- 23 Ekim 2020
- 4.028
- 4.759
- 83
- 35
Daha önce denediniz mi tabiki zararı yok vitamin sonuctaBen kendi adima bilmiyorum belki sadeve plasebo etkisidir.. ama bir zarari da olmadigi icin denemek istiyorum..
Hayatta herseyin vakti zamanı var, o zaman bu zaman neden olmasınAslinda ben 5 dneem yaptirdim yasimda39 dahada düşünmuyorduk 4sene oldu enson yaptirali bu aralar nedens eaklima dustu birsude burda takviyelrin ise yaradigini duydum amh düşük bende ve kalitesi çok iy değil yumurtalarımın nasip yaş ve yunurta sorunundan bu son deidm esimide zor ikna ettim esimdede sorun var cunku
Genel olarak doktorlar genel geçer kurallar çerçevesinde vitaminlere iyi diyip geçiyorlar.Ya buralarda yaziyordu bibtestle ama baktiğini sanmiyorumda genel tahliller vitaminler iy cikinca galiba düşünmuyorlar ama gercekten ise yariyormu bilmiyorum bi sizde sorun bakalim ne diyecek mitlaka yazın
Merhaba Yaşınız ve tüp bebek yapmanızın sebebi neydi?Merhaba bende kullanıyorum transferden önce başladım şükür şuan hamileyim 10 haftaua kadar devam edelim dedi doktorum 550₺ her seferinde haftada 1 kez kullanoyorum ortalma 3 ile 5 saat arası sürüyor kendiniz de gidebilirsiniz acilde serum verirler ya yatarsınız 2 saat aynısı diyelim yatıyorsunuz bekliyorsunhz bitmesini
31 yaşındayım erkek faktörü var dı bizdeMerhaba Yaşınız ve tüp bebek yapmanızın sebebi neydi?
Ben ilk 2 denemmi 27 yasinda memorialde yaptirdim istanbulda şuanbursa acibademde yaotiracagim en son 4 yunurta gelismisti bende şimdi kac olur bilmiyorum bi takviye verdi dr bayaği herşey var saydikalrinizin çoğu içinde ayrica hayit tohumu kullaniyorum ari sütünü biraktim ama omegaya devam edeceğim bir yan etki yapmazsa prp yaptıracağim bide bakalım hayirlisi bu sefer herseyi yaomış oalayim diyoru.mHayatta herseyin vakti zamanı var, o zaman bu zaman neden olmasın42-43 yaşında anne olan kişiler var. Doktor sayfalarında belgelerini görüyorum. Opu zamanı kac yumurta oluşuyor?
Maddi anlamda sorununuz yoksa istanbulda acıbadem prof. Cem Fıcicioglu soyadı sanırım. Olmayanı oldurtuyor diyorlar tabii ki rabbimin izniyle. Bir de atasehir memorial prof. Cem Demirel. Bunlar duayenler.
Bir tanıdık acibadem cem hocada kocasında sıfır sperm varken ilk denemede hamile kaldıBir dip not olarak düşmüş olayım.
Bende 38 yaş ve düşük amh var. DHEA takviyesini duydunuz mu?
Düşük amhlı larda fayda saglayabiliyormuş. Bende opu sonrası duydum bu takviyeyi araştırınca mantıklı geldi ama doktor transfer oncesi kullanma dediKeske opu öncesi kendisi söyleseydi
31 yaşındayım erkek faktörü var dı bizde
Dr.unuz kendisi direk mi onerdi herhangi bi tahlil yaptırdimı acaba alio ben kendimede verbeilrim tanidik hemsirede var ama drlar demedende bise yaomak istemiyorum başka kullandikalrimizla etkilesim olmasin diye bide eczanelerde dhaa ucuza 20 tlya satiliyor dmeişlerdi alip kişiler kendielri veridyorlardi dhaa ucuza gekiyor öyleMerhaba bende kullanıyorum transferden önce başladım şükür şuan hamileyim 10 haftaua kadar devam edelim dedi doktorum 550₺ her seferinde haftada 1 kez kullanoyorum ortalma 3 ile 5 saat arası sürüyor kendiniz de gidebilirsiniz acilde serum verirler ya yatarsınız 2 saat aynısı diyelim yatıyorsunuz bekliyorsunhz bitmesini
Sizin sorun neydi kaçinci deneme neler yaptınızHayatta herseyin vakti zamanı var, o zaman bu zaman neden olmasın42-43 yaşında anne olan kişiler var. Doktor sayfalarında belgelerini görüyorum. Opu zamanı kac yumurta oluşuyor?
Maddi anlamda sorununuz yoksa istanbulda acıbadem prof. Cem Fıcicioglu soyadı sanırım. Olmayanı oldurtuyor diyorlar tabii ki rabbimin izniyle. Bir de atasehir memorial prof. Cem Demirel. Bunlar duayenler.
Bir tanıdık acibadem cem hocada kocasında sıfır sperm varken ilk denemede hamile kaldıBir dip not olarak düşmüş olayım.
Bende 38 yaş ve düşük amh var. DHEA takviyesini duydunuz mu?
Düşük amhlı larda fayda saglayabiliyormuş. Bende opu sonrası duydum bu takviyeyi araştırınca mantıklı geldi ama doktor transfer oncesi kullanma dediKeske opu öncesi kendisi söyleseydi
Multivitamin mi verdi doktorunuz. Makalelerde ve fonksiyonel tıp da da uzmanlaşmış doktorlar multivitaminlerde ayni anda icilmemesi gereken ilaçları bir araya toplamak etkilesimlerini azaltir diyor. Misal koenzim qh ve omega3 beraber icilmeli ama koenzim q10 kesinlikle omega ile beraber alinmamalı. Takviyeler arasında 2 saat olmalı diyorlar.Ben ilk 2 denemmi 27 yasinda memorialde yaptirdim istanbulda şuanbursa acibademde yaotiracagim en son 4 yunurta gelismisti bende şimdi kac olur bilmiyorum bi takviye verdi dr bayaği herşey var saydikalrinizin çoğu içinde ayrica hayit tohumu kullaniyorum ari sütünü biraktim ama omegaya devam edeceğim bir yan etki yapmazsa prp yaptıracağim bide bakalım hayirlisi bu sefer herseyi yaomış oalayim diyoru.m
Sorun amh düşük yaş 38. 2 olumsuz aşılama.Sizin sorun neydi kaçinci deneme neler yaptınız
Hayırlısı olsun dinlendirme aşamasinda olduğunuza göre iydir embriolarinizki donduurlmuş böyle başarı şansi yüksleiyor galiba tutan cok okudum inş. Sizde ilk dnemenizde başarılı olursunuz güzel habelrerinizi aliriz birdanSorun amh düşük yaş 38. 2 olumsuz aşılama.
Tüp bebekte ilk deneme. Su an rahim dinlendirme aşamasındayım
Bana doktorum pharma suoralife women verdi sabah kapsul akşam saşe şeklinde icinde q10 var omega kendi kafama gore aldim ama ayrı saatelrde aliyorum amh ,0,13Multivitamin mi verdi doktorunuz. Makalelerde ve fonksiyonel tıp da da uzmanlaşmış doktorlar multivitaminlerde ayni anda icilmemesi gereken ilaçları bir araya toplamak etkilesimlerini azaltir diyor. Misal koenzim qh ve omega3 beraber icilmeli ama koenzim q10 kesinlikle omega ile beraber alinmamalı. Takviyeler arasında 2 saat olmalı diyorlar.Bende prowomen kullanmıştım 6 ay sonra vazgecip inositol takviyesini ayri almaya karar vermiştim.
Amh degeriniz kaç?
İnşallah öyledirHayırlısı olsun dinlendirme aşamasinda olduğunuza göre iydir embriolarinizki donduurlmuş böyle başarı şansi yüksleiyor galiba tutan cok okudum inş. Sizde ilk dnemenizde başarılı olursunuz güzel habelrerinizi aliriz birdan
Amin inşallahhhİnşallah öyledirDondurulmuş transferi ben istedim. Taze transfere oranla daha yüksek şans elde edildiği yazıyor, söyleniyor. Hemde onca iğneden sonra rahim dinlensin istedim. Hoş her halükarda Allahın takdiri. Sağlıkla sağlıklı evlatlarımıza kavuşalım inşallah
Sizin sorun neydi
Yok cok istememe ragmen hic denetmedi doktor.. bu sefer onu da uygulayan bir merkeze gidecegim..Daha önce denediniz mi tabiki zararı yok vitamin sonucta
Nerde yaşıyorsunuz genelde İstanbul'daki merkezler deniyor sanirsamYok cok istememe ragmen hic denetmedi doktor.. bu sefer onu da uygulayan bir merkeze gidecegim..
Ben tüp bebek 5 denemem tüp bebekle 2 düşüğüm oldu şuan tekrar hamileyim devam ediyorum öyle önerdiDr.unuz kendisi direk mi onerdi herhangi bi tahlil yaptırdimı acaba alio ben kendimede verbeilrim tanidik hemsirede var ama drlar demedende bise yaomak istemiyorum başka kullandikalrimizla etkilesim olmasin diye bide eczanelerde dhaa ucuza 20 tlya satiliyor dmeişlerdi alip kişiler kendielri veridyorlardi dhaa ucuza gekiyor öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?