İntralipid serum kullananlar

Negatif canım. Birbirine karışan kan değerlerim de cabası? Doktor olmama sebebi olarak yaş dedi... İnşaAllah tutar kuzum
Yaşın kaç ki canım, amh test sonucun kaç çıkıyor? Sorun yaşsa prp yaptır, herşeyin bir çaresi var şükür, birgün olacak sadece gecikiyor hepsi bu

AMH da sıkıntı yok aslında. Tutmama sebebi 40 yaş olunca hücre değişiyomuş mu bişeyler
Amh normalse hormonların normalse bir doktor yaşından dolayı olmadı demesi ne bileyim bana normal gelmedi, olmaması için birsürü sebep var.
Genetik testi, eşin Sperm dna hasar testi yaptı mı?

Dna hasarı bakılmadı. O nasıl oluyor. Sebebsiz dedi doktorlar 2 ayrı doktor.
Eşin 3-4 günlük bir cinsel perhizle sperm veriyor, sadece spermdeki dna hasar durumuna bakılıyor canım. Sonuç yüzde hesabı olarak çıkıyor. Bildiğim %25 hasara kadar normal. Fazlası varsa ona göre vitamin tarzı bir ilaçla düzeltiyor.

40, da hamile kalan yok sanki çok moralim bozuk
Histeroskopi oldunmu canım sen?
Bak bendede yıllardır hiç bir sorun yok herşey normal, 2 aşılma 1 tüp bebek negatif.
Rahim filmim temiz, ultrasonda fln hiç birşey yoktu ve hatta Histeroskopiden 3 gün önce özel boyutlu bir sonografi yapıldı sonografide herşey normal Histeroskopi yapmayalım bir sorun olsaydı sonografide tespit edebilirdik ama yapışıklık durumlarında sonografi bazen yanıltıyor onuda rahim filminde açık hiç gerek yok dedi doktor.
Ben ısrarla bu ay histeroskopi yaptırdım. Ve sonuç rahmin altında 1 cm polip tespit edildi alındı ve rahim biraz yan duruyormuş onu düzeltti ve rahme çizik attı işlem 20 dk sürdü.
Doktorum bana iyiki ısrar etmişsin çünkü polip hiç bir şekilde gözüküyordu dedi.
Yani demem o ki eğer Histeroskopi yapmadıysan müsait bir zamanında işin ehli bir doktora Histeroskopi yaptır, aynı gün normal hayatına dönüyorsun ve hiç ağrım sızım olmadı benim.hatta adet sancısı olur dediler o bile olmadı.

Rahim filmi çekildi canım. Histereskopi olmadım

Kızlar Selam...intralipid serum uygulamasini doktorum haftada bir devam ettirecekmis mesele şu ki İstanbul'dan döndüğüm ilçede özel hastanedekiler bunu anlar mı? Uygulamada sıkıntı yasarmiyiz acaba? Tecrübelerinizi tekrar paylaşır mısınız

Kızlar NK test sonucum %15.9 çıktı
Çok Büyük ihtimal hamile kalamama sorunum bu, genetik test sonuçlarımız temiz çıktı. Katil hücreler için, kortizon kullanmam şart mı? Yoksa intralipid serum bunun için yeterli mi?

Normali kaç acaba bide kanlamı baktidiniz acaba rhaim icinden mi doku alındı

5-10 arası orta 10-15 yüksek 15 üzeri problem olarak gözüküyor.
Kan ile baktırdım.
Sonucum
Acaba sizin sağlıklı embriolariniz olup mu tutmuyordu bide heryerde bakılıyormu biliyormusunuz devlet hastanesinde baktirayim bende druma serumla.ilgili biseler sorunca hiç ilgilenmedi çünkü

Birde serum bağışıklığı düşük oalnalra veriliyor siizin yüksek galiba kortizon kulalnmaniz alzim benidme bir tanıdığım kortizondan sorna 4. Denemde hamile kalmış ondna tutmuyormuş

Acaba sizin sağlıklı embriolariniz olup mu tutmuyordu bide heryerde bakılıyormu biliyormusunuz devlet hastanesinde baktirayim bende druma serumla.ilgili biseler sorunca hiç ilgilenmedi çünkü
Böyle şeyler için devlette çok uzun sürer ve süründürürler yapmazlar canım, Evet canım herşey normal, geçen ay tüp bebek çift embriyo negatifti.
Hatta genetik testi bile gerek yok dediler gittim yaptım hem ben hem eşim. Onlarda normal çıktı şükür. Büyük ihtimalle katil hücreler hep embriyoyu daha yerleşmeden mahvediyorlar. Demekki daha yolum uzun, aşı olmadan kortizon kullanmaktan da korkuyorum.
Eşimle benim Genetik testlerimizde bunlar canım.
Örnek olsun diye atıyorum.

Birde serum bağışıklığı düşük oalnalra veriliyor siizin yüksek galiba kortizon kulalnmaniz alzim benidme bir tanıdığım kortizondan sorna 4. Denemde hamile kalmış ondna tutmuyormuş
Tam merak ettiğim şeyi yazmışsın canım.
Yani şimdi bende bu yüksekse bağışıklığım ne durumda bunu nasıl öğrenecem? Yüksekse kesinlikle serum almamam mı lazım canım?

Benim ilk tüp bebeğim kimyasal olmustu ozman unv. Hastanesinde tedavi hazırlığı görüyordum ozman genetik test yaptırdım ama 5 tüp bebek denemem negatif oldu simdiki dra herseyi yaptırmaknistiyorum deidm ama bununla ilgili birşey demedielr prp yaptırdım ama benim hiç dondurulan falln embriom olamdı yani tamamen sağliklı embriom olmadi demek bu olani 3.gün genelede tarnsfe ryaptialr bubtestide kendim yaptiryaim olamdi diyrou. Bakalim druma sorayim olmadı yaşım gec amh düşuk zaten herkes eyapilmalı bu anlamiyorum neden yapmiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…