İntralipid serum kullananlar

Geçmiş olsun size demek ki özel durumunuzdan dolayı haftada bir veriyorlar çünkü şimdiye kadar yaptıranlara bildiğim Max 2 kez uygulanıyor

22 haziranda taktirdim. Yarin yine serum gunum. Her sey dahil 550 tl odedim. 2 sise intralipid 1 torba da normal serum takiliyor uzerine. Hersey dahil. Cok da konforlu bir odada oluyorsunuz 15 dakikada bir gelip kontrol ediyorlar.
Merhabalar bana da bahçeci de takılacak ortalama ne kadar sürüyor serumun süresi acaba ?

Benim ki farklı mı aceba anlamadm benim hepsi takılmıyor icinden 4 cc alınıp 250 cc izotonigin icine katılıyor 1.5 2 saatte gönderiliyor yazan hekimden recete alıp onu gösterebilirsiniz gittiginiz yere

Merhabalar bana da bahçeci de takılacak ortalama ne kadar sürüyor serumun süresi acaba ?
Bu durumunuza bagli yani damarinizla ilgili. Benim birazcik sorunlu 4 ila 5 saat surdu ama kimsede o kadar uzun surmuyor. Bugun yine gidiyorum. Ankaradaysaniz karsilasiriz

Benim ki farklı mı aceba anlamadm benim hepsi takılmıyor icinden 4 cc alınıp 250 cc izotonigin icine katılıyor 1.5 2 saatte gönderiliyor yazan hekimden recete alıp onu gösterebilirsiniz gittiginiz yere
Biraz farkli bir yontemmis. Tabii ki doktorunuz nasil recete ettiyse oyle uygulanmasi gerekir. 4 ccden kalan ne yapılıyor peki?

Bu durumunuza bagli yani damarinizla ilgili. Benim birazcik sorunlu 4 ila 5 saat surdu ama kimsede o kadar uzun surmuyor. Bugun yine gidiyorum. Ankaradaysaniz karsilasiriz
Normal serum aparatindami takılıyor makinadi farklı diyenler olmuş

Kızlar benim kullandığım intralipid serum buydu
Hastanede 5-6 saatte bitti
1250 tl verdim hastaneye

Paylaşım için teşekkürler..umarım size şifa olur fayda görürsünüz transfer günü mü yaptılar yoksa transferden önce mi ?
Yumurta toplama günü ve transferden 2 gün sonra yapıldı
Benim 3. Gün embriyosu idi tuttu Allah’a şükür
Ama 15 haftalık iken kaybettim
Sizlerin güzel haberlerini alırız inşallah

İNŞAALLAH canım. Bugün kan testi ne çıkacak bakalım.. Sen nasılsın
Sonuç ne canım? Güzel haber verirsin inşallah
Ben iyiyim histeroskopi olduydum adetin 5. Günü, ovülasyon 1 hafta gecikti, histeroskopiden 12-13 gün sonra ovülasyon pik yaptı, histereskopi yaptığımız günü adetin 1. Günü say demişti doktorum haklı çıktı vallahi. Ben yinede umudumu kaybetmeden bu ayda değerlendirdim

Negatif canım. Birbirine karışan kan değerlerim de cabası? Doktor olmama sebebi olarak yaş dedi... İnşaAllah tutar kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…