Bak bunu unutmuşum. Facebook'taki arkadaş listemden de çıkardım kendileriniBenden habersiz kalsın öööylece Aynı evdeyiz ama olsun, paylaştığım videoları göremesin, status'umu bilemesin
ay canım ya tam benım kafadansın ne guzel anlatmıssınBenim bi kaç intikamım oldu, düşündüm de çektiriyorum kocama azcıkBi keresinde avm'nin bi yapı marketinden birşey aldık, tam da o gün demiştim ki, her aldığın ürünün faturasını fişini hiç değilse 1 hafta sakla ki, eve vardığımızda eksik gedik birşey çıkar, değiştirebilelim. Tamam dedi, zaten dedi, herhalde dedi bu. Sonra yapı marketten çıktık, fişi nerede bunun dedim, marketin çıkışındaki geri kazanım kutusuna atmış çevresever şahsiyet Ben sinirle bakıp lafları peşpeşepeşpeşe sokmaya başlayınca(aynen burada bitişik yazdığım gibi) bu markete geri döndü, ben de doooğru sinemaya.Telefonumu kapattım, güzel bi film seçtim, 2 saat rahaaat rahat izledim. Çıktığımda telefonumu bi açtım, 30 küsür cevapsız arama, mesajlar vs.vs. Hiç ses çıakrmadım, gittim eve kendi imkanlarımla saat 10'u biraz geçerken eve girdim, peşimden eşim. Saat 10 olup da güvenlik bunu dışarı çıkarana kadar tüm avm'de dolana dolana, tüm mağazalara tek tek gire çıka beni aramış
Bi kez de tartıştığımızın ertesi günü evi yaşanmayacak şekilde iiiiiyice dağıtıp şehir dışına tatile gitmiştim. Döndüğümde toplamış
Trafiğin ortasında, kırmızı ışık tam yeşile dönerken arabadan inip gitmişliklerim de var.Garibim duramıyor da yürüyemiyor da, o suratındaki ifadeyiçok seviyorum.
ay canım ya tam benım kafadansın ne guzel anlatmıssın
sen yazdıkça benim içimin yağları eriyo....senin stratejilerini çok seviyorum,hele ki sıcak duş olayı hala aklımda!facebookundaki cityville oyununa kafayi takmis esimin
oyununu bozup puan kaybina yol aciyorum
kus kaldigimiz zaman yemek yapmiyorum
sicak yemek yemeden duramadigi icin
kendisi pisiriyor ve yemegini sabote edip kendime en alasini yapiyorum
bir haftada bu sekilde intikam almisim
iyide yaptim
her evde ufak tefek atışmalar olur,ne demişler:kavgalar evin tadı tuzudur...peki o aksyon dolu anlardan sonra,eşinize nasıl bi pislik yaparsınız?kendimden örnek vermek gerekirse,eşim sebze yemeğinden nefret eder,atıştığımız zaman akşam yemeğinde mutlaka menü olarak sebze çorbası,kötü pişirilmiş bir sebze yemeği ve salata olur.
peki siz eşinizden nasıl intikam alırsınız?
gıcıklığına yiyor....benim ne yapmak istediğimi biliyor,o sırada bana vermek istediği mesaj 'ne yaparsan yap,bana koymaz...'yemeği yiyo yani, peki yedirmeyi nasıl başarıyosun, benimki yemeği beğenmediyse hayatta yemez
gıcıklığına yiyor....benim ne yapmak istediğimi biliyor,o sırada bana vermek istediği mesaj 'ne yaparsan yap,bana koymaz...'
ben onu yerken izliyorum çaktırmadan,o da bana o keyfi verdirtmemek için zorla yutuyo o yemeği...bu kadar da inadınız aynı zamanda...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?