- 16 Şubat 2021
- 319
- 174
- 23
- 43
Benim bildiğim öyle senin yukske bağışıklığını baskılaman alzim artırman değil serum bağışıklığı düşük olanalr içinTam merak ettiğim şeyi yazmışsın canım.
Yani şimdi bende bu yüksekse bağışıklığım ne durumda bunu nasıl öğrenecem? Yüksekse kesinlikle serum almamam mı lazım canım?
Testi birde kaç tlye yaptırdıniz acabaTam merak ettiğim şeyi yazmışsın canım.
Yani şimdi bende bu yüksekse bağışıklığım ne durumda bunu nasıl öğrenecem? Yüksekse kesinlikle serum almamam mı lazım canım?
Bencede çok doğru diyorsun. Önce bu testler yapılmalı sonra işleme geçilmeliBenim ilk tüp bebeğim kimyasal olmustu ozman unv. Hastanesinde tedavi hazırlığı görüyordum ozman genetik test yaptırdım ama 5 tüp bebek denemem negatif oldu simdiki dra herseyi yaptırmaknistiyorum deidm ama bununla ilgili birşey demedielr prp yaptırdım ama benim hiç dondurulan falln embriom olamdı yani tamamen sağliklı embriom olmadi demek bu olani 3.gün genelede tarnsfe ryaptialr bubtestide kendim yaptiryaim olamdi diyrou. Bakalim druma sorayim olmadı yaşım gec amh düşuk zaten herkes eyapilmalı bu anlamiyorum neden yapmiyorlar
Canım ben geçen ay İran/Tahran daydım, orada 60-70 TL gibi bi ücret ödedim.Testi birde kaç tlye yaptırdıniz acaba
Canım merhaba bu testi nerede hangi merkezde ne kadara yaptırdın ??5-10 arası orta 10-15 yüksek 15 üzeri problem olarak gözüküyor.
Kan ile baktırdım.
Sonucum bu canım.
Eki Görüntüle 2882068
Pardon yazmışsın geç gördüm canım kısıra bakmaCanım merhaba bu testi nerede hangi merkezde ne kadara yaptırdın ??
Serum alman gerektiğini nasıl anladılar. Test mi yapıldı? Prendol kortizon verildi mi? Hangi hastane de transfer oldu canımYok ya bana küçük bir seyde beyaz serum verdiler.. Dediğim gibi yarım saat bile sürmeden bitti.. Arkasından başka bişey vermediler.. Çıkıs yapıp eve döndük..
Bana neden verilmedi acabaYok ya bana küçük bir seyde beyaz serum verdiler.. Dediğim gibi yarım saat bile sürmeden bitti.. Arkasından başka bişey vermediler.. Çıkıs yapıp eve döndük..
Test yapmadı.. İlk transferde agrım oldugu için intralipid serum olabilir dedi.. Bir kere kullandım zaten.. Prednol yumurta toplamadan sonra 3 gün içtim.. Göztepe medicalpark canım.. Ama 1 ay sonra tekrar deniycem ama orda değilSerum alman gerektiğini nasıl anladılar. Test mi yapıldı? Prendol kortizon verildi mi? Hangi hastane de transfer oldu canım
Bu işte labaratuvar embriyolog da çok mühimmiş aslında. Balıklama atlıyoruz herseyeTest yapmadı.. İlk transferde agrım oldugu için intralipid serum olabilir dedi.. Bir kere kullandım zaten.. Prednol yumurta toplamadan sonra 3 gün içtim.. Göztepe medicalpark canım.. Ama 1 ay sonra tekrar deniycem ama orda değil
Ben anestesi dagil 1800 tlye yaptirdim bundan 1 ay evvel.Ücreti fazla diye duydum ama
Canım ben geçen ay tatile İrana gitmiştim,Canım merhaba bu testi nerede hangi merkezde ne kadara yaptırdın ??
Anladım canım hayırlısı olsun inşallahCanım ben geçen ay tatile İrana gitmiştim,
Doktor yazmadı bana bu testi ben istedim, özel bir laboratuvarda 60-70 tl civarı bi ücret ödedim. Ama tc 300-500 TL arası diye duydum
Valla canım dediğin gibi her güzel bir iki basarıya hemen başlıyoruz.. Embriyolog benim başladığımda Ferhat cengizdi Allah var adam çok basarılı.. Ama tam benim yumurtalar toplandı 2.gün ekibini de alıp istifa etmiş.. O kötü oldu.. Hele ki o hastane için çok kötü oldu.. Çogu insan Ferhat bey için tercih ediyordu orayı.. Napalım bende yasemin çekmez de deniycem 3 embriyom ileBu işte labaratuvar embriyolog da çok mühimmiş aslında. Balıklama atlıyoruz herseye
Ferhat cengiz biliyorum. Gercekten çok iyi diyorlar işinde... Bende ilk o olsun çok istemiştim. Nasip olmadı ama. Neden ayrıldı acaba. Yeni gideceği yerinde eminim büyük Bi hastane olurValla canım dediğin gibi her güzel bir iki basarıya hemen başlıyoruz.. Embriyolog benim başladığımda Ferhat cengizdi Allah var adam çok basarılı.. Ama tam benim yumurtalar toplandı 2.gün ekibini de alıp istifa etmiş.. O kötü oldu.. Hele ki o hastane için çok kötü oldu.. Çogu insan Ferhat bey için tercih ediyordu orayı.. Napalım bende yasemin çekmez de deniycem 3 embriyom ile
Aynen öyle su an nerde bilmiyorum ama eminim gittiği yerde çok iyi işler basarır..Ferhat cengiz biliyorum. Gercekten çok iyi diyorlar işinde... Bende ilk o olsun çok istemiştim. Nasip olmadı ama. Neden ayrıldı acaba. Yeni gideceği yerinde eminim büyük Bi hastane olur
Evet canım embrolog olarak zaten memorial dan gecmeymiş. Biliyon orayı çok övüyorlar. Şahsen bende benim embriyo ile o ilgilensin çok isterdim.Aynen öyle su an nerde bilmiyorum ama eminim gittiği yerde çok iyi işler basarır..
Aynen canım bende sonuna kadar ilgilenmesini isterdim ama göztepe medicalparktan ayrıldı işte.. Nasip değilmişEvet canım embrolog olarak zaten memorial dan gecmeymiş. Biliyon orayı çok övüyorlar. Şahsen bende benim embriyo ile o ilgilensin çok isterdim.
Merhaba, sizde tekrarlayan düşük m vardı acabaDna hasarı bakılmadı. O nasıl oluyor. Sebebsiz dedi doktorlar 2 ayrı doktor.
Hamile kalmadım ki hiçMerhaba, sizde tekrarlayan düşük m vardı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?