İntikamı illa soğuk mu yersiniz?

sıcak soğuk hiç farketmez bir elime geçireyim hele

ay canım ya tam benım kafadansın ne guzel anlatmıssın

ayy bayıldım yazdıklarınıza ne güldüm yaaa ilahi kızlarr

Ona karşı hiç intikam almayı düşünmemiştim...Çünkü benden baya bir büyük olduğu için beni iyi aldatırdı....Hem kendi pislik yapar hemde üstüne trip yapardı bende birde barışmak için birde uğraşırdım ya !.... sonra nemi olduydu bu kız yanında çıraklıktan kalfay sonra boynuz kulağı geçer

Gittiğimiz alış veriş merkezlerinde milletin içinde bana bağırırdı ve beni oracıkta koyar giderdi tek başıma ... bende utancımdan susardım millet bakıyor di,ye...sonra ben ona iki katı bağırdım çenesini kesti

Çok şirretti hem suçlu hemde güçlülük yapardı..

Duşa girdiğinde mutfaktan bende suyu açardım haşlama yapardım banyoda onu

yemekler duble tuzlu ,plavlar lapadan

en sinir olduğuda bir yere gittiğimizde gülmemdir... inadına kahkaha atardım :90:

Yanımda gezerken sanki onu tanımıyormuşum gibi davranırdım

psikolojime göre ama sıcak ama soguk fark etmez:)

alırım notebooku hemen ayı odaya, konuşmam, gülmem, ayrı yatarım, sabah kahvaltı hazırlamam, maillerine kısa ve soguk yazarım... daha bitmedi akşam yemeği yapmam.... ama eve geldikten sonra yaklaşımına karşılıksız kalamam. olay biter. ben o gün dinlenmiş olurum

Aklıma yenı geldi bak 2 son model cep telefonunu kırdım ..birini wc attım..birini yer vurdum kırdım balkondan düştü dedim...ben aradığımda açmazsa....

telefonlarına cewap vermedm 32 arama

facebookundaki cityville oyununa kafayi takmis esimin
oyununu bozup puan kaybina yol aciyorum

kus kaldigimiz zaman yemek yapmiyorum
sicak yemek yemeden duramadigi icin
kendisi pisiriyor ve yemegini sabote edip kendime en alasini yapiyorum
bir haftada bu sekilde intikam almisim
iyide yaptim

sen yazdıkça benim içimin yağları eriyo....senin stratejilerini çok seviyorum,hele ki sıcak duş olayı hala aklımda!

Ben de tamamen hazımsızlık yapıyor o yüzden sıcağı da soğuğu da kabulüm değil. Bırakırım insanları kendi haline, kötülüklerinden kendi kendilerinden intikam alırlar zaten benim yerime.

şu aralar ben de nişanlımdan nasıl intikam alabilirim diye düşünüyorum 3 gündür konuşmak istediğim halde beyefendi yoğunluktan bir türlü vakit bulamıyor. dün en sonunda ''konuşmaktan öte özledim seni, sesini duymak istiyorum'' dedim ama bana mısın demedi yaaa

eh artık bu saatten sonra intikam farz oldu

yemeği yiyo yani, peki yedirmeyi nasıl başarıyosun, benimki yemeği beğenmediyse hayatta yemez

yemeği yiyo yani, peki yedirmeyi nasıl başarıyosun, benimki yemeği beğenmediyse hayatta yemez
gıcıklığına yiyor....benim ne yapmak istediğimi biliyor,o sırada bana vermek istediği mesaj 'ne yaparsan yap,bana koymaz...'
ben onu yerken izliyorum çaktırmadan,o da bana o keyfi verdirtmemek için zorla yutuyo o yemeği...bu kadar da inadınız aynı zamanda...

ohh ne güzel, ikinizde de bu inat varken, sizin ev bayağı şenlikli olsa gerek

beni çok kızdırırsa sık karnını geliyo cafer derim sıkar bi yumruk çakarım karnına en sert atabildiğim şekilde bide saçları uzun bazen saçlarını çekerim fiziksel zarar vermeye eğilimlimiyim ya böyle boğuşmayı çok seviyorum

sabırla sabrıyla sıkıntı yaşıyan biri olarak söz konusu eğer hakettiğini vermekse göze göz dişe diş.... Allah ne verdiyse yani... şaka bi yana eğer bana haksızlık ettiği yada benimle tartıştığı kavga ettiği konu işimse onu aynı konudan işiyle ilgili konularda ,ailelerse ailesiyle arkadaşlarsa arkadaşla alakalı konulardan vururum kısacası ne ekersen onu biçersin politikası hakimdir bizde....

Son düzenleme:
bu intikamlar hep evliyken olan şeyler gayette güzelll peki sevgiliyken ne olabilir.bunlara örnek versenize

esim sinirlendigi zaman hemen sigaraya saldirir
tabi bende hemen sigara paketini alir gizli bir yere saklarim
olurda disari cikar gidip yeni paket alirsa diyede kapiyi kilitler anahtarida saklarim

garibim baslar artik sigara aramaya
benim gizli kösemi bilmedigi icinde bulamaz ve disari cikmak icin hazirlanir ama her defasinda kapida yani icerde kalir
gecerim karsisina yakarim bi sigara pöftüre pöftüre icerim nasil sinirlenir amaaa

onu kizdirmak cok hosuma gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…