İntralipid serum kullananlar

kızlar merhaba nasılsınız bende izmirde tüp bebek doktoru arıyorum ve ümit inceboz ve ali öner erdoğu arasında kaldım bu ikisine giden varmı ve memnunlarmı

Merhaba
Umarım bu sefer sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi. Son durum nedir?

ben de 3 kere tüp bebek tedavisi oldum yakında 4.ye başlayacağım. Maalesef ben de hamile kalamıyorum. 2.denememde kalmıştım ama kalp atışından önce kaybettik.
Rezervim çok çok az. yaşım ileri.
genetik testlerimizde bir şey çıkmadı. sanırım yumurta kalitemin düşük olması sebebi ile hamilelik oluşmuyor. Doktorumun tek açıklaması sağlıklı bir embriyo olmadığı için vücut onu tutmuyordur diyor.

mesela ben dediğim gibi 3 kere tedavi ve transfer oldum bana bu serumdan bir kere bile vurulmadı.
Bunun nedenini anlamıyorum.

Pıhtılaşma sorunu olup olmadığı nasıl anlaşılıyor mesela? Gen testi yapıldı ama içinde bu da var mıydı hiç bilmiyorum. Ki o test de 2.tedaviden sonra benim talebimle yapıldı. Bu pıhtılaşma testi nasıl yapılıyor tam olarak?

mesela bir de ilk tedavimde her gün göbekten iğne oldum bu kan sulandırıcı için olan. 2.transferden sonra 2günde bir vurdurmuştu. 3.sünde hiç vurulmadım.
Hani ben bunları da tam anlamıyorum neden bir öyle bir böyle.
Sizlerin yazdıklarını görünce ben de yazmak dertleşmek istedim.
Kısacası bu serum benim tedavimde hiç yer almadı. Şart mı değil bu acaba? Bu serum tam neye yarıyor?
kafamda bir sürü soru var...

Bir de prednol tam olarak ne için kullanılıyor, benim bundan da hiç haberim yok, bana hiç uygulanmadı. Hani konusu geçti diye alıntılıyorum. Bilen herkesten cevap bekliyorum

Bir de prednol tam olarak ne için kullanılıyor, benim bundan da hiç haberim yok, bana hiç uygulanmadı. Hani konusu geçti diye alıntılıyorum. Bilen herkesten cevap bekliyorum
Prednol bir nevi kortizondur..olur da bagisiklik hucreleri bebegi yabanci gorup saldirirsa diye azicik da olsun prednol ile bunu engellemek icin

Az önceki mesajımda sizi alıntıladım sanmıştım ama yapamamışım. Umarım kucağınıza alırsınız bebeğinizi bu sefer, son durum nedir?
Allah razi olsun Rabbim saglikla kolalrimda da gormeyi nasip etsin ve isteyen herkese de nasip etsin ...13 haftaligiz ve halen 2 haftada 1 serum vuruyorum

Evet 0.4 oksapar igme ve 100 mg ekopirin kullaniyorum ayrica hergun
Allah razi olsun Rabbim saglikla kolalrimda da gormeyi nasip etsin ve isteyen herkese de nasip etsin ...13 haftaligiz ve halen 2 haftada 1 serum vuruyorum
Ne güzel sevindim. Allah kucağınıza almayı nasip etsin. Sizi alıntılayamadığım bir mesajım daha vardı. O mesajımı da okursanız çok sevinirim.

Merhaba, cok tesekkurler verdigin bilgiler icin.. o kadar cok arastirdim ki serumu.. doktorumdan da istedim ama gerek duymadi.. disardan kendim yaptirmak istedim transfer olunca, alerjik risk olur diye yapmadilar.. simdi bu tedaviyi de uygulayan bir yer ariyorum izmirde.. senin tedavin nerde oldu acaba?
Saglikla kucagina almak nasip olsun

Merhaba ben de izmirdeyim. Serumu evde nasıl aldınız acaba? Bildiğiniz bi hemşire filan var mı? Ben de evde almak istiyorum da

Merhaba ben de izmirdeyim. Serumu evde nasıl aldınız acaba? Bildiğiniz bi hemşire filan var mı? Ben de evde almak istiyorum da
Bende izmir de kullandım bu serumu. Devlet hastanesinin acilinde durumu anlattım. Damar yolu açıp eve gönderdiler. Evde bitince kendimiz çıkardık.

Bende izmir de kullandım bu serumu. Devlet hastanesinin acilinde durumu anlattım. Damar yolu açıp eve gönderdiler. Evde bitince kendimiz çıkardık.
Hangi hastaneye gittiniz? Evet bu şekilde de yapılabilir o zaman. Yada imkan olursa hemşire gelse eve, o da güzel olur.

Iy günler rabbim herkese gönlundekini versin öncelikle bende yakında yeniden tedaviye baslamayı düşünüyorum bu serumuda yeni duydum dra mutlaka soracağim umarım ise yarar 5 lere tutmayan tüp denyimim oldu ve nebir takviye nede bir başka yol önerildi drunuz size direk önerdimi sizde arastirip kendinizmi isteidniz

Ben kendim istedim. Doktorumda sorun görmedi denedik.

Merhaba hamileliğiniz harika geçsin inşallah öncelikle.bizimde aralıkta transferimiz oldu tuttu ama kimyasal gebelik oldu maalesef.benim eşimde hem sayı hem morfoloji sorunu var.ikinci deneme için bu serumu doktorumdan istemeyi düşünüyorum çünkü tuttu benimki de ama erken düşük oldu.umarim ben de birdahakine faydasını görürüm.buarada ben de ilk denemede sizin kullandığınız tüm ilaçları kullanmistim ama olmadı

Yalnız giderken doktorun kaşeli imzali reçetesi ve üzerinden ne kadar süre kalacağı yazılı bir kağıt alım
Zaten yazıyor, serumun reçetesi ve 5-6 saatte verilecek diye yazmıştı. Ben de sizin gibi hastanede taktırır eve geçerim. İyi oldu bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…