Hiç bi bilgim yokÖzel sağlık sigortası karşılar mı acaba bu serumu
Cok sevindim canim, saglikla kucagina almak nasip olsunMerhaba hanımlar ben bu konuyu açtığımda ilk transferini oldum ve serum bağlattık transfer öncesi pozitifi gördük sonra kalp atışları durdu aralıkta 2. Transferimi oldum tekrar bunda da serum bağladık ilki 11 saat ikincisi 10 saat sürdü benim yavaş olması neden bilmiyorum galiba vücudun kabul edip etmemesini gözlemliyorlar kabarma kızarma ve şişme olabilirmiş fazla vitamin olduğu İçin içinde . Ben acilde devlette bağlattım hep ve oradaki doktor ve hemşireler bile bu ne , ne için kullanılıyor diye sordular her seferinde . Organ nakillerinde kullanılıyor genelde vücut kabul etsin diye . Hamdolsun şuan 20 haftalık olduAllah isteyen herkese hayırlı vakitte nasip etsin . İzmir İrenbe de hastalara hep bağlatılır ve pozitif almaları çok yüksek oluyor hastaların allahın izniyle .
Guzel haberlerini bekliyorumBenim de ilk deneme başarısız olunca 2. Denemeden önce doktorum yazdı bu serumdan. Hastanede taktırmami ve 8 -10 saatte almam gerektiğini söyledi ama ben görümcem hemşire olduğu için onun evinde ona taktirdim hastane de çok yakınımızdaydi zaten alerjik bir durum olması riskine karşı hastanede taktirin diyorlar ama çok şükür bende bir sıkıntı olmadı. ise yarayip yaramadigini da ctesi günü öğreneceğiz nasipse tahlil günüm o gün :)
Öyle mi? İnşallah senin için hayırlısı olur. Seni çok iyi anlıyorum. Test falan yapılmadı. İlk deneme negatif olunca 2. De ben talep ettim. Etkisi oldu mu olmadı bilmiyorum. Allahım nasip etti. Bu sefer seninde yüzün güler inşallahMerhaba mesajınızı okuyunca çok duygulandım ben de yarım rahimliyim iki haftaya kadar transfer olacağım bu serumu doktorunuz herhangi bir test yaparak mı verdi lütfen bana da bilgi verebilir misiniz
Ben bu serumdan 5 defa takıldı. Sadece eczaneden serum ücreti ödedim. Devlet hastanesinde acilde taktırır eve geliyordum kendim çıkartıyorsun bitince.Eki Görüntüle 2816478
Arkadaşlar bana da bu serum takıldı
22 haftalık ve 8 haftalık iki kaybım var
Bunlar normal yolla olmuştu şu an amh değerim düşük tüp bebek tedavisine başladım
Yumurta toplamadan ve transferden sonra bu serumdan aldım her defasında 1250 tl ödedim hastaneye(yatak parasıdır aldılar)
Toplam 5-6 saat sürmüştü
İlkinde koldan verildi serum uyuşma çok aşırı oldu
İkincisinde elden verildi bunda uyuşma oldu ama diğeri kadar rahatsız olmadım
inşallah canım cumartesi gününü bekliyoruz günler geçmek bilmiyor :)Guzel haberlerini bekliyorum
Bilirim o gecmek bilmeyen gunleriinşallah canım cumartesi gününü bekliyoruz günler geçmek bilmiyor :)
Amin canim inşallah hayırlısı neyse hakkımızda o olsunBilirim o gecmek bilmeyen gunleriinsallah sonu ferahlik olur
Canım çok teşekkür ederim Allah razı olsun benim de çarşamba günü transfer günüm belli olacak o halde bir danışayım doktora zararı olmazsa ben de kullanmak isterim faydasınolur belki benim de ikinci denemem ilki kimyasal olmuştu inşallah bu kez pozitif olurÖyle mi? İnşallah senin için hayırlısı olur. Seni çok iyi anlıyorum. Test falan yapılmadı. İlk deneme negatif olunca 2. De ben talep ettim. Etkisi oldu mu olmadı bilmiyorum. Allahım nasip etti. Bu sefer seninde yüzün güler inşallahdualarım seninle
Zararlı bir şey değil ama sen yinede danış. Sonucunu banada haber verCanım çok teşekkür ederim Allah razı olsun benim de çarşamba günü transfer günüm belli olacak o halde bir danışayım doktora zararı olmazsa ben de kullanmak isterim faydasınolur belki benim de ikinci denemem ilki kimyasal olmuştu inşallah bu kez pozitif olur
Tmm canım çok teşekkür ederimZararlı bir şey değil ama sen yinede danış. Sonucunu banada haber ver
Hayırlı olsun canım kaçıncı haftaya kadar kulladın bende halan kıllamıyorum 8 haftalığım 6 haftadır falan kullamoyorum 550₺ ödüyorumMerhaba hanımlar ben bu konuyu açtığımda ilk transferini oldum ve serum bağlattık transfer öncesi pozitifi gördük sonra kalp atışları durdu aralıkta 2. Transferimi oldum tekrar bunda da serum bağladık ilki 11 saat ikincisi 10 saat sürdü benim yavaş olması neden bilmiyorum galiba vücudun kabul edip etmemesini gözlemliyorlar kabarma kızarma ve şişme olabilirmiş fazla vitamin olduğu İçin içinde . Ben acilde devlette bağlattım hep ve oradaki doktor ve hemşireler bile bu ne , ne için kullanılıyor diye sordular her seferinde . Organ nakillerinde kullanılıyor genelde vücut kabul etsin diye . Hamdolsun şuan 20 haftalık olduAllah isteyen herkese hayırlı vakitte nasip etsin . İzmir İrenbe de hastalara hep bağlatılır ve pozitif almaları çok yüksek oluyor hastaların allahın izniyle .
Ben bir kere kullandım yani her transfer öncesi kullandım . Ama değerine göre doktor vermiştir ve emin ol doktorun en iyisini bildiğinden devam ettiriyordur. Berde taktırıyorsun canım o kadar . Devlette acilden taktır sonra evine gelHayırlı olsun canım kaçıncı haftaya kadar kulladın bende halan kıllamıyorum 8 haftalığım 6 haftadır falan kullamoyorum 550₺ ödüyorum
Tüp bebek merkezinde taktırıyorum canım bıgunde var 12 de hem kontrol hemde serum bakalım inşallah hayırl haberler gelirBen bir kere kullandım yani her transfer öncesi kullandım . Ama değerine göre doktor vermiştir ve emin ol doktorun en iyisini bildiğinden devam ettiriyordur. Berde taktırıyorsun canım o kadar . Devlette acilden taktır sonra evine gelyada 112 acil varsa evin yakınlarında yada sağlık ocağının oralarda orda taktır hastane. Ortamından korktuğum için ondan
Evde herhangi bir sorun oldu mu ?sizinki de 500 cc miydi acaba ?evde ne kadar sürdü bitmesi?daha once hastanede taktirdim yatis ucreti verip 12 saat surdu.. simdi evde taktirmak istiyorum.. 10 saatte gitmek yerine 4 saatte gitmesinin bir sakincasi olur mu diye kafama takildiÜcret olarak ilkini 275 TL ye aldık sanırım diğerinide aynı fiyat ilkin 11 saat boyunca hastanedeydim acilde devlette. İkincisi için bağlatıp eve geldim ilkte alejim olmadığı İçin oradaki doktorda biz sorumluluk almıyoruz dedi
Doktordan ben kendim istedim bu serumu benimde bağışıklık sorunum olduğu düşünülüyor fakat serum un sadece 4 ml mi ni 250 ml izotonik çözelti ile karıştırıp verdiler 1 buçuk saatte. Koca paket çöpe gitti. 4 ml etkili midir emin olamıyorum. Anladığım kadarıyla siz paketin tamamını kullanmissinizEki Görüntüle 2816478
Arkadaşlar bana da bu serum takıldı
22 haftalık ve 8 haftalık iki kaybım var
Bunlar normal yolla olmuştu şu an amh değerim düşük tüp bebek tedavisine başladım
Yumurta toplamadan ve transferden sonra bu serumdan aldım her defasında 1250 tl ödedim hastaneye(yatak parasıdır aldılar)
Toplam 5-6 saat sürmüştü
İlkinde koldan verildi serum uyuşma çok aşırı oldu
İkincisinde elden verildi bunda uyuşma oldu ama diğeri kadar rahatsız olmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?