İntralipid serum kullananlar

Hayatta herseyin vakti zamanı var, o zaman bu zaman neden olmasın 42-43 yaşında anne olan kişiler var. Doktor sayfalarında belgelerini görüyorum. Opu zamanı kac yumurta oluşuyor?

Maddi anlamda sorununuz yoksa istanbulda acıbadem prof. Cem Fıcicioglu soyadı sanırım. Olmayanı oldurtuyor diyorlar tabii ki rabbimin izniyle. Bir de atasehir memorial prof. Cem Demirel. Bunlar duayenler.
Bir tanıdık acibadem cem hocada kocasında sıfır sperm varken ilk denemede hamile kaldı Bir dip not olarak düşmüş olayım.
Bende 38 yaş ve düşük amh var. DHEA takviyesini duydunuz mu?
Düşük amhlı larda fayda saglayabiliyormuş. Bende opu sonrası duydum bu takviyeyi araştırınca mantıklı geldi ama doktor transfer oncesi kullanma dedi Keske opu öncesi kendisi söyleseydi

Merhaba bende kullanıyorum transferden önce başladım şükür şuan hamileyim 10 haftaua kadar devam edelim dedi doktorum 550₺ her seferinde haftada 1 kez kullanoyorum ortalma 3 ile 5 saat arası sürüyor kendiniz de gidebilirsiniz acilde serum verirler ya yatarsınız 2 saat aynısı diyelim yatıyorsunuz bekliyorsunhz bitmesini

Ya buralarda yaziyordu bibtestle ama baktiğini sanmiyorumda genel tahliller vitaminler iy cikinca galiba düşünmuyorlar ama gercekten ise yariyormu bilmiyorum bi sizde sorun bakalim ne diyecek mitlaka yazın
Genel olarak doktorlar genel geçer kurallar çerçevesinde vitaminlere iyi diyip geçiyorlar.
D vitamini seviyesi 25 olunca iyi diyorlar halbuki ozellikle kendini geliştiren yenileyen doktorlar yeni çalışmaları takip edip 25 seviyesinin yerlerde olduğunu kabul görüyorlar. B vitamini keza öyle. Ferritin degerinin 30-50 arasında tutmak lazım ama 20 Çıkan sonuca , iyi referans araligindasin diyip gönderiyorlar. Biraz kendimizin de doktoru olmamız gerekiyor. Kendimizi tamamen teslim edemiyoruz ne yazık ki

Merhaba Yaşınız ve tüp bebek yapmanızın sebebi neydi?

Ben ilk 2 denemmi 27 yasinda memorialde yaptirdim istanbulda şuanbursa acibademde yaotiracagim en son 4 yunurta gelismisti bende şimdi kac olur bilmiyorum bi takviye verdi dr bayaği herşey var saydikalrinizin çoğu içinde ayrica hayit tohumu kullaniyorum ari sütünü biraktim ama omegaya devam edeceğim bir yan etki yapmazsa prp yaptıracağim bide bakalım hayirlisi bu sefer herseyi yaomış oalayim diyoru.m

31 yaşındayım erkek faktörü var dı bizde
sağlıkla gelsin bebiş
Erkek faktörü olduğu halde size bu serum verildi ok. Henüz doktoruma sormadım ama burda soran baska bir arkadaşa doktoru bağışıklığı düşük olanlara verilir diyip yazmamış bu serumu.
Size düşük bağışıklık diye tespit konmuş muydu?

Dr.unuz kendisi direk mi onerdi herhangi bi tahlil yaptırdimı acaba alio ben kendimede verbeilrim tanidik hemsirede var ama drlar demedende bise yaomak istemiyorum başka kullandikalrimizla etkilesim olmasin diye bide eczanelerde dhaa ucuza 20 tlya satiliyor dmeişlerdi alip kişiler kendielri veridyorlardi dhaa ucuza gekiyor öyle

Sizin sorun neydi kaçinci deneme neler yaptınız

Multivitamin mi verdi doktorunuz. Makalelerde ve fonksiyonel tıp da da uzmanlaşmış doktorlar multivitaminlerde ayni anda icilmemesi gereken ilaçları bir araya toplamak etkilesimlerini azaltir diyor. Misal koenzim qh ve omega3 beraber icilmeli ama koenzim q10 kesinlikle omega ile beraber alinmamalı. Takviyeler arasında 2 saat olmalı diyorlar. Bende prowomen kullanmıştım 6 ay sonra vazgecip inositol takviyesini ayri almaya karar vermiştim.
Amh degeriniz kaç?

Sorun amh düşük yaş 38. 2 olumsuz aşılama.
Tüp bebekte ilk deneme. Su an rahim dinlendirme aşamasındayım
Hayırlısı olsun dinlendirme aşamasinda olduğunuza göre iydir embriolarinizki donduurlmuş böyle başarı şansi yüksleiyor galiba tutan cok okudum inş. Sizde ilk dnemenizde başarılı olursunuz güzel habelrerinizi aliriz birdan

Bana doktorum pharma suoralife women verdi sabah kapsul akşam saşe şeklinde icinde q10 var omega kendi kafama gore aldim ama ayrı saatelrde aliyorum amh ,0,13

İnşallah öyledir Dondurulmuş transferi ben istedim. Taze transfere oranla daha yüksek şans elde edildiği yazıyor, söyleniyor. Hemde onca iğneden sonra rahim dinlensin istedim. Hoş her halükarda Allahın takdiri. Sağlıkla sağlıklı evlatlarımıza kavuşalım inşallah

Amin inşallahhh

Ben tüp bebek 5 denemem tüp bebekle 2 düşüğüm oldu şuan tekrar hamileyim devam ediyorum öyle önerdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…