. Her yerden engelleyip gorunmez olmak, aciklama yapma geregi bile duymamak verilecek tek cevap... nefes harcamaya, efor sarfetmeye bile degmez. Intikam intikam diye beyin hucrelerimde ona yer vermek bile deger vermektir. Herkes kendi ettigini ceker nasilsa..evrene salmak gerekir.

İntikam duygusu bile değerlidir benim gözümde. Bu adam intikam alacak kadar derin izler bıraktı mı gerçekten içinde ? Gerek var mı ? Hiç olamamış gibi davran illa birşey yapacaksan. Yeryüzünün en güzel intikamı bu bence

O gün hemen hayatınızdan cikarmak en buyuk intikam olurdu bence. Ama o fırsatı kacirmissiniz artik. Daha fazlasi icin Ugrasmaya degmez diye düşünüyorum

En güzel intikam görmezden gelmek yok saymaktır

Yıllardır nezaman öfke ile kalksam zararla oturdum hep.tecrübelerim birine kızdığım zaman , şak diye hayatımdan kesip çıkarmanın en güzel ceza oldugunu öğretti.hem kendini yormuyorsun hemde amacına ulaşıyorsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…