- 13 Nisan 2018
- 7.320
- 16.178
- 248
3. Gün embriyosu idrarda geç çıkıyor, İnşallah kanda pozitif çıkar canımEvet canım. 3.gün embriyosu. 10 gn evde test yaptım negatif. Bugün kan verdim bakalım
İNŞAALLAH canım. Bugün kan testi ne çıkacak bakalım.. Sen nasılsın3. Gün embriyosu idrarda geç çıkıyor, İnşallah kanda pozitif çıkar canım
Aynur hanım medicalparkta olan.. Kortizon derken canım.. Ne kadar süre kullanmak lazımSuan ki doktor kim canım histereskopi derdinde olan.
Valla canım. Burda çok okudum çogunluk transfer öncesi sonrası omsk üzere 7/8 gün kullanmış. Benim ki gibi kalp atışına kadar olan da kullanmış. Mg önemli burda 32 mg ben kullandım orta doz ki bu çok fazla bütün değerllerimi alt üst etmiş. Bence ideal 5/yada 8 mg. Şayet genetik hastalık yoksa çok okuduk araştırdımAynur hanım medicalparkta olan.. Kortizon derken canım.. Ne kadar süre kullanmak lazım
400 tl odedim seruma ilacı devlette taktirdim ama özel de 100 tl vermistimKızlar SelamYenilerde intralipid serum uygulattiniz mi? ve serum ücreti ayrıca tedavi gördüğünüz merkezde taktırma ücreti ne kadar ödediniz ?
Peki herhangi bir özel hastanede oluyor mu ? Yoksa makinası özel mi400 tl odedim seruma ilacı devlette taktirdim ama özel de 100 tl vermistim
Serum + işlem ücreti...bir kez mi uyguladilar transfer günü mü ?Bahcecide hepsi dahil 550 tl
Nasıl ya serum takma vs 550 tl hem de bahcecide... Bana serumu takma vs hepsi merkezde oldu 1500 TL aldılar.. Hem de göztepe medicalparkta.. Nasıl birsey bu ya.. Bahçeci daha pahalı derdim benBahcecide hepsi dahil 550 tl
Baya yüksekmiş sizinNasıl ya serum takma vs 550 tl hem de bahcecide... Bana serumu takma vs hepsi merkezde oldu 1500 TL aldılar.. Hem de göztepe medicalparkta.. Nasıl birsey bu ya.. Bahçeci daha pahalı derdim ben
Ben druma sordum bursa acibademde bağışıklığı düsük oapnalra yapilir o dedi ve ne yapalim ne yapiliyor demediBaya yüksekmiş sizinacaba Acıbadem fulya' da nasıl hiç sormadım
22 haziranda taktirdim. Yarin yine serum gunum. Her sey dahil 550 tl odedim. 2 sise intralipid 1 torba da normal serum takiliyor uzerine. Hersey dahil. Cok da konforlu bir odada oluyorsunuz 15 dakikada bir gelip kontrol ediyorlar.Nasıl ya serum takma vs 550 tl hem de bahcecide... Bana serumu takma vs hepsi merkezde oldu 1500 TL aldılar.. Hem de göztepe medicalparkta.. Nasıl birsey bu ya.. Bahçeci daha pahalı derdim ben
İlla makine ile gönderilmek zorunda degil normal setleyince de süresini ayarlayıp gönderiyorlarPeki herhangi bir özel hastanede oluyor mu ? Yoksa makinası özel mi
Yani serum ile istediğiniz özel hastaneye gidip uygulayabilirsiniz öyle mi ? Çünkü bana da yıllar önce bi uygulanmisti İstanbul Acıbadem de oradaki görevliler bunun makinası özel her yerde yaptıramaz siniz demislerdi de ondanİlla makine ile gönderilmek zorunda degil normal setleyince de süresini ayarlayıp gönderiyorlar
Nasıl setleniyor Peki hemşireye nasıl izah edecegizİlla makine ile gönderilmek zorunda degil normal setleyince de süresini ayarlayıp gönderiyorlar
Ya bu dedikleriniz intralipid serum ise benim 1500 TL ye sadece bir kere 15 dk da biten beyaz sıvı neydi acaba.. Ekstra başka sey takmadılar.. Siz kaç kare kullanacaksınız bu serumu acaba.. Bana da 1 kere yetersiz geldi ama devamı olmadı..22 haziranda taktirdim. Yarin yine serum gunum. Her sey dahil 550 tl odedim. 2 sise intralipid 1 torba da normal serum takiliyor uzerine. Hersey dahil. Cok da konforlu bir odada oluyorsunuz 15 dakikada bir gelip kontrol ediyorlar.
Benim ödediğim fiyattan yüksek olmaz bence.. Ben resmen dolandırılmısım yaBaya yüksekmiş sizinacaba Acıbadem fulya' da nasıl hiç sormadım
Ben bir otoimmun tiroid hastasiyim ancak antikor seviyem cok düşük bu nedenle aslinda hasta kabul edilmiyorum. Yine de her ihtimale karsi intralipid veriliyor haftada 1 gun ve kismetse 12. haftaya dek devam etmeleri planlaniyor.Ya bu dedikleriniz intralipid serum ise benim 1500 TL ye sadece bir kere 15 dk da biten beyaz sıvı neydi acaba.. Ekstra başka sey takmadılar.. Siz kaç kare kullanacaksınız bu serumu acaba.. Bana da 1 kere yetersiz geldi ama devamı olmadı..
Evet sizinki neymiş bende tam anlayamadım...bu tedaviler her açıdan çok zorlayıcı Allah acısın valla bunlara kalsa bin kere deneseniz yetmez!!Benim ödediğim fiyattan yüksek olmaz bence.. Ben resmen dolandırılmısım yabir de bir kere taktılar küçük posetti ve 15 dakika da bitti.. Sonra normal serum vs takılmadı bile.. Valla param çöpe gitmiş bunu anlamıs oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?