• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İNTIKAM! !

İntikam diye zorlarsan yokuşa sürmüş olursun bu sefer de 'hayırdır sen?' olur. Normal davran, ne tak ne takma arafta bırak, suçluysan özür dile değilsen dileme, geri adım da atma.

İşte onu yapmak istiyorum ama en fazla bir gün suruyo. O ise konuşmasam 10 gün konuşmaz

Hatasını anlamayan ve hatta kabul etmeyen biriyle niye gidip konuşuyorsunuz? 100 yıl da konuşmasa konuşmam ben.

Bizde de var ayni sorun. Esim kolay toparlanamiyor tartisma sonralarinda. Cunku benim soyledigim seyler bana hafif, ona cok agir geliyormus. mus mus da mus mus mus... Onu toparlayana kadar canim cikiyor. O yuzden tartismalardan nefret ediyorum, ihale bana kaliyor

Ama evlilikte kin, gurur, uzun sure konusmama vs olmamali.

Bosverin gidin konusun nolcak. Siz lise zamaninda sevgili degilsiniz, evlisiniz unutmayin.

Ya neyin intikamı bırakın bu dizi kültürünü
Aklı başında tutarlı davranın gerektiği zaman özür dileyin hatası varsa tepki gösterin

Son düzenleme:
Baştan bunaltmis olupta şimdi adam yeter artık demiş olabilir mı?Bu tarz huylar erkeklerin hoşuna gitmez çünkü. Ayrıca eşinizle yarış içine gitmeyin ya.intikam nedir kardeşim eşin o senin. Böyle olmasının sebeplerini empati kurarak bı düşünün derim. Ona göre çözüm üretin.

10 gun insanlar nasil konusmadan durabiliyor ya hic anlamiyorum.Bende ayni senin gibiyim agresif ama hemen konusan kin tutamayan
oda yapı ben misal yıllarca küs kaldığım oldu
banada konuşmadan duramayanlar değişik gelir hep nasıl bu kadar çabuk unutabiliyorlar diye :kahve:

Back
X