İntikam nasıl alınır

Sağlık sektöründeyim bende hastanelerimizde karışık ilişkiler dolu biliyorsun sen tavrını koy sil at sadece o değil herkes duruşunu görsün birsüre sonra gözünün önünde olsada alışacaksın görmemeye

Bilmez olurmuyum bizim yeni sayılır kimseye söylememiştim şu kişiyle tanıma aşamasındayız diye o kadar bana dil döktü ikna etmeye çalıştı ve gebze şubesindeki bi hastaneden buraya sorumlu olarak gelmişti baktığımda ağırbaşlı efendi biri gibi duruyo demiştim insan tanımadan gerçekten bilemiyorum nasıl böyle bi hatanın içine düştüm bilmiyorum gebzedede bi hemşireyle daha önce bir yıl kadar flört etmiş güya kız onu aldatmış şimdi anlıyorumki durum tam tersi düşünün dün bana başhekimle tartıştım istifamı vermeye gidiyorum dedi ikdaki arkadaşa sordum bize istifa veren olmadı dedi yani herşeyde mi insan yalan söyler gerçekten psikolojim bozuldu yorumunuz için teşekkür ederim

Sen bi hemşire bilirsin oysaki kaç hemşiredir kendini hiç üzme canım en azından herkesin diline sakız olmadan kurtulmuşsun ondan bu tip erkeklere belli olmaz seni yalan yanlışta anlatabilir herkese

Bas tekmeyi gitsin ya ne intikamı çocuk musun

Sen bi hemşire bilirsin oysaki kaç hemşiredir kendini hiç üzme canım en azından herkesin diline sakız olmadan kurtulmuşsun ondan bu tip erkeklere belli olmaz seni yalan yanlışta anlatabilir herkese
Aynı hastanede 2 yıldan fazla çalışıyorum daha bir kişiyle bile hastane içi konuşmadım görüşmedim bu yalancı hariç hastane el değiştirip şubeleri olan bi hastane satın aldı eskiden kalanların çoğu beni tanıdığı için belki onu yapamazdı ama hiç bellide olmaz tanımadığım insanlarda var çok haklısınız en azından yolun başındayken birşeylerin farkına vardım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…