beddua ettiğim gecenin sabahında beddua ettiğim kişi hayatını kaybetti...
benim bedduam yüzünden mi oldu bilmiyorum...
12 yaşındaydım henüz...
pişman mıyım?..hayır...
nasil pisman olmazsin? biri hayatini kaybetti diyorsun?
canım ben bu konuda şöyle düşünüyorum, eğer ahında haklıysan, o kişi senin canını gerçekten yakmışsa o ah tutuyor. Ama haksız yere beddua edersin belki sana döner diye düşünüyorum. O yüzden en iyisi allaha havale etmek. Zaten bu dünya o kadar adil ki cenneti de cehennemi de yaşatıyor hakedene zamanı gelince.Karma gibi bi şey bu..Yaptığın her iyilik ve kötülük dönüp dolaşıp seni buluyor eninde sonunda.
pişman değilim asmin. yaşamadan bilemezsin..
bilmedigim icin sordum zaten ama anlasilan ozel bir konu.
Kızlar merhaba ,bilmiyorum herkese oluyor mu ama zaman zaman biri canımı cok yaktıgında ya da cok üzdüğünde ya da benle ılgılı bır konuda dalga gectıgınde ya basına benım basıma gelen sey gelıyor ya da baska sekılde canı yanıyor ...
hanı buyuklerımız derler ya beddua ya da ıntızar etme doner dolasır sana gelır ...
aslında ben beddua ya da ıntızar etmıyorum
ama bazan canım cok yanıyor
ve cok ılgınctır kı canımı yakan kısının basına benzer bır sey gelıyor ...
eger sızınde varsa buna benzer yasanmıslıklarınız ve paylasırsanız sevınırım
sevgiler ....
beddua edipte günaha girmeye gerek yok ,eden bulur zaten.............
beddua ettiğim gecenin sabahında beddua ettiğim kişi hayatını kaybetti...
benim bedduam yüzünden mi oldu bilmiyorum...
12 yaşındaydım henüz...
pişman mıyım?..hayır...
canım ben bu konuda şöyle düşünüyorum, eğer ahında haklıysan, o kişi senin canını gerçekten yakmışsa o ah tutuyor. Ama haksız yere beddua edersin belki sana döner diye düşünüyorum. O yüzden en iyisi allaha havale etmek. Zaten bu dünya o kadar adil ki cenneti de cehennemi de yaşatıyor hakedene zamanı gelince.Karma gibi bi şey bu..Yaptığın her iyilik ve kötülük dönüp dolaşıp seni buluyor eninde sonunda.
Demek kı canını cok yakmıs ...
Canın bu kadar yanmasa boyle konusmazsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?