İntralipid serum kullananlar

Biz recete ile eczaneden almıştık..Ozel bir hastaneye gidip taktirmistik.. gerci benim merkez zaten kendisi takmiyor..
Bana da herkes öyle dedi hami doktor reçeteye yazıp alabilirsin hastanede taktırsan da olur dediler daha uyguna gelir dediler.. Ama inatla olmaz diyor 1500 TL verdim.. Benim durumda bence bir kere takmakla olacak is değil.. Veya başka tedavi şekli varsa onu yapmak lazım.. Ben transfer olduktan sonra atak geçiriyorum otoimmün hastalıklıgı var bende fmf.. Benim vücudum kendi kendine bir savas halinde eee dısardan yabancı bir maddeyi kabul etmiyor hemen yok ediyor o da atak geçirmeme sebep oluyor..

Ben ankara bahcecide 550ye taktiriyorum.

Ya ama bu serum bagisikligi zaten dusuklere veriliyor doye biliyorum ama intarlipid olan baskılamak için kortizonn tedvaisi diye biliyorum ama burda yazan ksiisler kendielri daha ucuza alip evde bile taktirnalr olmuştu galiba

Birde benim de transferden bikacgün sonra titreme üşütme ates oluyor dra dedim pek umursamadi açikcasi bend evucudumun kabul etmediğini düşünuyorumm am buan yönelik testte yapilmadi

Ya ama bu serum bagisikligi zaten dusuklere veriliyor doye biliyorum ama intarlipid olan baskılamak için kortizonn tedvaisi diye biliyorum ama burda yazan ksiisler kendielri daha ucuza alip evde bile taktirnalr olmuştu galiba
Evet hani bu serumu kalp atısına kadar kullanan var.. Veya bir tane ilaç var prograf diye vücut embriyoyu kabul etsin diye veriliyormuş hatta onu da kalp atısına kadar kullanan var.. Birçok tedavi sekli var ama nedense bana histeroskopi yapma derdinde sırf kimyasal oldu diye..

Hiç histereskopibyapilamdiniz mi belki ondna olduğunu düşünmüyordur ama direk belli hastaliğiniz genlde yapiyorla rhistereskopi rahim icini görmek icin herhangi polip varsa aliyorlar engellememk

Birde benim de transferden bikacgün sonra titreme üşütme ates oluyor dra dedim pek umursamadi açikcasi bend evucudumun kabul etmediğini düşünuyorumm am buan yönelik testte yapilmadi
İlk transferim benimde öyle oldu.. İnsan kendini biliyor canım ya.. Bunu dedim serum kullancam o zaman dedi.. Tamam transfer sırasında serumu aldım.. Ama görsen varsa nasıl iyi geldi agrı sızı halsizlik hiç yok hatta çok enerjiktim.. Serum etkisi geçti ben atak geçirmeye başladım ayagım agrımaya basladı.. Bana sadece agrı kesici yaptır dedi.. O kadar seruma veya baska ilaca devam etseydim belki gebeliğim devam ederdi

Hiç histereskopibyapilamdiniz mi belki ondna olduğunu düşünmüyordur ama direk belli hastaliğiniz genlde yapiyorla rhistereskopi rahim icini görmek icin herhangi polip varsa aliyorlar engellememk
Ben 2 sene önce histeroskopi oldum ki zaten.. Bana bu tarz seyler yok Rahim temiz dediler.. Ayrıca 2 kez Rahim filmi çektirdim sorun yoktu.. Doktor rahime çizik atma derdinde.. Bu transferden önce de söyledi ben istemedim.. Ekstra 5000 istiyor sırf bunun için.. Aynı hastanede nur hanım var o da transfer sırasında çizik atıyor para almadan.. Çelişkiye bakarmısınız

Rahatsizliginiza hangi dal bakiyorsa bence transfer sonrasi durumunuzu anlatip hastaneye yatirmasini isteyin.. hastanelerde de zaten agizdan beslenemeyen hastalara o serumdan veriliyor..serumun cc veya marka olarak cesitleri var sanirim mesela bana verilen marka 500 cc ve hastanede 10 saatte takilmasi gerekiyor diye inat ediyor doktorum..Bende evde taktirmak istiyorum ama bisey olursa diye kafam karisik.

Evet duruma gore para için size bi oneride bile bulunmamiş serumu bile ben yillar once yaptirmistim simdibhittiğim dr hic yine yapalim demedi bile

Ya herkes 8 saat 10 saat diyor da benim serum sadece yarım saat sürdü.. Küçük bişeydi zaten.. Hastaneye yatırmayı kabul etmezki doktorum.. Romatoloji bölümüne gidiyorum kontrole ama bahsetcem ona..

Ya herkes 8 saat 10 saat diyor da benim serum sadece yarım saat sürdü.. Küçük bişeydi zaten.. Hastaneye yatırmayı kabul etmezki doktorum.. Romatoloji bölümüne gidiyorum kontrole ama bahsetcem ona..
Size verilen küçük o zaman.. hastanelerde de onlardan var..Ben ilk tup bebek transferimden hemen sonraki gun baska bir nedenden dolayi dahiliyeye yatmistim..1 hafta boyunca damardan beyaz serumla beslenmistim.. iceriginin cok farkli oldugunu sanmiyorum.. tanidik doktor olsa yapilabilir..

Ya intralipid serum degidlir eblki sIde vagsiiklik aşıri yüksek degil mi farklıdir belki

Aynen öyle ben hiç anlamadım bu işi.. Dıstan hepsi çok iyi ama tedaviye başlayınca tık yok..
Sormayin bende 6. Denemm olacak yasimda var amh düşük ne gerekiyorsa yapalim diyorum fakrli hicbirsey istemedi bi prp yaptirdim bakalim faydası olacak mı? Reglimde gecikti ondan mı? Bilmiyorumm

Otoimmun protokol oyle farkli ki tup bebekte. Antikorlariniz yuksekse elbette embriyo tutunmaz. Siz, Ankara'daysaniz Selen Ecemis'e gider misiniz? Lupus, fmf, graves akliniza gelebilecek tu. otoimmun hastaliklarda cok basarili ilerliyor.

Deltacortil/prednison da verilir. Coraspin / heparin kullanilir. Hic biri degerlendirilmedi mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…