Rabbim kabul etsin sizinde devamını erdirsin inşallah saglıcakla alın kucagınızaDualarim sizinle
Az önceki mesajımda sizi alıntıladım sanmıştım ama yapamamışım. Umarım kucağınıza alırsınız bebeğinizi bu sefer, son durum nedir?Cok tesekkur ederim yorumunuz icin rahatladim az da olsa
Bir de prednol tam olarak ne için kullanılıyor, benim bundan da hiç haberim yok, bana hiç uygulanmadı. Hani konusu geçti diye alıntılıyorum. Bilen herkesten cevap bekliyorumMerhaba benim bu serumu isteme sebebim 3 tane sebebi arastirilip ama hic birsey bulunamayan dusuklerim var....3 u de kendiliginden oldu ve 6-7haftalikken kalp atimi olusmamasi sebebiyle kuretaj oldum...yas 31 ve israrimla amh testi istedim 0.93 cikti haziranda yani yumurtalik rezervim az kalmis ,esimde de sperm testinde morfoloji %1 ileri hiz %2....boyle olunca pgt istedim lakin 8 yum. Toplandi geriye 3. Gune 2 tane embriyom geldi...embriyo az olunca doktorum gerek yok masrafa dedi oncelikle rahim inceligimi tedavi yoluna gidelim dedi sonra da velev ki dusuk sebebim vucudumun bebekleri kabul etmemesine binaen de intralipid serum, prednol(kortizon)kan sulandirici igne ve progestan destegiyle transfer yapilacak dendi....tum bunlara ragmen gebeligim olur da saglikli ilerlemezse geriye bir tek bebegin genetik incelemesi kalmis oluyor...yani insan gebe kaldigina bile sevinemiyor dusuklerden sonra kalp atisina kadar ben de hep bir onyargi ve korku olacak...Saglikla isteyen bizlere Rabbim versin
Prednol bir nevi kortizondur..olur da bagisiklik hucreleri bebegi yabanci gorup saldirirsa diye azicik da olsun prednol ile bunu engellemek icinBir de prednol tam olarak ne için kullanılıyor, benim bundan da hiç haberim yok, bana hiç uygulanmadı. Hani konusu geçti diye alıntılıyorum. Bilen herkesten cevap bekliyorum
Allah razi olsun Rabbim saglikla kolalrimda da gormeyi nasip etsin ve isteyen herkese de nasip etsin ...13 haftaligiz ve halen 2 haftada 1 serum vuruyorumAz önceki mesajımda sizi alıntıladım sanmıştım ama yapamamışım. Umarım kucağınıza alırsınız bebeğinizi bu sefer, son durum nedir?
Evet 0.4 oksapar igme ve 100 mg ekopirin kullaniyorum ayrica hergun
Ne güzel sevindim. Allah kucağınıza almayı nasip etsin. Sizi alıntılayamadığım bir mesajım daha vardı. O mesajımı da okursanız çok sevinirim.Allah razi olsun Rabbim saglikla kolalrimda da gormeyi nasip etsin ve isteyen herkese de nasip etsin ...13 haftaligiz ve halen 2 haftada 1 serum vuruyorum
Merhaba, cok tesekkurler verdigin bilgiler icin.. o kadar cok arastirdim ki serumu.. doktorumdan da istedim ama gerek duymadi.. disardan kendim yaptirmak istedim transfer olunca, alerjik risk olur diye yapmadilar.. simdi bu tedaviyi de uygulayan bir yer ariyorum izmirde.. senin tedavin nerde oldu acaba?Merhabalar serum adını sormuşsunuz ben de çok araştırmıştım intralipid adı altında artık satışı yok benim de 4 kimyasal gebeliğim sonucunda tüp bebeğe karar verdim, transferden önce serumu kullanmak istediğimi söyledim ve bulamadığımı söyledim tüp bebek doktoruma o da yazdı ismi CLİNOLOİC eczanelerde satılıyor beyaz süt kıvamında, 352 tl fiyatı,eğer hastanede yaptırırsan bir 300 de oraya verdim ilkinde çünkü alerji çıkabilir diye 10-12 saat arası verilmesi öneriliyor, diğerlerini evde aldım, tranferden 1 hafta önce transferin 5. Günü ,2 hafta sonra şeklinde devam ettim, şu an gebelik takibi için gittiğim riskli gebelik uzmanı bu serumun çok etkili olduğunu tıpta yeni kullanılmaya başlanıldığını çok olumlu sonuçlar aldıklarını ve benim de iyiki yaptırmış olduğumu söyledi bana dilerim hepimize faydalar sağlar dilerim rabbim isteyen herkesi evladına kavuşturur
Merhaba ben de izmirdeyim. Serumu evde nasıl aldınız acaba? Bildiğiniz bi hemşire filan var mı? Ben de evde almak istiyorum daMerhabalar serum adını sormuşsunuz ben de çok araştırmıştım intralipid adı altında artık satışı yok benim de 4 kimyasal gebeliğim sonucunda tüp bebeğe karar verdim, transferden önce serumu kullanmak istediğimi söyledim ve bulamadığımı söyledim tüp bebek doktoruma o da yazdı ismi CLİNOLOİC eczanelerde satılıyor beyaz süt kıvamında, 352 tl fiyatı,eğer hastanede yaptırırsan bir 300 de oraya verdim ilkinde çünkü alerji çıkabilir diye 10-12 saat arası verilmesi öneriliyor, diğerlerini evde aldım, tranferden 1 hafta önce transferin 5. Günü ,2 hafta sonra şeklinde devam ettim, şu an gebelik takibi için gittiğim riskli gebelik uzmanı bu serumun çok etkili olduğunu tıpta yeni kullanılmaya başlanıldığını çok olumlu sonuçlar aldıklarını ve benim de iyiki yaptırmış olduğumu söyledi bana dilerim hepimize faydalar sağlar dilerim rabbim isteyen herkesi evladına kavuşturur
Bende izmir de kullandım bu serumu. Devlet hastanesinin acilinde durumu anlattım. Damar yolu açıp eve gönderdiler. Evde bitince kendimiz çıkardık.Merhaba ben de izmirdeyim. Serumu evde nasıl aldınız acaba? Bildiğiniz bi hemşire filan var mı? Ben de evde almak istiyorum da
Hangi hastaneye gittiniz? Evet bu şekilde de yapılabilir o zaman. Yada imkan olursa hemşire gelse eve, o da güzel olur.Bende izmir de kullandım bu serumu. Devlet hastanesinin acilinde durumu anlattım. Damar yolu açıp eve gönderdiler. Evde bitince kendimiz çıkardık.
Iy günler rabbim herkese gönlundekini versin öncelikle bende yakında yeniden tedaviye baslamayı düşünüyorum bu serumuda yeni duydum dra mutlaka soracağim umarım ise yarar 5 lere tutmayan tüp denyimim oldu ve nebir takviye nede bir başka yol önerildi drunuz size direk önerdimi sizde arastirip kendinizmi isteidnizBende izmir de kullandım bu serumu. Devlet hastanesinin acilinde durumu anlattım. Damar yolu açıp eve gönderdiler. Evde bitince kendimiz çıkardık.
Ben kendim istedim. Doktorumda sorun görmedi denedik.Iy günler rabbim herkese gönlundekini versin öncelikle bende yakında yeniden tedaviye baslamayı düşünüyorum bu serumuda yeni duydum dra mutlaka soracağim umarım ise yarar 5 lere tutmayan tüp denyimim oldu ve nebir takviye nede bir başka yol önerildi drunuz size direk önerdimi sizde arastirip kendinizmi isteidniz
Tanıdık bir hemşire varsa olur. Ben 3 tanesini de evde taktırdım. Yeşilyurt hastanesinde yaptırmıştım.Hangi hastaneye gittiniz? Evet bu şekilde de yapılabilir o zaman. Yada imkan olursa hemşire gelse eve, o da güzel olur.
Yalnız giderken doktorun kaşeli imzali reçetesi ve üzerinden ne kadar süre kalacağı yazılı bir kağıt alımHangi hastaneye gittiniz? Evet bu şekilde de yapılabilir o zaman. Yada imkan olursa hemşire gelse eve, o da güzel olur.
Merhaba, izmirdesiniz sanirim.. hangi doktora gitmistiniz?Yalnız giderken doktorun kaşeli imzali reçetesi ve üzerinden ne kadar süre kalacağı yazılı bir kağıt alım
Merhaba hamileliğiniz harika geçsin inşallah öncelikle.bizimde aralıkta transferimiz oldu tuttu ama kimyasal gebelik oldu maalesef.benim eşimde hem sayı hem morfoloji sorunu var.ikinci deneme için bu serumu doktorumdan istemeyi düşünüyorum çünkü tuttu benimki de ama erken düşük oldu.umarim ben de birdahakine faydasını görürüm.buarada ben de ilk denemede sizin kullandığınız tüm ilaçları kullanmistim ama olmadıMerhaba ben de bu transferimde kullandım. 6. Denemem daha önceki denemelerimin de hepsi tutmuştu ama devamı gelmemişti.
İntralipit denilen şey aslında yoğun bakımdaki hastaların mama olarak yedikleri vitamin gıdaymış. Yani en azından bana verdikleri öyleydi. Omegaven ve ardından normal serum. Transfer öncesinde 1 kez ve sonrasında her hafta haftada 1 şeklinde.
2. Serum normal bir serum. Omegaven i çok ağır yavaş gönderiyorlar. Bazı yerlerde 10 saat duydum ama en fazla 2 saate bitirdik. Ardından gelen 2. Serumu olabildiğince hızlı dedi. Bu şekilde kullandım. Şuan haftada 1 sadece omega kullanıyorum.
Ben şifasını gördüm İnş isteyen herkes görür. Bu tedavide yoğun şekilde kortizon da aldım ilacım çoktu serum ile birlikte.
Prolutex iğne sabah 1 akşam 1
Estrofem 2x3
Oxsapar 1
Deltacortil (kortizon) 2x2
Tebokan 3x1 (yan etkisi rahim duvarını kalınlaştırıyor çok faydasını gördüm)
Progesteron 3x1 alttan
Folbiol 1
Zaten yazıyor, serumun reçetesi ve 5-6 saatte verilecek diye yazmıştı. Ben de sizin gibi hastanede taktırır eve geçerim. İyi oldu buYalnız giderken doktorun kaşeli imzali reçetesi ve üzerinden ne kadar süre kalacağı yazılı bir kağıt alım
Merhaba. İrenbe Refik KeleşMerhaba, izmirdesiniz sanirim.. hangi doktora gitmistiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?