İntikamı illa soğuk mu yersiniz?

Kim demiş intikam soğuk yenen yemek diye gayette sıcak yeniliyor vallaçok lezzetli oluyor o yemek

ben evli değilim ama babam eve geç geldiğinde annem arabanın lastiklerinin havasını bıçakla bi güzel indirirdi.

bende intikam nedir bilmem.
anne -babam arasında hiç öyle şeyler görmedim...
ben yaparmıyım onuda bilemiyorum...

Okuduklarımdan çok keyifliydi ama

arada burunlarını sürtmek lazım... en güzeli yemek

:111:

ben evli değilim ama babam eve geç geldiğinde annem arabanın lastiklerinin havasını bıçakla bi güzel indirirdi.

bunu bende yapmıştım eski sevgilime beni ağaç gibi diktiği için

benim eşim benim gibi sinirlidir.başlarda sinirlendimi eline ne geçerse kırıp dökerdi.bende o öyle kırılmaz atılmaz böyle atılır kırılır derdim ve uygulardım.1-2-3 derken eşim baktı bu gidişle evde bi şey kalmayacak sonra o huyunu kendiliğinden bıraktı tabii otomatik olarak bende...ben evlendikten sonra bir daha çalışmadım bunu o istemişti kırılanları tamir etmek ya da yenisini almak zorunda kalıyordu garibim bu yüzden olsa gerek eee bi de kırıp dökünce ben pısıcam zannetdiğinden olsa gerek kendi pes etti...şimdiyi sorarsanız kim sinirlendiyse ötekinden kaçar...kaçar çünkü ne olacağı belli olmaz

Bunlar cok guzelmiss :82:

ALLAHIM kimin aklina gelir cok fenasin

farketmez...soğuk,sıcak,ısıtaarak
her tür yerim.yeter ki intikamımı alayım

Bence bunlar da kocalarınızla olan oynaşmalarınız :) Çok şekersiniz hepiniz :) Sizde hatıladıkça benim gibi gülüyorsunuzdur ama intikam zamanı baya bir sinirliydiniz, hiç eğlenceli gelmemiştir

diğer başlıklarda yazdım benim bir adet nişanlım mevcuttu şuan kaybetmiş bulunmaktayım :)) bir buçuk aydır gelgitler yaşıyor idare ediyorum ama tam anlamıyla elime düşsün neler edeceğimm haberi yok haa haa haayyy yaşasın kötülük

eşim gece gezmesini seviyor bensiz tabiii o zaman 7. katta oturuyoruz geç geleceğini bildiğim için anahtarı cebinden yrütülür ,çocuk uyanmasın diye zil sökülür balkonda soteye yatılır gelir zile basar basar gece yarısı anasının evine yol alır...bu defalarca yapılır ama koca uslanmaz..allaha havale edilir aşk sevgi saygı biter evlilik cehennem azabıyla sürer gider.....onunla uğraşmak istemesemde sizin taktiklerden mutlaka yararlanıcamm

Affetmek af dilemekten çok daha zor. Ondan insanlar sürekli haklıyken haksız duruma düşüyor sanırım. İntikamın adı bile bir soğuk zaten, evet.

Benim bi kaç intikamım oldu, düşündüm de çektiriyorum kocama azcık Bi keresinde avm'nin bi yapı marketinden birşey aldık, tam da o gün demiştim ki, her aldığın ürünün faturasını fişini hiç değilse 1 hafta sakla ki, eve vardığımızda eksik gedik birşey çıkar, değiştirebilelim. Tamam dedi, zaten dedi, herhalde dedi bu. Sonra yapı marketten çıktık, fişi nerede bunun dedim, marketin çıkışındaki geri kazanım kutusuna atmış çevresever şahsiyet Ben sinirle bakıp lafları peşpeşepeşpeşe sokmaya başlayınca(aynen burada bitişik yazdığım gibi) bu markete geri döndü, ben de doooğru sinemaya.Telefonumu kapattım, güzel bi film seçtim, 2 saat rahaaat rahat izledim. Çıktığımda telefonumu bi açtım, 30 küsür cevapsız arama, mesajlar vs.vs. Hiç ses çıakrmadım, gittim eve kendi imkanlarımla saat 10'u biraz geçerken eve girdim, peşimden eşim. Saat 10 olup da güvenlik bunu dışarı çıkarana kadar tüm avm'de dolana dolana, tüm mağazalara tek tek gire çıka beni aramış

Bi kez de tartıştığımızın ertesi günü evi yaşanmayacak şekilde iiiiiyice dağıtıp şehir dışına tatile gitmiştim. Döndüğümde toplamış

Trafiğin ortasında, kırmızı ışık tam yeşile dönerken arabadan inip gitmişliklerim de var.Garibim duramıyor da yürüyemiyor da, o suratındaki ifadeyi çok seviyorum.

Bak bunu unutmuşum. Facebook'taki arkadaş listemden de çıkardım kendilerini Benden habersiz kalsın öööylece Aynı evdeyiz ama olsun, paylaştığım videoları göremesin, status'umu bilemesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…