İntikam nasıl alınır

İntikamda bır histen meydana gelir. Kendi yolun olsun onsuz olsun ıntıkamsız olsun. Onu bitir ve unut. Değmez.

Fazla türk dizisine maruz kalma sendromu bu.

Onun için plan programmı yapıcaksın?İntikam nedir?En güzel intikam görmezden gelmektir.Engelleyıp tekrar neden engelı kaldırdınızki ?

Kesinlikle katılıyorum

İşin mi yok ya bosverrr.Orada bırakıp gitmen ona yetmiştir

Hep aynı yalanlar bu erkeklerden nefret ediyorum okurken senin olayın gibi bir sürü şey hatırladım hem arkadaşlarımın anlattığı hem kendi yaşadıklarım ama hep aynı senaryo bn intikam için birşey diyemem ama yıl yakınken bırak gitsin Sakın böyle biriyle evlenme

Tekmeyi bas ona intikam sana da o intikamın mutluluğunu yaşanmak kalır

.
Inanamiyorum neler yasamissiniz. Kadinin dusmani yine kadin. Yaziklar olsun!
Dun aksam da bir uyeyi ifsa ettiler. Fotograflarini falan gordum baska bir sitede. Sonra dis gorunusuyle vurmaya calistilar kizi. Cok uzucu

Konu sahibi, adam resmen yalan soyluyor. Yok hakaret etmiste, numarasini silmis. Cok bilindik bayat yalanlar bunlar.. Asla inanma asla!!

Sozde hakaret etmis.. Peki kiz hakareti hak edecek ne yapmis ta kiza hakaret etmis? Yalanci. Yalani bile mantikli degil. Hem yalanci, hem salak..

Son düzenleme:
Ondan intikam almak için harcayacağın enerjiyi doğru insanı bulduğunda ona harca.
Bu kadar rahat yalan söyleyen bir adamın yüzünün kızaracağını alacağını söylediğiniz intikamdan etkileneceğini sanmam

Aa ciddi miisn hangi üye? Çirkin olduğunu yazan bir üye vardı o konudaki mi?

Soyle konulari okuyinca akli selim yas almak ne guzel sey diyorum.
Cocukca seylerle ugrasiyorsunuz ya intikam filan.
He git intikam al tlfu acmado diye

İlla onun seviyesine inicem diyosun. Ne intikamı yahu neyin kafası bu Evet kızdın haklısın ama ilişkilere başlarken ne yazık ki bu riskü alıyoruz ve herşeyin bir bedeli de olamıyor. Varsa bir bedel senin ona iki oturaklı kelam edip yollamanla ödenir.

Yaklaşık iki hafta öncede dilan diye bi kız aradı çalıştığım yerden biri dedi açmadı o anda tepki verdim yine yalanmış intikam almicam konuşmuyorum ama zoruma o kadar çok gidiyoki insan bu kadar aptal yerine konulurmu ben nasıl farkedemedim

Salla gitsin yahu.Söylediği yalandan iq'su belli. Gercekten vaktin,enerjin,aklın buna harcamak icin fazla mı değersiz?

Salla gitsin yahu.Söylediği yalandan iq'su belli. Gercekten vaktin,enerjin,aklın buna harcamak icin fazla mı değersiz?
O gün sinirle şu yazıyı yazmışım dediğiniz gibi intikam bile almaya deymeyen karaktersizin biri sadece düşünmekten aklımı yitiricem nasıl böyle bi saçmalığın içine girebildim

İntikam alcam diye barışıp daha çok bağlanacakmışsın gibi hissettim.Tekrar engelle her yerden yoksa yine yine o telefonlar çalar sen pişman olursun
Aynı yerde hastanede çalışıyoruz o biyomedikal dün üzerine pişkin bi şekilde eve ben bırakayım seni dedi eğer açıklaman varsa kendini ifade ediceksen ama bırakmam için hayır dedim üstüne söylediklerimden başka diyecek birşeyim yok lütfen yapma vs yazmıştı çıkışa doğru aradı mesaj attı cevaplamadım en son peki nasıl istersen yazmış okundu yaptım gecede heryerden sildim ama düşünmek beni o kadar yıpratıyoki anlatamam nasıl bu kadar safça düşündüm nasıl böyle birşeyin içinde bulunabildim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…