intikam soguk yenen bir yemekmiş..

Çok ilginç..
Bu yazdığınız olayın aynısının tıpkısı bir kaç ay önce açılmıştı burada..

Eminim ya..
Dejavu:44:

Bir arkadaş demiş ya sevgilin nasıl bir şey demiyor kuzenine diye benim de aklıma o takıldı..

Tamam kuzeni ama zaten ailelere dökülmüş her şey, yani sevgilin nasıl bu kadar tepkisiz kalıp da böyle konuşmasına izin veriyor anlayamadım ??

15-16 yaşlarında yaşadığın cinselliği boş ver artık olan olmuş. Bu durumda inkar et daha iyi yoksa evlendiğinizde ufak bir tartışmada yüzüne vurabilir sevgilin.

Zaten o yaşlar cahillik dönemi karşındakinin erkek olacak kişinin bunu düşünmesi gerekirdi..

O yüzden kendini üzme, önemli olan sevgilinin ailesinin senin arkanda durması zaten.

Çok ilginç..
Bu yazdığınız olayın aynısının tıpkısı bir kaç ay önce açılmıştı burada..

Eminim ya..
Dejavu:44:

Boyle cok hikayeler var canim hatta hikayeyi bir ara kendi hikayemle karistirdim hemen hemen yillari ve senesi bile tutuyor. Erkekler boyle igrenclesince maalesef benzer hikayeler ortaya cikiyor..

Gel gelelim konu sahibine, bak canim bende 15 yasindayken boyle birisiyle cikmistim (benden 4 yas buyuktu) ama farkli sehirlerdeydik bizimki birazda yazdan yaza iliski gibiydi. O zamanlar hangi mantikla goze aldiysam boyle biseyi biz yaklasik 2 sene boyle boyle surdurduk. Aramizda biseyler oldu ama asla iliskiye kadar ilerlemedi. Herneyse ben artik son yaz onu gordugumde bizzat beni aldattigina sahit oldum onu kizla yakaladim :26:
Hal boyle olunca direk ayrildim.. Bu uzuntumun arasinda bunu kuzeni geldi bana benimle evlenmek istedigini filan soyledi ama tabiki reddettim.
Gel zaman git zaman ben 18 yasimda bir yaz yine bununla karsilastim, o zamanda sozlenmistim. Bu aptalin bana dedigi laf suydu: "benim artigimi gule gule kullansin sozlun" O anda kan beynime fiskirdi ulan dedim ben senin altinami yattim naptimda senin artigin oldum. Megersem bu gitmis millete neler ama neler anlatmis inan anlattigi kadar bisey yasansaydi icim yanmicakti!!!

Onla iliskimi bitireli 5 sene oluyor ve gecen sene Allahin isi yine karsilastim bununla, belli zaten beni zamaninda kaybettigi icin ici icini yiyor surekli nisanlimi ve beni sordu bende hic bozuntuya vermedim iyiyim mutluyum insallah gecen zamanda sende hayatini rayina oturtmussundur dedim ve bitti. O en son ettigi laflardan sonra haddini bildirdigimden beri bana bir daha laf etmeye cesareti olmadi. Simdi ise evliyim cok sukur esimide cok seviyorum Allahim basimdan eksik etmesin onu

Diyecegim canim senin eski sevgilin evlenmis ve coluk cocuga karismis ama sen onun aklinda bir saplanti haline gelmis. "Benim degilsen onunda olamazsin" mantigi var. Yaptiklari sana karsi olan duygularindan baska bisey degil cunku yasadim bende aynisini biliyorum.. Seni kaybettigini daha yeni yeni anlamis beyefendi..

Sen kendini biliyorsun canim eger simdiki sevdigin ve sen kulaklarinizi tikarsaniz mutlu bir iliski surdurebilirsiniz. Hem zaten isvicrede oturuyormus karsilasma oraniniz dugun haricinde nerdeyse hic yok. Adam fesatligindan ne yapacagini sasirmis. Sen sen ol sakin ama sakin psikolojini boyle dengesiz insanlarin laflarina bozma. Hayat cok kisa mutlu ol ve istegini sev. 14-15 yasinda yasanmis seyler cahillikten baska bisey degil o pisligin inadina yuzune kocaman bir gulucuk koy ve hayatini sevdiginle yasa. Evlenip senin kocan olacak kisi o istedigi kisi istedigi durumda kabul eder, ki sen cogu insandan daha masumsun.. Allah yardimcin olsun

böyle iğrenç bir yaratıkla ben de yaşadım cnm...yaşlarımızda tutuyor sayılır.ben 16 yaşındaydım tanıdıgımda.ayrılınca yapmadıgını bırakmadı çok çok çok....kötü şeyler yasadım.ailem benı görmek istemedi...halbukı masumca sevmiştim,inanmıştım...sonradan anladım ki ben iğrenç bir insanı sevmişim...şuan düşünüyorum eğer evliyse Allah karısına yardım etsin....
bana yaptıkları karşısında ben ona hiçbir şey yapamadım cnm..çünkü küçüktüm ama şimdi ki aklım olsa onun benı rezıl ettiğinin 10 katı rezil ederdim onu...tabi bir erkek hiçbir zaman bizim kadar rezil olamaz..ne yaparsa kız yapar..biz kuyruk sallamazsak onlar gelmez(birçok zihnıyete göre)yani bizim toplumumuzda erkek yer,s.çar,gezer,tozar,yatar ama onlara birşey olmaz ne de olsa erkek derler.
sana tavsiye vermek istiyorum ama kelin ilacı misali durumundayım...geçmişte ki bilmeden yaptığım hatanın bedelini çok ağır ödedim...umarım sen kurtulursun...

sen güçsüz göründükçe o dahada üstüne gelcektr pslk herf. madem ailen biliyo bu olayı sen karışma ailen ağzının payını versin. korkacak bişey yok canım bukadar zindan etme hayatı her insan bişeyler yaşıyo bunu kendine dert etme tek sen değilsin. sevgilinde arkanda hiç bi şekilde taviz verme. her insan hata yapabilir namusu iki b..c.k arasında aramamak gerekiyo. sen önüne bak canımmm....

daha çocuk yaştaki bir kızla yaşadığı şeyleri millete anlatan birine adam denilmez zaten,başka birşey denilir!

edepsiz! bir de evliymiş bu adam,yazık ya..

ancak sevgilin bütün bunları bildiği halde neden sessiz kalıyor,neden kuzenine haddini bildirmiyor?

Bu konu bana nedense hiç inandırıcı gelmedi. Eğer gerşekse arkadaş pardon bu kız çocuğu fazlaca ...... ne diyeceğimi bilemedim de.14 yaşında ilişkiye girmiş de , sevgilisinin kuzeniyle internette tanışmış ta.....Şimdiki sevgilisinin midesi de meshebide pek bi geniş. Olsun ama müslüman malı ortaktır derler. Ha kuzeni ha kendi...
dallas serisinden bi kare izlediniz.
Yaşlara bak.....Anlatılanlara bak...
Üzülüyorum böyle çocukların ailelerine....

sen ne sacmaliyorsun be. utanmazlik su yazdiklarin. herkes hata yapar. sen cok mu harikasin.
sevgilisi sevmis kabul etmis. SANANE. muslumanin mali ortaksa sende iki adamla evlen. sende dallas da basrol oyna.
aptalca yorumunuda kendine sakla. YOBAZ...

Dikkatimi çeken birşey daha var neden suçunuzun olmadığı hemen hemen sülalenizde herkesin bildiği bi konu hakkında rahatça konuşamıyorsunuz ki :44: destek olması gereken herkes destek yargıya da taşınmış sıkıntı edip hayatı niye zehir edersiniz ki kendinize anlamadım birde niye sahte hesap açtınız başka bi hesabınız varmı bu sitede

Hepinize yorumlariniz icin cok tsk ederim.. dedigim gibi adam karsimiza hicbirzaman cikmadiki. sadece internetten kabadayilik yapti.
O yüzden yapicagimiz fazla birsey yok. 2 ay önce nasil bilmiyorum ama birsekilde ev numarami bulmus. Halam bana kücük bir kiz profil resmiyle
profil acip ben bir ilk okul arkadasiyim bana numarasini verirmisiniz vs vs yazdigini söyledi. Büyük ihtimal akrabalarimdan biri bunu gercek sanip ev numarami verdi,
Bir telefon numarasindan babami arayip senin kizin böyle böyle demis. Babam tabi bagirmis cagirmis bolca küfür etmis bir dakika beklemeden yüzüne kapatmis babamin.
Sonra o gece görümceme mesaj yazmis. O sekilde numarasini ögrendik ve avukata verdik. Zaten avukat aradiginda ilk basta bütün profillerini kapatti.Simdi tekrar acmis ama birsey yapmiyor.

Bu arada ben onunla iliskiye girmedim.

İliskiye girdiğini sanıyordum.. Ne ilginç
Neyse, girmediysen ozaman neden bu kadar takiyor, utaniyorsunki?
Belki Belçika'da oturan bir arkadas gizli sekilde sana adresini bulabilir.
Googledan/ rehber isim, soyadi yazdığımızda bazı belirli ülkelerde nr ve ya adreslerini bulmamız mümkün. Ama bunu aynı ülkede oturan biri daha kolaylıkla bulabilir. Orda yasamış olsaydım, emin ol sana yardımcı olurdum seve, seve

Eyer mahsun bir öpücük ve sarılma bu kadar cekdiriyorsa, onu bu kadar ciddiye almamam gerekiyor.
Askerden sonra döndüğünde seni bulamaması asıl, onu Piskopatlasdirmis olmalı. Kabulenememiş, uztune birde kuzeni ile olduğunu duyduğunda kinlenmiş olmalı.

Bazı insanların ruhu aslında anna rahiminde oldugunda oluşuyor. Buda o cinslerdenmiş. Eyer sevap kazanmak istiyorsan canım, bunu o leş kargasını karısının önüne atman gerekiyor.

Sana daha ne kadar zarar verçekki? Neyden korkuyorsun? Hiç bir bok yapamaz, İnan! O bütün dediklerini zaten herkeze anlatmış! Anlatmadığı başka seyler varsa, onu bilemem.

Sevgilinede iliski yaşadıysan inkar et....

cok tsk ederim düsüncelerin icin.. avukatim en kötü ihtimal konsoloslukta adresini vermezse belcikadan bir avukat tutup ona adres arastirmasi yaptircagimizi söyledi.
Ozaman karisi ögrenicektir. simdi bende kin doluyum ve bende ona kötülük yapmak istiyorum ama avukatlik oldugumuz icin bende suc islemis oluyorum. Ama tekrar olursa karisina ve karisinin akrabalarina yazicam. Cünkü karisinin hesabina bile o el koymus. Nerden anladin derseniz... benim halamin bir dükkani var o dükkanin facede grubu var halam onu defalarca engelleyip cikarmis gruptan oda karisinin hesabiyla üye olmus gruba burdan anladim. Kadinin daha kücük bebegi oldugu icin bunlara anlayamiyor zamani yok diye tahmin ediyorum.

Malesef sadece öpücük ve sarilma olmadi biraz daha fazlasi oldu. Ama ters iliski veya oral birseylerde degil. Okadarda abartili degil.

Son düzenleme:
arkadaslar dürüst olmak istiyorum simdiki sevgilimle ozamanlar msnede tanismistim. dedigim gibi ekliydi bende kisa sürede onun kuzeni oldugunu anladim.

msnde tanıştığın kişinin eski sevgilinin kuzeni olma ihtimali nedir, rastgele birini ekledin ya da o seni ekledi aa kuzenlermiş mi dedin, ben anlamadım orayı, ya şimdiki sevgilin biliyodu kuzenin eski sevgilisi olduğunu ya da sen şimdiki sevgilinin adresini bi şekilde edindin, başka türlüsü bana saçma geliyo

Benim msnem zaten kendi adimla degildi öylesine bir ad yazmistim büyük ihtimal ben onu eklemisimdir ozamanlar. Onun beni bilerek eklemesi ihtimali yok cünkü
msn kendi adimda degildi zaten. Ben ozaman o eski sevgilimin dolu msn kullandigini anlamistim ve o adrestente süpheleniyordum o yüzden eklemisimdir.
Cünkü eski sevgilimin abisini, kiz ve erkek kardesinide eklemisim (onlari bile hic görmemistim tanimiyordum). Sonra benim simdiki sevgilimle güzel muhabbetimiz oluyordu dertlesiyorduk, cok ortak noktalarimiz vardi, cok iyi anlasiyorduk internettende olsa. Kisa süre sonra ben ögrendim kuzeni oldugunu ama konusmaya devam ettim. Sonradan simdiki sevgilimde ögrendi (ozamanlar sevgili degildi) tabi kendini biraz kötü hisetti. Bir oyun sandi, kullanildi sandi ama icimden ufacik bile öyle birsey gecmedi sonradan oda anladi bunu zaten. Öyle birsey olsa bile biz 2007den beri beraberiz onunla halen isim ne?

bu arada kayinvalidem bu sahsin babasini aradigina.. babasi belcikada gurbette oldugu icin isi gücü olmadigi icin bunalima girdigini söylemis.
Yani resmen hasta bir insan benide hasta etti.

Tedavi görmesi gereken kesinlikle sen değilsin o varlık, evet varlık çünkü insan değil.
Nasıl sabredebildiniz ya karısıyla çoktan konuşmuş olmanız gerekti o bebeğe o kadına yazık değil mi nasıl bi eşle evli.
Çok mu film izliyor anlayamadım bu nasıl bir saplantı nasıl bir hırstır.

yani sen eski sevgilinin listesinde ekli olan kişileri ekliyosun, bu kişiler ya akraba ya arkadaş olacak başka ihtimal varmı, kuzeni çıkmasa arkadaşıyla ilişkiye başlamış olacaktın

ıyıkıde o pıslık herıften ayrılmıssın,baksana adam cırkef hastanın tekıymıs
cok gec kalmıssın dava acmakta 6sene neyı bekledınız kı?bu kadarına musade vermemelıydınız.

cnm konunu dünden beri takip ediyorum....vede çok üzüldüm gerçekten...
ama lütfen güçlü ol..bu pisliğin inadına mutlu ol...senin alnın açık olsun..sonucda onunla ilişkiye girmemişsin vede çoğu kızdan daha namuslusun...
eğer onda şeref namına bişey olsaydı,sizin özelinizi böyle herkese yaymazdı...adi pislik...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…