İntikamı illa soğuk mu yersiniz?

Ütülerini asla yapmam,kahvaltı hazırlamam, akşam yemeğini az yapar çocuklarla yer ona hiç bırakmam,gün içinde aradıysa kısa ve öz konuşur hemen kapatırım,ev de asla konuşmam yalnız kalır, gider deli gibi alışveriş yaparım,daha bir bakımlı olur onu çıldırtırım,çocukları alır ona haber vermeden avmye giderim 30.aramasında filan açar çok gürültülüydü duymamışım derim bu kadar işkenceden sonra kendini affettirmek için epey uğraşır beni kızdıracaksa sonucuna da katlanmak zorunda zararlı çıkan kendisi oluyor çünkü hem maddi hem de manevi yaşasın kötülükkkkkkkk::))

Ütülerini asla yapmam,kahvaltı hazırlamam, akşam yemeğini az yapar çocuklarla yer ona hiç bırakmam,gün içinde aradıysa kısa ve öz konuşur hemen kapatırım,ev de asla konuşmam yalnız kalır, gider deli gibi alışveriş yaparım,daha bir bakımlı olur onu çıldırtırım,çocukları alır ona haber vermeden avmye giderim 30.aramasında filan açar çok gürültülüydü duymamışım derim bu kadar işkenceden sonra kendini affettirmek için epey uğraşır beni kızdıracaksa sonucuna da katlanmak zorunda zararlı çıkan kendisi oluyor çünkü hem maddi hem de manevi yaşasın kötülükkkkkkkk::))

find my iphone aracılığıyla telefonuna şifre koyarım açamaz çıldırır şifreyi de vermem canım istediğinde açarım kilidini telefonunun

Bizimde araba kavgamız vardı,ben almaycaağız dedim bu sene,kocam alcaz illa dedi. Neyse,buca da bir araba bulmuş gidip alıcam dedi ben de ses vermedim. Gitti. Sonra baya geç oldu bizimkinden ses seda yok kaç saat geçti,arıyorum açmıyor. belki de abartısız 50 kere aradım. Kız kardeşimi aradım dedim ara enişteni açmıyor. Ben başına bişey geldi diye korktum ağlıyorum. sokağa çıktım. sonra neyseki açtı,ağlıyorum ben nerdesin be adam diye bağırıyorum nasıl beni merakta bırakırsın. Sana kızdım dedi bi yerde oturuyorum diyo. Benim asfalyalar attı,adam bilerekten açmamış telefonu. Ben de dedim ki sen orda keyif sür ben sokağa çıktım seni arıyorum her yer de. düştüm koştururken her yerim kan revan içinde bir yandan da ağlamaya devam yani başına bişi geldi diye ağlamaktan helak oldum. Sonra bi tutuştu bu nerdesin aşkım noldu geliyorum yerini söyle. üstüne de telefonu kapatırken şimdi sen beni merak et dedim telefonu kapadım. sonra açtım arıyor nerdesin eve geldim dedim,geldi eşim eve bir telaşla baktı bişeyim yok kendi kendine sinirlendi :)) sonra sarıldık barıştık ama onun dediği oldu arabamızı aldıı :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…