- 22 Mart 2015
- 719
- 1.101
- 113
Izmirde yasiyorum.. evet istanbuldakiler uyguluyor bu tedaviyi.. belki hic faydasi yok ama iste umutNerde yaşıyorsunuz genelde İstanbul'daki merkezler deniyor sanirsam
Çok haklısın nekadar yöntem varsa kullanmak gerek sizin Dr niye gerek görmedi kanıtlanmış etkisi yok diyemi?Izmirde yasiyorum.. evet istanbuldakiler uyguluyor bu tedaviyi.. belki hic faydasi yok ama iste umut
Zaten ben hic bir sey kullanmadim, ne coraspirin, ne kan sulandirici, ne kortizon hap.. cok iyi bir insandi ama pek acik degildi doktorum yan tedavilere.. bu sefer herseyi denemek istiyorum toplamda dort kere denedim cunku..Çok haklısın nekadar yöntem varsa kullanmak gerek sizin Dr niye gerek görmedi kanıtlanmış etkisi yok diyemi?
Her Dr tedavisi farklı fakat tüp bebek hastslari genelde kan sulandirici kullanıyor önlem amaçlı kortizon da transfer öncesi kullaniliyor daha bir cok ilaç rabbim yardım etsin 4kez aynı merkezde mi denediniz hepsi negatifmiZaten ben hic bir sey kullanmadim, ne coraspirin, ne kan sulandirici, ne kortizon hap.. cok iyi bir insandi ama pek acik degildi doktorum yan tedavilere.. bu sefer herseyi denemek istiyorum toplamda dort kere denedim cunku..
Toplamda iki dega yumurta toplattim.. iki ayri merkezde.. bir tane transferim kimyasal ile sonuclandi.. digerleri kocaman bir negatifHer Dr tedavisi farklı fakat tüp bebek hastslari genelde kan sulandirici kullanıyor önlem amaçlı kortizon da transfer öncesi kullaniliyor daha bir cok ilaç rabbim yardım etsin 4kez aynı merkezde mi denediniz hepsi negatifmi
Evet kansulandirci kullandiriyorlar eskiden cirsapindi sonra hep iğne olarak bebd ekullandim çünkü kullandigimiz ilaçalr kanimzida pihtilaşma yapabiliyor çünküHer Dr tedavisi farklı fakat tüp bebek hastslari genelde kan sulandirici kullanıyor önlem amaçlı kortizon da transfer öncesi kullaniliyor daha bir cok ilaç rabbim yardım etsin 4kez aynı merkezde mi denediniz hepsi negatifmi
Aynen öyle oksapar kullandım bendeEvet kansulandirci kullandiriyorlar eskiden cirsapindi sonra hep iğne olarak bebd ekullandim çünkü kullandigimiz ilaçalr kanimzida pihtilaşma yapabiliyor çünkü
İnşallah bu kez emeklerimizin karşılığını alırızToplamda iki dega yumurta toplattim.. iki ayri merkezde.. bir tane transferim kimyasal ile sonuclandi.. digerleri kocaman bir negatifsefer baska bir yerde denemeyi dusunuyorum..
39İnşallah bu kez emeklerimizin karşılığını alırızyaş kac
Amh düşük değilse hiç problem değil inşallah bu kez evlat sahibi olursunuz
Cok sukur degilAmh düşük değilse hiç problem değil inşallah bu kez evlat sahibi olursunuz
Bağışıklığın düşük olduğu ile ilgili bir durum değil. Rahim bebeği yabancı bir madde olarak algılayıp atabiliyormuş. Kimisinin rahminde bu tarz hücreler fazla sayıda olduğunda tutunma zorlaşıyormuş. Serum bu etkiyi azaltıyor. Doktorum bu şekilde açıkladı. Ben 2. Tüp bebek denememde kullandım ve pozitifi gördüm. Bir zararı yok denemek de fayda var.Bir de İntralipid denilen serumu burda ilk kez duydum. Bende doktoruma sormayı planlıyorum.
Bağışıklığın düşük olduğuna nasıl karar veriliyormus acaba. Sizin bağışıklığınızın durumuna baktı mı ki ?
Teşekkürler. Sağlıkla kucağınıza alınBağışıklığın düşük olduğu ile ilgili bir durum değil. Rahim bebeği yabancı bir madde olarak algılayıp atabiliyormuş. Kimisinin rahminde bu tarz hücreler fazla sayıda olduğunda tutunma zorlaşıyormuş. Serum bu etkiyi azaltıyor. Doktorum bu şekilde açıkladı. Ben 2. Tüp bebek denememde kullandım ve pozitifi gördüm. Bir zararı yok denemek de fayda var.
Amin teşekkürlerTeşekkürler. Sağlıkla kucağınıza alın
Peki sizi tüp bebeğe götüren sorun neydi ?
Amin teşekkürlerYarım rahimliyim ben.
Merhaba mesajınızı okuyunca çok duygulandım ben de yarım rahimliyim iki haftaya kadar transfer olacağım bu serumu doktorunuz herhangi bir test yaparak mı verdi lütfen bana da bilgi verebilir misinizAmin teşekkürlerYarım rahimliyim ben.
Şuan hamilesiniz ozman işe yaradı mı yani kendi kafamizdan yapsak mı? Acaba eşimde hiç öyle seyleri kabul etmiyor. Ben dra sordum bağışıklık düşük olunca yapiyoruz dedi benimde 5 tüpbebek denenm.var başarisiz sanki tutunacaği gün vucudum tepki göâteriyor gibi hossediyorum söyleidm ama dr yanaşmadi her dr düşünmüyor bunu kendiliğindne yaptiranlarda var amaEki Görüntüle 2816478
Arkadaşlar bana da bu serum takıldı
22 haftalık ve 8 haftalık iki kaybım var
Bunlar normal yolla olmuştu şu an amh değerim düşük tüp bebek tedavisine başladım
Yumurta toplamadan ve transferden sonra bu serumdan aldım her defasında 1250 tl ödedim hastaneye(yatak parasıdır aldılar)
Toplam 5-6 saat sürmüştü
İlkinde koldan verildi serum uyuşma çok aşırı oldu
İkincisinde elden verildi bunda uyuşma oldu ama diğeri kadar rahatsız olmadım
27 Mart’ta 3. Gün embriyosu transferi oldum sonuç için bekliyorum şimdiŞuan hamilesiniz ozman işe yaradı mı yani kendi kafamizdan yapsak mı? Acaba eşimde hiç öyle seyleri kabul etmiyor. Ben dra sordum bağışıklık düşük olunca yapiyoruz dedi benimde 5 tüpbebek denenm.var başarisiz sanki tutunacaği gün vucudum tepki göâteriyor gibi hossediyorum söyleidm ama dr yanaşmadi her dr düşünmüyor bunu kendiliğindne yaptiranlarda var ama
Hayırlı sonuçlar alırsınız inş.. bu serumu kullanip kalan çok okudum gerçekten27 Mart’ta 3. Gün embriyosu transferi oldum sonuç için bekliyorum şimdi
Kendinizde deneyebilirsiniz bence içindekilere alerjiniz yoksa tabi
Burda yazılanların hepsini okudum bir arkadaş ilkini hastanede taktırmış alerji riskine karşı
Benim 2 kaybım olduğu için yapalım demişti doktorum
Özel sağlık sigortası karşılar mı acaba bu serumuEki Görüntüle 2816478
Arkadaşlar bana da bu serum takıldı
22 haftalık ve 8 haftalık iki kaybım var
Bunlar normal yolla olmuştu şu an amh değerim düşük tüp bebek tedavisine başladım
Yumurta toplamadan ve transferden sonra bu serumdan aldım her defasında 1250 tl ödedim hastaneye(yatak parasıdır aldılar)
Toplam 5-6 saat sürmüştü
İlkinde koldan verildi serum uyuşma çok aşırı oldu
İkincisinde elden verildi bunda uyuşma oldu ama diğeri kadar rahatsız olmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?