Can yakanın canı yanar.
Kesinlikle başına bir iş gelir haksız yere birini üzen bir insanın.
Vaktinde terkettiğim bir insan bana çok kötü beddua etmişti.
Birkaç ay sonra benim için felaket diyebileceğim şeyler yaşadım.
Çok kötüydü.2009 hayatımın en berbat yılı oldu.
Kızlar merhaba ,bilmiyorum herkese oluyor mu ama zaman zaman biri canımı cok yaktıgında ya da cok üzdüğünde ya da benle ılgılı bır konuda dalga gectıgınde ya basına benım basıma gelen sey gelıyor ya da baska sekılde canı yanıyor ...
hanı buyuklerımız derler ya beddua ya da ıntızar etme doner dolasır sana gelır ...
aslında ben beddua ya da ıntızar etmıyorum
ama bazan canım cok yanıyor
ve cok ılgınctır kı canımı yakan kısının basına benzer bır sey gelıyor ...
eger sızınde varsa buna benzer yasanmıslıklarınız ve paylasırsanız sevınırım
sevgiler ....
oysa ben hiç beddua etmezdim zaten hayatımda da sadece 1 kişiye beddua ediyorum ve o kişi de gerçekten zalim bedduaya müstehaktır ahlarım yerde kalmaz değil mi kızlar ne olur söyleyin yıllarımı benden götürdü
kimsenin ahınıda almam bulunmamda..belki haklısın düşüncende insan bazen sinir olunca bile karşısındakine sinirden demek geliyor bazı şeyler ama dediğim gibi ben etmem beddua asla..beddua etsem nolacak ki neden kötü düşünüp kendimede zarar vereyim..kim ne yaptıysa acısı çıkıyor sonunda yani kim ne ektiyse kesinlikle onu biçiyor..Allah'ın adaleti büyüktür..buna inandığım için asla beddua etmem ben..inşallah olmaz diyerek mesela ihanete uğradım dielim ben onda bile beddua etmem mesela yani oturup 'inşallah .. yaşarsın,bin beter olursun'' desem nolacak???o yüzden beddua bana uzak..
15 yılını bir insana harcarsan onca emek verirsin okulunu beklersin askerliğini beklersin ondan sonra tam nişan olmak üzereyken aldatıldığını öğrenirsen ve seni yarı yolda bırakıp da giderse o yüreğinin acısıyla elinde olmadan haykırıyorsun kolay değil bunlar ben böyle mutsuzken o o mutluluğu hak etmiyor kesinlikle hak etmiyor zoruma gidiyor ilahi adalet elbetteki tecelli edecektir zaten beni ayakta tutan da ilahi adalete olan inancım
zalime beddua etmek de günah değil bunu da araştırdım
Zamaninda Peygamberler de beddua ettiler veya lanet ettiler. gunah olsaydi onlar beddua'ya teseffus etmezlerdi
15 yılını bir insana harcarsan onca emek verirsin okulunu beklersin askerliğini beklersin ondan sonra tam nişan olmak üzereyken aldatıldığını öğrenirsen ve seni yarı yolda bırakıp da giderse o yüreğinin acısıyla elinde olmadan haykırıyorsun kolay değil bunlar ben böyle mutsuzken o o mutluluğu hak etmiyor kesinlikle hak etmiyor zoruma gidiyor ilahi adalet elbetteki tecelli edecektir zaten beni ayakta tutan da ilahi adalete olan inancım
beddua etmeden etmeye fark var ama:) kalkıp Allah bildiği gibi yapsın onu vb vb.. gibilerle etmek var birde Allah .. versin..başına gelmeyen kalmasın gibiler var..ii yönde belki dediğiniz doğrudur fakat küfreder gibi kötülük isteyecekte bana saçma geldi..beddua edenede sıra gelir die düşünüyorum ne demişler parayla değil sırayla..
Seni cok iyi anliyrm canim, bende askerdi, okuldu diye bekledim, ailelerin haberleri bile vardi, ne kadar ciddi gozukseydi bile sonuc aldatma ile sona erdi. BEn gayet hanimefendi, sayili, guler yuzlu, dininde olmaya calisan bir insanim, oysa gitti acik sacik kendisini guzellik uzmani sanan biri ile aldatti. Ben hak etmedim bunu. Kendimi teselli ettim, nasil mi, Allaha sigindim, Hep hayirlisini istedim ve belki boylesi daha hayirli diye dusundum. Diger taraftan ise, bu bizim icin bir sinavdir. Sabir etmek, Allahin yolundan ayrilmamak. Beni aldatan kisi de insallah hatasini anlar..
Seni cok iyi anliyrm canim, bende askerdi, okuldu diye bekledim, ailelerin haberleri bile vardi, ne kadar ciddi gozukseydi bile sonuc aldatma ile sona erdi. BEn gayet hanimefendi, sayili, guler yuzlu, dininde olmaya calisan bir insanim, oysa gitti acik sacik kendisini guzellik uzmani sanan biri ile aldatti. Ben hak etmedim bunu. Kendimi teselli ettim, nasil mi, Allaha sigindim, Hep hayirlisini istedim ve belki boylesi daha hayirli diye dusundum. Diger taraftan ise, bu bizim icin bir sinavdir. Sabir etmek, Allahin yolundan ayrilmamak. Beni aldatan kisi de insallah hatasini anlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?