intikam soguk yenen bir yemekmiş..

BU TAKINTILI eskı sevgılın evlenms yuva kurmus coluk cocuga karısmıs halen senle nyee ugrasıyor anlıyamıyorum...

evet kucukken hepmız cahıılıktenmı olsa gerek bırseyler yasadık 16 yas dedıgın nedırkı?...

tesadur tanıstık dıyorsun boyle bır tesadur hakkaten desadufmus yanı..

senı korkutmasın eskı sevgılın ıstedıgı kadar konussun..

sen sımdıkı sevgılını karsına al acık acık herseyı konus eger o kabul edıp senı sevmeye devam ederse ıcın rahat rahat gezer konusursun..

ama yok sevgılın kabul etmezse uzatmanın bır anlamı yok..sonucta onlar kuzenler..

evlılıge kadar gıdecek bır ılskınız var..sevgılıne herseyı anlatkı ılerde hem pişman olmazsın hemde kafan agrımaz..

ayrıca sevgılının aklında soru ısaretıde olmaz evlenırsenz eger..

yok ben sındıremem bunu derse bu ısın sonu yaş...

eger gerceklerı soylersenz ve evlenırsenz ve ılerde en ufak bır basa kalkma durmu olursa sızde dersnız kı bıle bıle evlendın dersın..

kendını savunmaya yuzun olur...

dedıgım gıbı gerceklerı anlat ne sen ne o daha fazla surunmeyın...

olacak en kısa zamanda olsun..

ben olsaydım benim psikolojimi bozmuş olan o pislik herifin karısına beni nasıl taciz ettiğini anlatırdım. onun da huzuru kaçardı.

tatlım öncelikle gecmıs olsun dıyım, durum cok karısık,tesadüfün bu kadarı pesss,ayrıca senle ugrasan bu yaratık dıyım sizi kıskanıyor sanırım aklı sizde kalmıs,kendı hayatına bakmıyor...bu adam var oldukca işin laçkası cıkmıs,evlılık düsündüğün cocukla tat vereceğını düsünüyormusun? balık bastan kokmaya baslamıs hayat senın tatlım ama sınek mide bulandırır...süphe kurt gibidır yer bıtırır insanı.hakkında hayırlısı olsun canım...

ben olsaydım benim psikolojimi bozmuş olan o pislik herifin karısına beni nasıl taciz ettiğini anlatırdım. onun da huzuru kaçardı.

avukatimin adresini tespit ettiginde evine son uyari göndericek büyük ihtimal ozaman ögrenecek karisi herseyi. Bende karsina mesaj yazabilirdim ama hem kadinin daha 7 8 aylik bebegi varmis hemde daha fazla intikam pesinde düsmesin diye yapmadim bunu.

arkadaslar dürüst olmak istiyorum simdiki sevgilimle ozamanlar msnede tanismistim. dedigim gibi ekliydi bende kisa sürede onun kuzeni oldugunu anladim.

daha fazla ne kadar uğraşabilir ki yapabileceği her şeyi yapmış, herkese anlatmış. resim yoksa elinde yapabileceği bir şey kalmamış artık. senin psikolojini de bozmuş. onun aklı sende kalmış ötesi yok bunun ve önüne geçse geçse karısı geçer. bu adam her şeyi hakediyor! hem küçük bir genç kızın saf temiz duygularını kullan sonra da rezil etmeye çalış!!! çok sinirlendim!

Ilk olarak eski sevgilim dediginiz kisi neden sizle bu denli ugrasiyor?
Ayrilmanizin sebebi neydi?
Tesadüfde olsa eski sevgilinizden AYRILIR AYRILMAZ nasil oluyorda onun kuzeni ile INTERNETTEN! tanisiyor ve 4-5 gün icinde sevgili oluyorsunuz?
Anlattiklariniz cok cok üzücü olmakla birlikte sanki olaylar tam anlatilmamis gibi geldi bana.

Yahu 14 yaşında yaşadığın şey için seni kim yargılayabilir ki , nasıl bir pislikmiş bu adam ya vallahi seni Allah korumuş ruh hastası , sen neden eşine söylemiyorsun ki söyle onunda huzuru bozulsun. Manyak herife bak çok sinirlendim karısını tanısam ben gidip söyleyececeğim yemin ederim

Ayrilmamizin sebebi benim ondan sogmamdi cünkü artik bana cok garip gelmeye baslamisti. Mesela en ufak birseyde intihar ederim diyordu.
Acikcasi bana itici gelmeye baslamisti. Birde onunla cok kücük yasta ciktigim icin belkide artik hoslanmamaya basladim ondan. Ondan ayrildigimda askerdeydi buda ona koymus. Bu eski sevgilim denilen adam beni zaten ozaman birsürü kizla "aldatmis". Bu arada 4-5 gün icinde sevgili olmadik aradan asagi yukari 5 ay gecti biz ondan sonra sevgili olduk ve bulustuk.

deli deliyi görünce sopasını saklarmış. babana, kardeşine yada baban kardeşin numarası yapabilecek birine söyle arasınlar o manyağı. yurtdışında yaşıyormuş madem seni sınır dışı ettirene kadar uğraşırız desinler. gözünü korkutsunlar güzelce. ya da sen iletişime geç elinde yazılı delilin olur böylece. tabii sevgilini bütün bunlardan haberdar et. ayrıca o nasıl bu güne kadar bu kadar sabretti. bana çok garip geldi. normal bir erkek sevgilisi bu kadar yıpratılınca çıldırırdı herhalde. bırak kuzeni isterse kardeşi olsun.

sımdıkı sevgılınız yoksa sızı bılıyormuydu kuzenının eskı sevgılsıı oldugunu_

yanı pes bu kadar tesaduf..

avukatim onu aradi ve bu yazdiginin aynisini söyledi. ozamandan beri sesi kesildi zaten ama yine ortaya cikabilir. Bu arada ben bu 6 sene boyunca rahatsiz edildigimde sevgilime hic söylemezdim sülale birbirine girmesin diye benim yüzümden. 2 ay önce görümceme mesaj yazmis ve aramis onlari. Ozaman bende ücüncü sahislar üzerinden sürekli rahatsiz edildigimi söyledim. Kendisi belcikada yasadigi icin adresini, evini bilmedigi icin sevgiliminde yapacagi birsey yok.

size bu kdr pislik yapan bi adama karşı fazla iyi niyetlisiniz.karısına çoktan söylemeniz gerekirdi, hatta şimdiye çoktaaan savcılığa vermeliydiniz.

Ben her zaman şuna inanırım,bir insan sana ne yapıyorsa ona bu yaptığının aynısıyla karşılık vericeksin.

Senin o eski sevgilin insan değil,hayvan bile değil yaratık o resmen.Bu adam insanca davranmaktan anlamaz.Çirkinleşmek lazım.Git facebook adresi aç konuş karısıyla.O kadına da iyilik yapmış olursun,nasıl bir caniyle evlendiğini farkeder.

Aşkından vazgeçme sakın,asıl sevgilini bırakırsan milletin ağzına iyice laf verirsin.Bu sefer sana türlü türlü şeyler derler.Namusunu sakız ederler ağzına.Sen güçlü dur yeter.Ayrıca yok mu şu mahlukatı evire çevire dövebilcek bir tanıdığınız?

Bazen dayak cidden cennetten çıkmadır.Sağlam sopalıkmış o eski sevgilin.

Ne yaptınız ki bu kadar anlamadım onu ama yediği haltları utanmadan anlattığı için asıl rezil olan o, madem ikinizin yaşadığı bir şey senin için ayıpta onun için değil miymiş ? pişmansın demek ki olmuş bir takım hatalar ama adı üstünde hata ve zaten yaşında küçükmüş. Sevgilin bunları dert etmiyorsa ona ne oluyor anlamadım. senin kiminle evlendiğinden ona ne yani ? kuzeni olabilir ama evleneceği kişiye karışamaz. sanada karışamaz haliyle size karışamaz bu insan. saçmalıyıp kendini rezil ediyor bence.

biliyormusun gelipte delikanli olup yüz yüze yapsa hic yanmicam. yemin ederimki görebilsem onu hic hapis falan sökmez bicaklardim. zaten bunlari saklanabildigi icin yaziyor. yoksa birsey yapcagi icin degil. Ben bu sahisi en son 2006 yilinda yüzyüze gördüm. 2007 yilinda sadece msneden baglantidaydik. Yani en son 7 sene önce cok uzun bir zaman. ne nefret ya bu artik diyorum.. ben hic bu kadar kötü olmamistim hayatimda.. artik birdaha eskisi gibi olamamaktan korkuyorum. dügünüm olsa bile herkez beni konusucak. herkeze herkeze yazmis yasananlari.

senin susman şaşırtıcı bu kadar çirkefce sözler karşısında nasıl bu kadar tepkisiz kalabildiniz

sevgilin ve ailesi yada senin ailen nasıl susabiliyor şaşkınım :26:

yahu kaç yaşındadır bu evlenmiş barklanmış hala çocuk çocuk işler peşinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…