İntralipid serum kullananlar

Intralipid ve /veya omegaven serum 2 sise, ardindan izotonik 1 sise verilmesi gerek.
Merhabalar sanirim bu serumlarla ilgili bilginiz var..Bende bisey danismak istiyorum..Bana clinolic ti sanirim ismi 500 ml verildi eczaneden aldim fakat 10-12 saat araliginda verilecek yaziyor..daha onceki tedavimde onun icin ozel hastaneye yatis yapmak zorunda kalmistim..sonra evde taktiranlari duydum bu defa evde taktirmak istiyorum..en kısıkta gitse herhangi bir sorun yasar miyim sizce? Malum ozel hastane yatis fiyati vs baya pahaliya geliyor

Ben evde en yavaş şekilde verdirdim ve çok şükür bir sıkıntım olmadı, serumu eczaneden 250 TL ye aldım birde eve gelen kişiye ücret ödedim saçma sapan fiyatlar vermedim, zaten tonla para gidiyor inanın herşeyin hesabını yapar oldum

Otoimmun protokol oyle farkli ki tup bebekte. Antikorlariniz yuksekse elbette embriyo tutunmaz. Siz, Ankara'daysaniz Selen Ecemis'e gider misiniz? Lupus, fmf, graves akliniza gelebilecek tu. otoimmun hastaliklarda cok basarili ilerliyor.
İstanbuldayım.. Şimdi yasemin çekmezi düşünüyorum bakalım 3 tane embriyom var.. En azından yasemin hanım soruna yönelik ilerliyor sanki..

Deltacortil/prednison da verilir. Coraspin / heparin kullanilir. Hic biri degerlendirilmedi mi?
3 gende sorun çıktı bende 2 gen heterozigot 1 gen homozigot.. Bana coraspin ve oksapar 4000 verdi günde 1 kere kullan dedi.. Hiç bişey anlamadım ki ama hastalıgımı durdurmak gerektiğini biliyorum hemen atak geçiriyorum

Umarim sizin icin guzel ilerler surec.

Canım kortizon olması gerekiyormuş hastalığı planlara bana bile yokken 32 mg verdiler

Suan ki doktor kim canım histereskopi derdinde olan.

Allah gereksiz işlem yapıp para gözünü bürüyenleri bildiği gibi yapsın

Canım o test nasıl. Acılı mı

Adı ve ücreti ney canım
Ben iranda yaptırdım canım orda çok ucuzdu. 60-70 TL idi, kıbrısta sordum 500 küsür tl dedi. Ama T.C de 300 gibi bir rakam olduğunu duydum.
Testin adı CD56 yada NK olarak geçiyor. Yapacaksan adetinin 20. Ve 25. Gün aralarında yaparsa daha net sonuç veriyormuş, ben adetime 2 gün kala verdim zaman yoktu diye acele ettim, diğer ay histereskopi oldum.

Test olmadan. Aba 32 mg kortizon verdiler bağışıklığı baskılamak için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…