İntralipid serum kullananlar

Aynur hanım medicalparkta olan.. Kortizon derken canım.. Ne kadar süre kullanmak lazım
Valla canım. Burda çok okudum çogunluk transfer öncesi sonrası omsk üzere 7/8 gün kullanmış. Benim ki gibi kalp atışına kadar olan da kullanmış. Mg önemli burda 32 mg ben kullandım orta doz ki bu çok fazla bütün değerllerimi alt üst etmiş. Bence ideal 5/yada 8 mg. Şayet genetik hastalık yoksa çok okuduk araştırdım

Kızlar Selam Yenilerde intralipid serum uygulattiniz mi? ve serum ücreti ayrıca tedavi gördüğünüz merkezde taktırma ücreti ne kadar ödediniz ?

Nasıl ya serum takma vs 550 tl hem de bahcecide... Bana serumu takma vs hepsi merkezde oldu 1500 TL aldılar.. Hem de göztepe medicalparkta.. Nasıl birsey bu ya.. Bahçeci daha pahalı derdim ben
22 haziranda taktirdim. Yarin yine serum gunum. Her sey dahil 550 tl odedim. 2 sise intralipid 1 torba da normal serum takiliyor uzerine. Hersey dahil. Cok da konforlu bir odada oluyorsunuz 15 dakikada bir gelip kontrol ediyorlar.

İlla makine ile gönderilmek zorunda degil normal setleyince de süresini ayarlayıp gönderiyorlar
Yani serum ile istediğiniz özel hastaneye gidip uygulayabilirsiniz öyle mi ? Çünkü bana da yıllar önce bi uygulanmisti İstanbul Acıbadem de oradaki görevliler bunun makinası özel her yerde yaptıramaz siniz demislerdi de ondan

22 haziranda taktirdim. Yarin yine serum gunum. Her sey dahil 550 tl odedim. 2 sise intralipid 1 torba da normal serum takiliyor uzerine. Hersey dahil. Cok da konforlu bir odada oluyorsunuz 15 dakikada bir gelip kontrol ediyorlar.
Ya bu dedikleriniz intralipid serum ise benim 1500 TL ye sadece bir kere 15 dk da biten beyaz sıvı neydi acaba.. Ekstra başka sey takmadılar.. Siz kaç kare kullanacaksınız bu serumu acaba.. Bana da 1 kere yetersiz geldi ama devamı olmadı..

Ben bir otoimmun tiroid hastasiyim ancak antikor seviyem cok düşük bu nedenle aslinda hasta kabul edilmiyorum. Yine de her ihtimale karsi intralipid veriliyor haftada 1 gun ve kismetse 12. haftaya dek devam etmeleri planlaniyor.
Tedavi protokollerinin kişiden kisiye degismesinin (ve kesinlikle paket tup bebek konusunun rafa kalkmasi gerekmesinin) nedeni bu. Yine hashimato ile sık sık gorulen bir cd56 yuksekligim var ki rahim dokusunda yuzde10. Normalde yuzde5ten yukarı olmamali. Bunun icin de deltacortil dozu ayarlandi.
Intealipid serum aslinda yoğun bakim hastalarinda beslenme ve dejeneratif hucre yikimini engellemesi icin veriliyormus. Tupbebekte kullanılmasi gorece yeni. Doktorunuzla konusabilirsiniz. Zarari olur mu? Tek riski soya ve yumurta alerjisi olanlarin serumu dikkatle almasi gerek. Bunun disinda asla zarari olmaz.

Evet sizinki neymiş bende tam anlayamadım...bu tedaviler her açıdan çok zorlayıcı Allah acısın valla bunlara kalsa bin kere deneseniz yetmez!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…