Merhabalar sanirim bu serumlarla ilgili bilginiz var..Bende bisey danismak istiyorum..Bana clinolic ti sanirim ismi 500 ml verildi eczaneden aldim fakat 10-12 saat araliginda verilecek yaziyor..daha onceki tedavimde onun icin ozel hastaneye yatis yapmak zorunda kalmistim..sonra evde taktiranlari duydum bu defa evde taktirmak istiyorum..en kısıkta gitse herhangi bir sorun yasar miyim sizce? Malum ozel hastane yatis fiyati vs baya pahaliya geliyorIntralipid ve /veya omegaven serum 2 sise, ardindan izotonik 1 sise verilmesi gerek.
Ben evde en yavaş şekilde verdirdim ve çok şükür bir sıkıntım olmadı, serumu eczaneden 250 TL ye aldım birde eve gelen kişiye ücret ödedim saçma sapan fiyatlar vermedim, zaten tonla para gidiyor inanın herşeyin hesabını yapar oldumMerhabalar sanirim bu serumlarla ilgili bilginiz var..Bende bisey danismak istiyorum..Bana clinolic ti sanirim ismi 500 ml verildi eczaneden aldim fakat 10-12 saat araliginda verilecek yaziyor..daha onceki tedavimde onun icin ozel hastaneye yatis yapmak zorunda kalmistim..sonra evde taktiranlari duydum bu defa evde taktirmak istiyorum..en kısıkta gitse herhangi bir sorun yasar miyim sizce? Malum ozel hastane yatis fiyati vs baya pahaliya geliyor
Ben transfer olduğum gün tek oldum. Yüzde kaç etkili oldu dersen yüzde 20 katkı sağladı biz sperm seçimi için mikroçip uyguladik orda,%80 başarı geldiBu serumu kullanıp hamile kalanlar burda mı acaba
İstanbuldayım.. Şimdi yasemin çekmezi düşünüyorum bakalım 3 tane embriyom var.. En azından yasemin hanım soruna yönelik ilerliyor sanki..Otoimmun protokol oyle farkli ki tup bebekte. Antikorlariniz yuksekse elbette embriyo tutunmaz. Siz, Ankara'daysaniz Selen Ecemis'e gider misiniz? Lupus, fmf, graves akliniza gelebilecek tu. otoimmun hastaliklarda cok basarili ilerliyor.
Yok ya bana küçük bir seyde beyaz serum verdiler.. Dediğim gibi yarım saat bile sürmeden bitti.. Arkasından başka bişey vermediler.. Çıkıs yapıp eve döndük..Intralipid ve /veya omegaven serum 2 sise, ardindan izotonik 1 sise verilmesi gerek.
3 gende sorun çıktı bende 2 gen heterozigot 1 gen homozigot.. Bana coraspin ve oksapar 4000 verdi günde 1 kere kullan dedi.. Hiç bişey anlamadım ki ama hastalıgımı durdurmak gerektiğini biliyorum hemen atak geçiriyorumDeltacortil/prednison da verilir. Coraspin / heparin kullanilir. Hic biri degerlendirilmedi mi?
Umarim sizin icin guzel ilerler surec.3 gende sorun çıktı bende 2 gen heterozigot 1 gen homozigot.. Bana coraspin ve oksapar 4000 verdi günde 1 kere kullan dedi.. Hiç bişey anlamadım ki ama hastalıgımı durdurmak gerektiğini biliyorum hemen atak geçiriyorum
İnşaallah.. Bakalım yasemin hanımla konuscamUmarim sizin icin guzel ilerler surec.
Canım kortizon olması gerekiyormuş hastalığı planlara bana bile yokken 32 mg verdiler3 gende sorun çıktı bende 2 gen heterozigot 1 gen homozigot.. Bana coraspin ve oksapar 4000 verdi günde 1 kere kullan dedi.. Hiç bişey anlamadım ki ama hastalıgımı durdurmak gerektiğini biliyorum hemen atak geçiriyorum
Suan ki doktor kim canım histereskopi derdinde olan.Evet hani bu serumu kalp atısına kadar kullanan var.. Veya bir tane ilaç var prograf diye vücut embriyoyu kabul etsin diye veriliyormuş hatta onu da kalp atısına kadar kullanan var.. Birçok tedavi sekli var ama nedense bana histeroskopi yapma derdinde sırf kimyasal oldu diye..
Allah gereksiz işlem yapıp para gözünü bürüyenleri bildiği gibi yapsınBen 2 sene önce histeroskopi oldum ki zaten.. Bana bu tarz seyler yok Rahim temiz dediler.. Ayrıca 2 kez Rahim filmi çektirdim sorun yoktu.. Doktor rahime çizik atma derdinde.. Bu transferden önce de söyledi ben istemedim.. Ekstra 5000 istiyor sırf bunun için.. Aynı hastanede nur hanım var o da transfer sırasında çizik atıyor para almadan.. Çelişkiye bakarmısınız
Canım o test nasıl. Acılı mıCanım prednol kortizon içerikli bir ilaç, benim bildiğim kadarıyla vücutta bulunan katil hücreler var ( naturel killer) NK yada CD56 kodlu bir kan testi ile ölçülüyor. Eğer vücudunda katil hücreler varsa oluşan embriyoyu daha yerleşmeden mahvediyorlar ve gebelik oluşmuyor. Ve bunu önlemek içinde prednol kullanıyorsun, bağışıklık sistemini baskılamak için. Tabii bağışıklık sistemin sıfıra inmiyor ama yinede dikkatli kullanılması gereken bir ilaç. Mesala organ nakli yapanlarında bağışıklık sistemi baskılanır maksat konulan organı vücut reddetmesin diye,
Bende cd56 testimi verdim 1 hafta önce daha sonuç çıkmadı.
CD 56 en iyi kan degil rahimden alinan bir parça ile olculuyor. Yumurta toplama ve hsgden daha acisiz.Canım o test nasıl. Acılı mı
Kan testi canım. Rahimden yaptırmadım.Canım o test nasıl. Acılı mı
Adı ve ücreti ney canımKan testi canım. Rahimden yaptırmadım.
Ben iranda yaptırdım canım orda çok ucuzdu. 60-70 TL idi, kıbrısta sordum 500 küsür tl dedi. Ama T.C de 300 gibi bir rakam olduğunu duydum.Adı ve ücreti ney canım
Test olmadan. Aba 32 mg kortizon verdiler bağışıklığı baskılamak içinBen iranda yaptırdım canım orda çok ucuzdu. 60-70 TL idi, kıbrısta sordum 500 küsür tl dedi. Ama T.C de 300 gibi bir rakam olduğunu duydum.
Testin adı CD56 yada NK olarak geçiyor. Yapacaksan adetinin 20. Ve 25. Gün aralarında yaparsa daha net sonuç veriyormuş, ben adetime 2 gün kala verdim zaman yoktu diye acele ettim, diğer ay histereskopi oldum.
Seninle konuşmuştuk canım biz hatırladım seni.Test olmadan. Aba 32 mg kortizon verdiler bağışıklığı baskılamak için
Evet canım. 3.gün embriyosu. 10 gn evde test yaptım negatif. Bugün kan verdim bakalımSeninle konuşmuştuk canım biz hatırladım seni.
Tüp bebek yapmıştın dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?