- Konu Sahibi aslindacokmutlu
-
ben olsaydım benim psikolojimi bozmuş olan o pislik herifin karısına beni nasıl taciz ettiğini anlatırdım. onun da huzuru kaçardı.
tatlım öncelikle gecmıs olsun dıyım, durum cok karısık,tesadüfün bu kadarı pesss,ayrıca senle ugrasan bu yaratık dıyım sizi kıskanıyor sanırım aklı sizde kalmıs,kendı hayatına bakmıyor...bu adam var oldukca işin laçkası cıkmıs,evlılık düsündüğün cocukla tat vereceğını düsünüyormusun? balık bastan kokmaya baslamıs hayat senın tatlım ama sınek mide bulandırır...süphe kurt gibidır yer bıtırır insanı.hakkında hayırlısı olsun canım...
avukatimin adresini tespit ettiginde evine son uyari göndericek büyük ihtimal ozaman ögrenecek karisi herseyi. Bende karsina mesaj yazabilirdim ama hem kadinin daha 7 8 aylik bebegi varmis hemde daha fazla intikam pesinde düsmesin diye yapmadim bunu.
Ilk olarak eski sevgilim dediginiz kisi neden sizle bu denli ugrasiyor?
Ayrilmanizin sebebi neydi?
Tesadüfde olsa eski sevgilinizden AYRILIR AYRILMAZ nasil oluyorda onun kuzeni ile INTERNETTEN! tanisiyor ve 4-5 gün icinde sevgili oluyorsunuz?
Anlattiklariniz cok cok üzücü olmakla birlikte sanki olaylar tam anlatilmamis gibi geldi bana.
deli deliyi görünce sopasını saklarmış. babana, kardeşine yada baban kardeşin numarası yapabilecek birine söyle arasınlar o manyağı. yurtdışında yaşıyormuş madem seni sınır dışı ettirene kadar uğraşırız desinler. gözünü korkutsunlar güzelce. ya da sen iletişime geç elinde yazılı delilin olur böylece. tabii sevgilini bütün bunlardan haberdar et. ayrıca o nasıl bu güne kadar bu kadar sabretti. bana çok garip geldi. normal bir erkek sevgilisi bu kadar yıpratılınca çıldırırdı herhalde. bırak kuzeni isterse kardeşi olsun.
Ben her zaman şuna inanırım,bir insan sana ne yapıyorsa ona bu yaptığının aynısıyla karşılık vericeksin.
Senin o eski sevgilin insan değil,hayvan bile değil yaratık o resmen.Bu adam insanca davranmaktan anlamaz.Çirkinleşmek lazım.Git facebook adresi aç konuş karısıyla.O kadına da iyilik yapmış olursun,nasıl bir caniyle evlendiğini farkeder.
Aşkından vazgeçme sakın,asıl sevgilini bırakırsan milletin ağzına iyice laf verirsin.Bu sefer sana türlü türlü şeyler derler.Namusunu sakız ederler ağzına.Sen güçlü dur yeter.Ayrıca yok mu şu mahlukatı evire çevire dövebilcek bir tanıdığınız?
Bazen dayak cidden cennetten çıkmadır.Sağlam sopalıkmış o eski sevgilin.
Cok cok düsündüm buraya yazmadan önce, bu icimdeki dert hakkinda kimselerle dogru düzgün konusamiyorum. Burda baskalarinin nasil dertlerini anlattigini görünce bende cesaretlendim ve yazma karari almadim. Bu yüzden sahte hesap actim.
Suan yasadiklarimdan dolayi psikoloji tedavi görüyorum. Psikologum agir bir depresyon gecirdigimi ve ilaclara baslamami öneriyor ama ben buna direniyorum. Kendi kendime iyilesmeye calismak istiyorum. Biliyorum yasadiklarim size etik gelmicek ama olmusla ölmüse care yok ve ben bunlari kimseye aci cektirmek icin yapmadim sadece cok ama cok asik oldum ve halen deliler gibi asigim.
Sevgilimle 2007 yilindan beri beraberiz ve aslinda cok mutluyuz bu kocaman sorun disinda aramizda ufacik bir sorun bile yok. 2005-2007 yilina kadar bir ciktigim oldu (yani 14-16 yasima kadar) . Benden 5 yas büyüktü. O baska sehirde ben baska sehirde yasiyordum. Suanki canimdan cok sevdigim erkek arkadasimin kuzeni oluyor benim o cocukken ciktigim eski sevgilim. Yanlis anlasilmasin ben o cocukla cikarken simdiki sevgilimi hic bir sekilde uzaktan yakindan görmedim ve ayni ortamda bulunmadik. Simdiki sevgilimle 6 sene önce internet üzerinden tanistik 3-4 gün icerisinde onun kuzeni oldugunu ögrendim ama aramizda cok farkli bir baga olustu ve ben ona ciddi anlamda birseyler hissetmeye basladim. Ozamanlar cok genctim 16 yasindaydim hic kendimi kontrol etme istegi falanda yoktu, herhalde gözü karaydim. Sonradan bulustuk ve ask bacayi sardi. Ben ona halen ilk günkü gibi asigim yaa.. ona karsi icimde zerre kadar birsey azalmadi.
Tabiki bunu ögrenen eski sevgilimden ve onun ailesinden cok büyük tepkiler aldik ikimizde. Ben hislerimden ve bunu kimsenin canini acitmamak icin yapmadigimdan cok emindim o yüzden bu ask icin savastim. Ayni sekilde erkek arkadasimda öyle hicbirzaman ayriliktan söz etmedi. Ki onu annesinin tarafi komple sildi. Ilk basta annesi ve babasida karsiydi ama beni gördüklerinden sonra cok sevdiler ve kabullendiler. Bu arada o eski sevgilim beni, ailemi, akrabalarimi 6 sene boyunca facebook, twitter gibi yerlerden rahatsiz etti. Bana face kullanmadigimdan yazamadigi icin beni taniyan herkeze nasil bir se....siz, k.pe, vs vs oldugumu anlatti. Herzaman o iliski biticek yoksa yapicagimi bilirim ben onu rezil ederim yaziyordu. Yani ücüncü sahislar üzerinden santaj yapiyordu.
Bu arada bu "eski sevgilim" olan sahis evlendi, cocugu oldu ve isvicreye yerlesti. Buna ragmen intikam atesi hicbirzaman sönmedi. Bu 6 sene icerisinde ben ona hicbir sekilde tepkimi göstermedim. Yazmadim, yapmadim vs vs demedim.
Malesef bu eski sevgilimle cinsellik anlaminda cocukken birseyler yasamistim. Iliskiye girmedik. Psikologuma göre bunlar cok büyük abartili seyler degil. Ve bu kisi bu yasadilarimizin hepsini 6 sene sonra cikip intikam soguk yenilen bir yemekmis diye facebookta herkeze anlatti. Kendince eklemelerde olmustur büyük ihtimal. Bu yüzden Psikolojik tedavi görüyorum ve bu sahisi avukata verdim. Bu kisinin on taneye yakin facebook profilleri var. Insanlar engelledi, bu acti, insanlar engelledi bu acti beni rezil etmek icin. Ve bütün bunlardan karisinin haberi yok. Acaba dedim bende karisina facebooktan mesajmi yazsam kocan böyle böyle yapiyor diye. Yok be dedim utanirim ben böyle yapmaktan bir lohusa kadini üzmekten.
Artik öyle bir duruma geldimki.. rezil oldugumu,bir genc kizi yerle bir ettigine,kimsenin yüzüne bakamama degil ben canimdan cok sevdigim erkek arkadasim icin üzülüyorum. Sevgilimin ailesini aramis babasina, kardesine, annesine herkeze anlatmis (cok utaniyorum). Annesini teyzeleri arayip bi kabul ettigi icin onu sildiklerini söylemisler. Kim bilir neler hissediyordur. Acaba bana acidigi icinmi benle beraber? Acaba benden sogdumu? Ama sanki halen bana eskisi gibi bakiyor. Bu konu hakkinda konusmadik benim tedavi oldugumu bildigi icin konusmamistir diye düsünüyorum. Belkide iftira olduklarini düsünyorlar ama malesef degil. Keske iftira olsa bu vicdan azabindan ölmesem böyle hergün. Boguluyorum artik dayanamiyorum, haklisiniz neden zamaninda yaptin diyeceksiniz madem arkasinda duramicaktin. Neden yaptigimi bilmiyorum.. Belkide cocuklugun verdigi safliktan. Bu konuyla yatiyorum bu konuyla kalkiyorum artik kendimden nefret ediyorum. Annem ise ilerde evlendigimde erkek arkadasimin bunlarla ilgili sorun cikarabilcegini söylüyor.
Okadar cok hayal kuruyordumki.. hatta erkek arkadasim bana yüzük almis, kolye almis temmuzda istemeye gelmek istiyorlarmis. Ama son mesajinda o saplanti adam dügünümüze gelip bunlarla beni rezil edicegini söylemis bu iliski bitmezse. Dügünümüze gelmese bile ben artik korkudan o gün istesemde mutlu olamamki korkudan. Bu zamandan beri hayal bile kuramiyorum. Artik gelinliklere bakmayi, ceyiz almayi, nisanlik bakmayi hepsini biraktim. Benim yüzümden sevgilimde üzülüyor. Onunda gururunu kirdilar, onuda rezil ettiler. Benim icin ona ikince el demisler, sen sadece artik toplarsin demisler. Ne kadar üzüldügünü hissedebiliyorum.. ölüyorum vicdan azabindan ölüyorum.
Bazilari onun iyiligi icin ondan ayrilmami söylüyorlar.. bunu nasil yaparim böyle severken bilmiyorum? Keske farkli sekil tanissaydik hersey mükemmel olurdu. Onunla herzaman cok cok mutluydum. Ondan ayrilmak istemiyorum onu cok seviyorum. AmA ne yapicagimida bilmiyorum..
Biraz karisik bir hikaye okudugunuz icin tesekkür ederim. Kötü oldugum icin kendimi iyi ifade edememis olabilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?