İntralipid serum kullananlar

Tam merak ettiğim şeyi yazmışsın canım.
Yani şimdi bende bu yüksekse bağışıklığım ne durumda bunu nasıl öğrenecem? Yüksekse kesinlikle serum almamam mı lazım canım?
Benim bildiğim öyle senin yukske bağışıklığını baskılaman alzim artırman değil serum bağışıklığı düşük olanalr için

Bencede çok doğru diyorsun. Önce bu testler yapılmalı sonra işleme geçilmeli 3/5 kere deneyecek insanlar maddi manevi tükenecekler negatif alacaklar da sonra yok genetik yok Cd56 testi yok dna hasar testi istesinler. 1 kere negatife istemeleri lazım. Bana doktor birdaha deneyelim demişti, 1 kere negatif zaten hiç bir sorun yokken negatifse bir yerde sorun var demek onu bulmadan neden deneyeyim dedim gittim ne gerekiyorsa hepsini yaptırdım. Histeroskopiye bile gerek yok dediler onuda yaptım 20 gün önce.

Okuyan varsa 1. Tüp bebek negatifse 2. Yi aynı şekilde yapmayın kızlar
emeğimize
paramıza
umudumuza yazık.

Yok ya bana küçük bir seyde beyaz serum verdiler.. Dediğim gibi yarım saat bile sürmeden bitti.. Arkasından başka bişey vermediler.. Çıkıs yapıp eve döndük..
Serum alman gerektiğini nasıl anladılar. Test mi yapıldı? Prendol kortizon verildi mi? Hangi hastane de transfer oldu canım

Serum alman gerektiğini nasıl anladılar. Test mi yapıldı? Prendol kortizon verildi mi? Hangi hastane de transfer oldu canım
Test yapmadı.. İlk transferde agrım oldugu için intralipid serum olabilir dedi.. Bir kere kullandım zaten.. Prednol yumurta toplamadan sonra 3 gün içtim.. Göztepe medicalpark canım.. Ama 1 ay sonra tekrar deniycem ama orda değil

Bu işte labaratuvar embriyolog da çok mühimmiş aslında. Balıklama atlıyoruz herseye

Canım merhaba bu testi nerede hangi merkezde ne kadara yaptırdın ??
Canım ben geçen ay tatile İrana gitmiştim,
Doktor yazmadı bana bu testi ben istedim, özel bir laboratuvarda 60-70 tl civarı bi ücret ödedim. Ama tc 300-500 TL arası diye duydum.

Bu işte labaratuvar embriyolog da çok mühimmiş aslında. Balıklama atlıyoruz herseye
Valla canım dediğin gibi her güzel bir iki basarıya hemen başlıyoruz.. Embriyolog benim başladığımda Ferhat cengizdi Allah var adam çok basarılı.. Ama tam benim yumurtalar toplandı 2.gün ekibini de alıp istifa etmiş.. O kötü oldu.. Hele ki o hastane için çok kötü oldu.. Çogu insan Ferhat bey için tercih ediyordu orayı.. Napalım bende yasemin çekmez de deniycem 3 embriyom ile

Ferhat cengiz biliyorum. Gercekten çok iyi diyorlar işinde... Bende ilk o olsun çok istemiştim. Nasip olmadı ama. Neden ayrıldı acaba. Yeni gideceği yerinde eminim büyük Bi hastane olur

Ferhat cengiz biliyorum. Gercekten çok iyi diyorlar işinde... Bende ilk o olsun çok istemiştim. Nasip olmadı ama. Neden ayrıldı acaba. Yeni gideceği yerinde eminim büyük Bi hastane olur
Aynen öyle su an nerde bilmiyorum ama eminim gittiği yerde çok iyi işler basarır..

Evet canım embrolog olarak zaten memorial dan gecmeymiş. Biliyon orayı çok övüyorlar. Şahsen bende benim embriyo ile o ilgilensin çok isterdim.
Aynen canım bende sonuna kadar ilgilenmesini isterdim ama göztepe medicalparktan ayrıldı işte.. Nasip değilmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…