intikam soguk yenen bir yemekmiş..

iş Ciddiye bindiğinde Seni rahatsız edemez. Bence Eşinede Söylemelisin sen burda huzursuzken o huzurlumu yatsın Eşine ulaşabilirsen Durumu bildir Söyle...! Sevgilin Seni Seviyorsa zaten hiç bişeyi takmaz duymaz sadece sana odaklanır senin durumunu bile bile senle beraberse ciddi düşünüyorsa bence hiç korkma...

Son düzenleme:

İşte çok boş bir insan ki tek uğraşı,hobisi senle uğraşmak olmuş canım üzme kendini sakın sen suçlu değilsin.Öyle insanların aldığı nefes bile israf ya.Ben okuyunca deli oldum sinirden senin ne halde olduğunu tahmin bile edemem.Ama git konuş karısıyla,ve dava da aç.O seni maffettiyse sen de onu maffet.Onu tanıyan sensin zayıf noktalarını mutlaka biliyorsundur oralardan vur.Eğer kız kardeşi vs varsa sen de onlarla uğraş.Anlasın o mahluk bir kadının namusuyla oynamanın ne olduğunu.

Bana denk gelse öylesi öldürmekten beter ederdim,çok kinciyimdir.

Ona inat çok mutlu olcaksın bence,güçlü ol.

şiddete hep karşıyımdır ama cidden tek mantıklı cevap bu yoksa anlamıycak o hayvan

Cok uzuldum inan en mutlu olacagin anlari bu pislikleri dusunerek geciriyorsun

Kafana hic takma oyle yada boyle kac kisinin hatasi yokki bu hayatta

Yasin neolursa olsun olmus bitmis

Sana moral olsun diye yaziyorum

Hani derler ya senin su anki derdinin aynisini

su dunyada birileri ya yasiyor ya yasamis yada yasiycaktir diye

Benzer olayi yakin bir arkadasim yasadi aylarca tedavi gordu

İs sevdigin ve onun ailesinde bitiyor

Arkadasimin esi ve ailesi onemli olan sensin dediler

simdi on yillik evliler ve uc cocuklari var

Eski olaylar hicc acilmadi acilmayacak

Sadece ortak olan akrabalarla gorusmuyrlr hala

Cok mutlular

Sende mutlu olacaksin bu gunleri hiic hatirlamayacaksin

Guc ver kendine onemli olan sensin

ya canım sen neden susuyorsun ben onu anlamadım bazen dürüst olmayacaksın biliyor musun , inkar et yaşamadık desene iftira atıyor desene arasana eşini cadılık yapsana dişini göstersene ver bana ben konuşayım eşi ile kocana sahip çık diyim ya bu kadar iyi niyetli olma ezilirsin bak

cok tesekkür ederim.. böyle psikolojiye hic birzaman sahip olmamistim. aslinda ben cok mutluymusum gercekten hep enerjili ve neseliydim. Resmen elimden birseyler alindi.
Bazen oturup ciddi ciddi bunu hakkettimmi diye düsünürken buluyorum kendimi. Bazende kacamak kacamak intihari düsünüyorum ama sonra hayat bukadar ucuz olmamali insanlar kolay dünyaya gelmiyor diyorum. Bazende ona bana ne kötülükler yaptigini yazmak istiyorum. sonra intikam düsünüyorum.. kafamda sadece o konu sadece o konu.

daha fazla rezil olmaktan korkuyorum. daha fazla kisilere yazmasindan korkuyorum.

Ben bu zamane erkeklerini anlayamiyorum.Yazik,herkes psikopat olmus yaa.Evet dedigin sürece iyisin,hayir dedinmi hayatini bitirene kadar ugrasiyorlar.

avukatim aradigindan beri sesi hic cikmiyor ama tekrar birsey duyarsam bende artik susmucam. Bende arastirdim karisini, karisinin akrabalarini buldum. tekrar olursa bende onlara yazmayi düsünüyorum. Ama psikologum asla öyle birsey yapmami söylüyor. En güzel intikam tepki vermemektir diyor bilmiyorum.

:44::44::44:

Arkadaşım ilk mesajında evlendi isviçreye yerleşti demişsiniz 2.sayfada başka bi mesajda Belçika'da olduğundan sevgilim evini adresini bilmiyo demişsiniz bi karar verin isviçremi Belçikamı kimse farketmedimi bunu yahu

Belcikada yanlis anlasilmasin kötü durumdayim o yüzden iyi yazamiyorum. Keske böyle hikayeler uydurucak kadar iyi olsam ama malesef gercek.

az önce uzunca yazmıştım sana ama silindi bir şekilde.

kısaca yazmak istediğim, aynı olaylar benim de başıma geldi, önemli olan dimdik durman, eşinin ve ailenin yanında olması ve bu adama bir şekilde yaptıklarının cezasını vermen, erkek arkadaşın bu adamla konuşmuştur elbet, konuşma işe yaramadıysa savcılığa ver şikayette bulun.

ve evet gerekiyorsa eşine de bundan bahset, eşini durdur bir şekilde yakamı bırakmıyor, beni rahatsız ediyor de.

Son düzenleme:

cok tsk ederim. Kayinvalidem onun ailesiyle konustu böyle böyle bir durum var diye. ailesi birdaha yapmicagini söylüyorlar. Gercekten sevgilimin aileside cok iyi insanlarmis bunlara ragmen yaza söz yapmak istiyorlar hazirlik yapiyorlar. biz seni seviyoruz, seni taniyoruz diyorlar. Benim akrabalarima, arkadaslarima yollanan mesajlar arsivlendi zaten benim ve avukatim tarafindan. Birdaha olursa bende karisina ve karisinin akrabalarina yazmayi düsünüyorum.

bende tam onu yazcaktım, benden önce davranmışsınız..
Benımde dıkkatımı çektı
Bı şüphelenmedım de değıl hanı, neyse...

Ben sızın yerınızde olsam asla tepkısız kalamazdım
Bı şekılde dünyayı o adama dar ederdım..

Pekı bunlar olurken sevgılınız ne dıyor?

yukardada yazdigim gibi sevgilimin yapicagi cok birsey yok cünkü belcikada oturuyor ve karsimiza hic cikmadi. Sevgilimin ailesi onun ailesiyle konustu.
Zaten durum avukatlik oldugu icin sevgilimin ona yazmasini istemedim. Daha öncelerde zaten birgün son bulur diye haber vermiyordum sülalede benim yüzümden kavga cikmasin diye.

harikasın ve sevgilinin ailesi de harikalar, çok beğendim vallahi, arşivlenmesi de çok iyi olmuş, en ufak bir adım attığı anda hiç acıma hemmen atağa geç.

o kadının abuk kocasıyla sen uğraşmak zorunda değilsin, kadına boşuna üzülme derim, eşinin ne haltlar yediğini bunca sene fark edemediyse kusura bakmasın ama sen zorla fark ettireceksin artık.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…