- 22 Ocak 2018
- 8
- 3
- 86
- 37
Sonucunuz nasıl pozitif mi acaba?Doktordan ben kendim istedim bu serumu benimde bağışıklık sorunum olduğu düşünülüyor fakat serum un sadece 4 ml mi ni 250 ml izotonik çözelti ile karıştırıp verdiler 1 buçuk saatte. Koca paket çöpe gitti. 4 ml etkili midir emin olamıyorum. Anladığım kadarıyla siz paketin tamamını kullanmissiniz
Evet benim paket 500 ml idi ve hepsini kullandım
Neye göre ne kadar doz vereceklerine karar verdikleri hakkında bilginiz var mı?Doktordan ben kendim istedim bu serumu benimde bağışıklık sorunum olduğu düşünülüyor fakat serum un sadece 4 ml mi ni 250 ml izotonik çözelti ile karıştırıp verdiler 1 buçuk saatte. Koca paket çöpe gitti. 4 ml etkili midir emin olamıyorum. Anladığım kadarıyla siz paketin tamamını kullanmissiniz
Dozu nasıl ayarlıyorlar bu konuda bilgim yok ne yazıkkiNeye göre ne kadar doz vereceklerine karar verdikleri hakkında bilginiz var mı?
Bende alacağım 2 gün sonra intralipid serum. Ne marka verecekler, ne kadar verecekler, kaç saat sürecek hic bir fikrim yok
Insallaj faydasini gorursun, guzel haberler verirsin bizlereArkadaşlar serum adına güncel bilgi paylasayim.benim de ilki kimyasal oldu ben sordum doktoruma kendisi demedi ama ben sorunca serum uygun yapabiliriz dedi.benim anladığım zararı yok ama kesin denilen bir faydası da yok bunun.bana clinoleic %20 takacaklar bugün opu sonrası 12 saat sürecek dedi doktor.irenbe nin hastasiyim çınarlı da takacağım serumu 250 civarı eczaneden aldım çınarlı dan da randevu alıyor irenbe siz isterseniz gündüz olacaksa 350 TL ucret alıyor çınarlı odaya yatiracaklar sanırım.durum bu umarım bir faydası olur bu sefer bakalım
Ben sormuştum.. Konuştuğum insanlar 8-10-12 saat sürdüğünü söylemişlerdi dediğimde, hayır o kadar sürmüyor alerjik reaksiyon verebildiği için biz karıştırarak veriyoruz dedilerSelamlar,
10-12 saatleri duyunca şaşırdım, benimki de aşağı yukarı 40-50 dk sürüyor. Acaba biz farklı birşey mi alıyoruz ?
Canım bu serumu reçete mi ediyorlar? Ben bir hastaneye gitsem bağışıklık sistemim için bu sorumun yapılmasını istiyorum desem yaparlar mı? Yoksa özel tahliller mi istiyorlar?Merhaba serumdan mi bilmiyorum.ama halen 2 haftada 1 vuruluyorum...sukur ilk defa bir gebeligim bu hafatalara kadar gelebildi.ilk defa kalp atisi duyabildiksize de oneririm mutlaka aklinizda kalmamis olur en azindan 
Maalesef bunu kadın doğum doktorunuzun kararlastirip reçete etmesi lazim..her hastane bu serumu vurmuyor bile....zaten bu serum yoğun bakımdaki hastalara verilen besleyici bir serumdur ve her eczane de satmiyorCanım bu serumu reçete mi ediyorlar? Ben bir hastaneye gitsem bağışıklık sistemim için bu sorumun yapılmasını istiyorum desem yaparlar mı? Yoksa özel tahliller mi istiyorlar?
Canım prednol kortizon içerikli bir ilaç, benim bildiğim kadarıyla vücutta bulunan katil hücreler var ( naturel killer) NK yada CD56 kodlu bir kan testi ile ölçülüyor. Eğer vücudunda katil hücreler varsa oluşan embriyoyu daha yerleşmeden mahvediyorlar ve gebelik oluşmuyor. Ve bunu önlemek içinde prednol kullanıyorsun, bağışıklık sistemini baskılamak için. Tabii bağışıklık sistemin sıfıra inmiyor ama yinede dikkatli kullanılması gereken bir ilaç. Mesala organ nakli yapanlarında bağışıklık sistemi baskılanır maksat konulan organı vücut reddetmesin diye,Bir de prednol tam olarak ne için kullanılıyor, benim bundan da hiç haberim yok, bana hiç uygulanmadı. Hani konusu geçti diye alıntılıyorum. Bilen herkesten cevap bekliyorum
Analadım canım teşekkür ederim.Maalesef bunu kadın doğum doktorunuzun kararlastirip reçete etmesi lazim..her hastane bu serumu vurmuyor bile....zaten bu serum yoğun bakımdaki hastalara verilen besleyici bir serumdur ve her eczane de satmiyor
Biz recete ile eczaneden almıştık..Ozel bir hastaneye gidip taktirmistik.. gerci benim merkez zaten kendisi takmiyor..Merhaba kızlar.. Bende 2.tüp bebeği oldum ama kimyasal oldu.. Sadece transfer sırasında serumu kullandım.. Benim bagısıklık sistemim bir savas içinde fmf hastasıyım.. Vucut yabancı görüyor.. Acaba bu serumu kalp atısına kadar kullansam nasıl olur.. Oyle yapanlar varmıs.. Bir de bana doktorum bunu eczaneden alamazsın dedi burda biz takcaz dedi 1500 TL mi aldı.. Gerçekten öyle mi.. Reçete ile eczaneden aşamazmıyım dokdor hastanede taksa olmuyor mu?
Ya benim bildiğim bağışıklık düşük olinca veriyoralr yabancı kabul ediyorsa bağışıklığınız fazla olmuyormu onlara kortizon tedavis veriliyor diye biliyorum sizin kendi drunuz mu önerdi acabaMerhaba kızlar.. Bende 2.tüp bebeği oldum ama kimyasal oldu.. Sadece transfer sırasında serumu kullandım.. Benim bagısıklık sistemim bir savas içinde fmf hastasıyım.. Vucut yabancı görüyor.. Acaba bu serumu kalp atısına kadar kullansam nasıl olur.. Oyle yapanlar varmıs.. Bir de bana doktorum bunu eczaneden alamazsın dedi burda biz takcaz dedi 1500 TL mi aldı.. Gerçekten öyle mi.. Reçete ile eczaneden aşamazmıyım dokdor hastanede taksa olmuyor mu?
Benim doktorum histeroskopi yapma peşinde.. Kimyasal oldu diye histeroskopi yapıyor.. Ama benim otoimmün hastalıgım var fmf.. Atak geçiriyorum transfer olunca.. Bagısıklıgı baskılamak lazım ama bana sadece bir kere transfer günü intralipid serum kullanırız diyor.. Bu yaptıgı transfer gibi yani.. Ama ben serum etkisi geçince vücudum saldırıya geçiyor.. Ama bunu umursamıyor.. Su an bile atak halindeyim yürüyemiyorum.. Ama ısrarla histeroskopi yapalım diyor... Bende önce bagısıklıgı baskılamak kontrol altına almak istiyorumYa benim bildiğim bağışıklık düşük olinca veriyoralr yabancı kabul ediyorsa bağışıklığınız fazla olmuyormu onlara kortizon tedavis veriliyor diye biliyorum sizin kendi drunuz mu önerdi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?