Kesinlikle katılıyorumSızı sevmeyen, arabadan inip onu terk edeceğinizi soyledıgınız halde bunu goze alıp gene de sesi hoparlör almayan, ınsanlarla cıvık ılıskı kuran kısıden ıntıkam alamaz canını yakamassınız.
Kendınıze saygınız varsa cıddı cıddı terk eder onunuze bakarsınız.
İşin mi yok ya bosverrr.Orada bırakıp gitmen ona yetmiştirMerhaba arkadaşlar bir süredir görüştüğüm bi çocuk var bugün bir olay yaşadık ve ona olan güvenimi tamamen sarstı ondan intikam almak istiyorum bunu nasıl yapabilirim olayda şuydu bugün iş çıkışı beni aldı yolda telefonu çalınca bi paniklemeye başladı arayan kim dedim ceren diye bi kızın ismi vardı şimdi çok cıvık konuşur sen rahatsız olursun dedi bende döndüm neden bana hiç bi erkek bu şekilde konuşamıyor çünkü ben onlara bu yüzü vermiyorum kız senden yüz buluyo demek dedim şu telefonu aç hoparlöre ver neden arıyomuş dedim başladı sen bana güvenmiyomusun demelere açarmısın lütfen bak arabadan inersem birdaha konuşmam dedim niye böyle yapıyosun dedi hala telefonu açmamakta diretince indim sonra yolda bi iki dk bekledim taksi geçsin diye yapma etme dedi ama hiç telefonu aramak gibi birşeye yeltenmedi ilk gördüğüm taksiye bindim eve geldim engelledim ama nasıl sinirliyim anlatamam defalarca aradı sonra mesaj attı engele düşünce görünüyo işte o eski sevgilimin yakın arkadaşıydı eski sevgilim hakkında birşey söyler gerilirsin dedi telefonu açsamda sen gidecektin tarzı konuşmalar yaptı sonra kızın nosunu istedim bana sen gittikten sonra kızı aradım hakaret ettim telefonunu sildim dedi sonra arama dökümlerinden bulabilirsin dedim abartıyosun vs demelere başladı sonra işte devam edicekmisin dedi bende tabiki kalben devam etmicem ama ağzımla güvenimi kazanırsan gibi saçma kelimeler kıllandım şimdi ondan intikam alıp yol vermek istiyorum çünkü gururuma yediremiyorum onca ısrara rağmen açmaması o kadar uzun yolu taksiyle eve giderken ki halim kendimi kötü hissetmem onunda bunları yaşaması lazım yardımlarınızı bekliyorum
Hep aynı yalanlar bu erkeklerden nefret ediyorum okurken senin olayın gibi bir sürü şey hatırladım hem arkadaşlarımın anlattığı hem kendi yaşadıklarım ama hep aynı senaryo bn intikam için birşey diyemem ama yıl yakınken bırak gitsin Sakın böyle biriyle evlenmeMerhaba arkadaşlar bir süredir görüştüğüm bi çocuk var bugün bir olay yaşadık ve ona olan güvenimi tamamen sarstı ondan intikam almak istiyorum bunu nasıl yapabilirim olayda şuydu bugün iş çıkışı beni aldı yolda telefonu çalınca bi paniklemeye başladı arayan kim dedim ceren diye bi kızın ismi vardı şimdi çok cıvık konuşur sen rahatsız olursun dedi bende döndüm neden bana hiç bi erkek bu şekilde konuşamıyor çünkü ben onlara bu yüzü vermiyorum kız senden yüz buluyo demek dedim şu telefonu aç hoparlöre ver neden arıyomuş dedim başladı sen bana güvenmiyomusun demelere açarmısın lütfen bak arabadan inersem birdaha konuşmam dedim niye böyle yapıyosun dedi hala telefonu açmamakta diretince indim sonra yolda bi iki dk bekledim taksi geçsin diye yapma etme dedi ama hiç telefonu aramak gibi birşeye yeltenmedi ilk gördüğüm taksiye bindim eve geldim engelledim ama nasıl sinirliyim anlatamam defalarca aradı sonra mesaj attı engele düşünce görünüyo işte o eski sevgilimin yakın arkadaşıydı eski sevgilim hakkında birşey söyler gerilirsin dedi telefonu açsamda sen gidecektin tarzı konuşmalar yaptı sonra kızın nosunu istedim bana sen gittikten sonra kızı aradım hakaret ettim telefonunu sildim dedi sonra arama dökümlerinden bulabilirsin dedim abartıyosun vs demelere başladı sonra işte devam edicekmisin dedi bende tabiki kalben devam etmicem ama ağzımla güvenimi kazanırsan gibi saçma kelimeler kıllandım şimdi ondan intikam alıp yol vermek istiyorum çünkü gururuma yediremiyorum onca ısrara rağmen açmaması o kadar uzun yolu taksiyle eve giderken ki halim kendimi kötü hissetmem onunda bunları yaşaması lazım yardımlarınızı bekliyorum
Tekmeyi bas ona intikam sana da o intikamın mutluluğunu yaşanmak kalırMerhaba arkadaşlar bir süredir görüştüğüm bi çocuk var bugün bir olay yaşadık ve ona olan güvenimi tamamen sarstı ondan intikam almak istiyorum bunu nasıl yapabilirim olayda şuydu bugün iş çıkışı beni aldı yolda telefonu çalınca bi paniklemeye başladı arayan kim dedim ceren diye bi kızın ismi vardı şimdi çok cıvık konuşur sen rahatsız olursun dedi bende döndüm neden bana hiç bi erkek bu şekilde konuşamıyor çünkü ben onlara bu yüzü vermiyorum kız senden yüz buluyo demek dedim şu telefonu aç hoparlöre ver neden arıyomuş dedim başladı sen bana güvenmiyomusun demelere açarmısın lütfen bak arabadan inersem birdaha konuşmam dedim niye böyle yapıyosun dedi hala telefonu açmamakta diretince indim sonra yolda bi iki dk bekledim taksi geçsin diye yapma etme dedi ama hiç telefonu aramak gibi birşeye yeltenmedi ilk gördüğüm taksiye bindim eve geldim engelledim ama nasıl sinirliyim anlatamam defalarca aradı sonra mesaj attı engele düşünce görünüyo işte o eski sevgilimin yakın arkadaşıydı eski sevgilim hakkında birşey söyler gerilirsin dedi telefonu açsamda sen gidecektin tarzı konuşmalar yaptı sonra kızın nosunu istedim bana sen gittikten sonra kızı aradım hakaret ettim telefonunu sildim dedi sonra arama dökümlerinden bulabilirsin dedim abartıyosun vs demelere başladı sonra işte devam edicekmisin dedi bende tabiki kalben devam etmicem ama ağzımla güvenimi kazanırsan gibi saçma kelimeler kıllandım şimdi ondan intikam alıp yol vermek istiyorum çünkü gururuma yediremiyorum onca ısrara rağmen açmaması o kadar uzun yolu taksiyle eve giderken ki halim kendimi kötü hissetmem onunda bunları yaşaması lazım yardımlarınızı bekliyorum
Inanamiyorum neler yasamissiniz. Kadinin dusmani yine kadin. Yaziklar olsun!Bariz yalan söylüyor. Yanında açsam da gidecektin ne saçma bir açıklama. Intikamlik bir şey de yok zaten ağzının payını verip terk etmişsin. Sonrasında güvenimi kazanırsan olur gibi bir şeyler demişsin demesen de olurmuş tabi ama çok da önemli değil.
Zamanında buna benzer Bi şey yaşamıştım. Bizim de aynı şekilde arabada kavga kıyamet kopmuştu, ben tabi yol ortasında inmedim, pek öyle gurur yapacak bir seviyede değildik daha, bir güzel yerin dibine sokup eve bırak beni hemen dedimgünlerce Kapımda uyudu. Başka şehirde yaşıyordu abartısız 2 gece evin karşısında arabada uyudu.
Bizdeki olay da kızın teki buna snap atmış kendi fotosunu. Sonra bi şekilde sağlam delillerle ispat etmişti ben de mal gibi inanmıştım. Hatta burada anlatmıştım o konuyu, baya popülerdi konu. Sonrasında beni başka bir kızla aldattığını ortaya çıkarmıştık. Kızın bunun aldığı bi oyuncağı attığı instagram postunun altına yazdığı şeyi yazmıştım buraya, cümleyi eksik yazmama rağmen bazı meraklılar yememiş içmemiş kızı bulmuştusorna konu linkini kıza yollamışlar. Konuda kizin bu salaktan hamile olma ihtimali vardı, o gerizekalı anlatmıştı bana da, işte küçük bir kacamakti sonra hamileyim dedi belaya bulaştım çıkamadım ben seni seviyorum falan filan. Ben de hala bir şeyler hissettiğim iicn buraya yazıp rahatlıyordum sözde.
Baya mahkemelik oluyorduk kızın bir erkek arkadaşı ile çözdüm olayı çocuğu ikna ederek, o da gidip kızı ikna etti. Bahsettiğim eski sevgilimin ailesi çok muhafazakar kız da aynı sektörde, calıştığı is yerine şikayet etmekle, cocugun ailesine anlatmakla tehdit etmiş. Adam bildiğin şehir falan değiştirdi, seneler geçti hala tek bir sosyal medya hesabı yok. 2 yıl sonra beni aradi Bi ankesörlü telefondantelefon bile kullanmıyorum psikolojim çok bozuldu o olaydan sonra diye. Sonra bir kaç kez fake sosyal medya hesapları açarak yokladı beni. Ben çok kötüyüm diye, Al sana intikam ama tamamen bilinçsiz alınmis bir intikam. Konuyu hatırlayan var mı bilmiyorum umarım yoktur
Yani özetle affetsen de başta böyle falso veren adam ilerleyen zamanlarda tekrar yapacak, daha fazla alıştığın için bu sefer canını yakacak. İntikam kısmı da karma diye bir şey var. Canını yakan kişiden hayat bir şekilde sen uğraşmadan da hallediyor onu hiç takma kafana.
Aa ciddi miisn hangi üye? Çirkin olduğunu yazan bir üye vardı o konudaki mi?.
Inanamiyorum neler yasamissiniz. Kadinin dusmani yine kadin. Yaziklar olsun!
Dun aksam da bir uyeyi ifsa ettiler. Fotograflarini falan gordum baska bir sitede. Sonra dis gorunusuyle vurmaya calistilar kizi. Cok uzucu
Konu sahibi, adam resmen yalan soyluyor. Yok hakaret etmiste, numarasini silmis. Cok bilindik bayat yalanlar bunlar.. Asla inanma asla!!
Sozde hakaret etmis.. Peki kiz hakareti hak edecek ne yapmis ta kiza hakaret etmis? Yalanci. Yalani bile mantikli degil. Hem yalanci, hem salak..
Yaklaşık iki hafta öncede dilan diye bi kız aradı çalıştığım yerden biri dedi açmadı o anda tepki verdim yine yalanmış intikam almicam konuşmuyorum ama zoruma o kadar çok gidiyoki insan bu kadar aptal yerine konulurmu ben nasıl farkedemedim.
Inanamiyorum neler yasamissiniz. Kadinin dusmani yine kadin. Yaziklar olsun!
Dun aksam da bir uyeyi ifsa ettiler. Fotograflarini falan gordum baska bir sitede. Sonra dis gorunusuyle vurmaya calistilar kizi. Cok uzucu
Konu sahibi, adam resmen yalan soyluyor. Yok hakaret etmiste, numarasini silmis. Cok bilindik bayat yalanlar bunlar.. Asla inanma asla!!
Sozde hakaret etmis.. Peki kiz hakareti hak edecek ne yapmis ta kiza hakaret etmis? Yalanci. Yalani bile mantikli degil. Hem yalanci, hem salak..
O gün sinirle şu yazıyı yazmışım dediğiniz gibi intikam bile almaya deymeyen karaktersizin biri sadece düşünmekten aklımı yitiricem nasıl böyle bi saçmalığın içine girebildimSalla gitsin yahu.Söylediği yalandan iq'su belli. Gercekten vaktin,enerjin,aklın buna harcamak icin fazla mı değersiz?
Aynı yerde hastanede çalışıyoruz o biyomedikal dün üzerine pişkin bi şekilde eve ben bırakayım seni dedi eğer açıklaman varsa kendini ifade ediceksen ama bırakmam için hayır dedim üstüne söylediklerimden başka diyecek birşeyim yok lütfen yapma vs yazmıştı çıkışa doğru aradı mesaj attı cevaplamadım en son peki nasıl istersen yazmış okundu yaptım gecede heryerden sildim ama düşünmek beni o kadar yıpratıyoki anlatamam nasıl bu kadar safça düşündüm nasıl böyle birşeyin içinde bulunabildimİntikam alcam diye barışıp daha çok bağlanacakmışsın gibi hissettim.Tekrar engelle her yerden yoksa yine yine o telefonlar çalar sen pişman olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?