- 4 Şubat 2015
- 294
- 417
- 303
Geçmiş olsun size demek ki özel durumunuzdan dolayı haftada bir veriyorlar çünkü şimdiye kadar yaptıranlara bildiğim Max 2 kez uygulanıyorBen bir otoimmun tiroid hastasiyim ancak antikor seviyem cok düşük bu nedenle aslinda hasta kabul edilmiyorum. Yine de her ihtimale karsi intralipid veriliyor haftada 1 gun ve kismetse 12. haftaya dek devam etmeleri planlaniyor.
Tedavi protokollerinin kişiden kisiye degismesinin (ve kesinlikle paket tup bebek konusunun rafa kalkmasi gerekmesinin) nedeni bu. Yine hashimato ile sık sık gorulen bir cd56 yuksekligim var ki rahim dokusunda yuzde10. Normalde yuzde5ten yukarı olmamali. Bunun icin de deltacortil dozu ayarlandi.
Intealipid serum aslinda yoğun bakim hastalarinda beslenme ve dejeneratif hucre yikimini engellemesi icin veriliyormus. Tupbebekte kullanılmasi gorece yeni. Doktorunuzla konusabilirsiniz. Zarari olur mu? Tek riski soya ve yumurta alerjisi olanlarin serumu dikkatle almasi gerek. Bunun disinda asla zarari olmaz.
Merhabalar bana da bahçeci de takılacak ortalama ne kadar sürüyor serumun süresi acaba ?22 haziranda taktirdim. Yarin yine serum gunum. Her sey dahil 550 tl odedim. 2 sise intralipid 1 torba da normal serum takiliyor uzerine. Hersey dahil. Cok da konforlu bir odada oluyorsunuz 15 dakikada bir gelip kontrol ediyorlar.
Benim ki farklı mı aceba anlamadm benim hepsi takılmıyor icinden 4 cc alınıp 250 cc izotonigin icine katılıyor 1.5 2 saatte gönderiliyor yazan hekimden recete alıp onu gösterebilirsiniz gittiginiz yereYani serum ile istediğiniz özel hastaneye gidip uygulayabilirsiniz öyle mi ? Çünkü bana da yıllar önce bi uygulanmisti İstanbul Acıbadem de oradaki görevliler bunun makinası özel her yerde yaptıramaz siniz demislerdi de ondan
Bu durumunuza bagli yani damarinizla ilgili. Benim birazcik sorunlu 4 ila 5 saat surdu ama kimsede o kadar uzun surmuyor. Bugun yine gidiyorum. Ankaradaysaniz karsilasirizMerhabalar bana da bahçeci de takılacak ortalama ne kadar sürüyor serumun süresi acaba ?
Biraz farkli bir yontemmis. Tabii ki doktorunuz nasil recete ettiyse oyle uygulanmasi gerekir. 4 ccden kalan ne yapılıyor peki?Benim ki farklı mı aceba anlamadm benim hepsi takılmıyor icinden 4 cc alınıp 250 cc izotonigin icine katılıyor 1.5 2 saatte gönderiliyor yazan hekimden recete alıp onu gösterebilirsiniz gittiginiz yere
Benim doktorumda tedavi goren ve durumu bana benzer olan 4 ila 5 hastaya benim gibi devam edildi.Geçmiş olsun size demek ki özel durumunuzdan dolayı haftada bir veriyorlar çünkü şimdiye kadar yaptıranlara bildiğim Max 2 kez uygulanıyor
Serum dahil fiyatmi ?kaç dk suruyorBen ankara bahcecide 550ye taktiriyorum.
Normal serum aparatindami takılıyor makinadi farklı diyenler olmuşBu durumunuza bagli yani damarinizla ilgili. Benim birazcik sorunlu 4 ila 5 saat surdu ama kimsede o kadar uzun surmuyor. Bugun yine gidiyorum. Ankaradaysaniz karsilasiriz
Istanbulda fulyadayimBu durumunuza bagli yani damarinizla ilgili. Benim birazcik sorunlu 4 ila 5 saat surdu ama kimsede o kadar uzun surmuyor. Bugun yine gidiyorum. Ankaradaysaniz karsilasiriz
farkli su an aliyorum size tek elle yazıyorumNormal serum aparatindami takılıyor makinadi farklı diyenler olmuş
Fotonuzu cekipte gonderebilseniz bakardım nasıl birseyfarkli su an aliyorum size tek elle yazıyorum
Atılıyor malesef bozuluyormusBiraz farkli bir yontemmis. Tabii ki doktorunuz nasil recete ettiyse oyle uygulanmasi gerekir. 4 ccden kalan ne yapılıyor peki?
Benim ki de bu ama farklı demekki size hepsi veriliyormus bana 4 cc cekiliyor sadece icindwnEki Görüntüle 2880009
Kızlar benim kullandığım intralipid serum buydu
Hastanede 5-6 saatte bitti
1250 tl verdim hastaneye
Paylaşım için teşekkürler..umarım size şifa olur fayda görürsünüzEki Görüntüle 2880009
1250 tl verdim hastaneye
hayir ben baska kullaniyorumEki Görüntüle 2880009
1250 tl verdim hastaneye
Yumurta toplama günü ve transferden 2 gün sonra yapıldıPaylaşım için teşekkürler..umarım size şifa olur fayda görürsünüztransfer günü mü yaptılar yoksa transferden önce mi ?
Allah razı olsun....inşallah bir dahaki denemenizde sağlıkla kucağıniza almak nasip olsunYumurta toplama günü ve transferden 2 gün sonra yapıldı
Benim 3. Gün embriyosu idi tuttu Allah’a şükür
Ama 15 haftalık iken kaybettim
Sizlerin güzel haberlerini alırız inşallah
Sonuç ne canım? Güzel haber verirsin inşallahİNŞAALLAH canım. Bugün kan testi ne çıkacak bakalım.. Sen nasılsın
Negatif canımSonuç ne canım? Güzel haber verirsin inşallah
Ben iyiyim histeroskopi olduydum adetin 5. Günü, ovülasyon 1 hafta gecikti, histeroskopiden 12-13 gün sonra ovülasyon pik yaptı, histereskopi yaptığımız günü adetin 1. Günü say demişti doktorum haklı çıktı vallahi. Ben yinede umudumu kaybetmeden bu ayda değerlendirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?