İntralipid serum kullananlar

Bu mesajımı gören oldu mu acaba

Bu mesajımı gören oldu mu acaba
Merhaba, ben de iki defa yumurta toplama, dort kez transfer oldum.. sadece bir tanesi tuttu o da dusuk oldu..
Tutmamasinin nedenleri uzerinde cok soru sordum ama hic yanit alamadim.. evet belki de hic bir nedeni yok..
Ama gene de yapilabilecek bir tahlil, bir tedavi varsa neden denemeyelim ki?
Bende de pihtilasmaya bakilmadi.. devlet hastesine kendim gidip istedim testi..
Serum tedavisini cok arastirdim.. yapilmasini da cok istedim, gerek yok dedi doktor israrla..
Hatta son transferimde disaridan kendim alip taktiracaktim ama recetesiz vermediler:)

Vitamin almanin bile gereksiz oldugunu dusunuyor bazi doktorlar..bazilari da takviye almadan belli bir sure isleme bile baslamiyor..
Ben bir suredir sekeri biraktim, yogaya basladim..saglikli besleniyorum ve takviye aliyorum..
Son bir kere daha deneyecegim ve bu defa serum tedavisi uygulayan bir merkezde yapacagim, sartlar elverirse rahim dinlendirmesi isteyecegim..
ilk kez tamamen doktora birakmayacagim herseyi, bu sefer ben de talep de bulunacagim bakalim:)

gerçekten insan üzülüyor deneyip deneyip tutmamasından. elden bir şey gelmemesinden. umarım güzel haberler alırız.
ben uzun süredir sağlıklı besleniyorum, vitamin kullanıyorum, vs vs vs. olmayınca olmuyor demek ki. Serum tedavisi uygulayan merkezler neresi acaba?

Pıhtılaşma benim de kafama çok takılıyor, bunun için hangi branştaki doktora gidip talep etmek gerekiyor acaba?

Pihtilasma icin bir hastanenin genetik bolumune gitmek gerek. Kan aliyorlar, herhangi bir gun gidilebiliyor, bir ay sonra sonuc cikti.. ben izmir tepecik sgk hastanesinde yaptirdim..

izmirde irenbe ve tavmergen yapiyormus sanirim, negatif fazlaysa.. ben de arastiriyorum, en azindan icimde kalmasin istiyorum.. insallah hayirlisi ile biz de annelik duygusunu tadariz

İnşallah arkadaşım, amin hepimiz için Gelişmeleri yaz lütfen buraya.

Merhaba ben tavmergende yaptırmıştım trombofili paneli ismi sanırım 1 ay sürüyordu sonucun çıkması. Fiyatıda 900 tl gibi birşeydi. Eğer devlet hastanesi ücretsiz yapıosa hiç özele gitmeyin

Merhaba
Koenzim QH , Omega3 , D vitamini ve B vitamini takviyelerinizi eksik etmeyin
Koenzim QH koenzim q10’un aktif formu. Folik asitin aktif formu FOLAT gibi. Doktorlar aktif formların kullanılmasını öneriyor.
Omega3 alırken teigliserit formda olmasına, ifos onaylı olmasına ve icindeki EPA+DHA miktarının 1000(bin) olmasına dikkat edin azı anlamlı değil. Omega3 içmeden önce 2 kaşık gercek zeytinyağı icip öyle almalıyız. Çünkü yağda çözünen vitaminler bunlar.
Keza D vitamini de öyle ama genelde d vitamini damlalarının içinde zeytinyağı oluyor (icerigine bakin aman ayçiçek yağı olmasın) D vitamini seviyemizi 50 altına dusurmemeliyiz. 50 ve ustu seviyeye çıkardığımızda K vitamini ile beraber kullanmalıyız. Yani D3K2 vitamini.
Sevgiler

Bende vitamin takviseyi aliyorum sonkez tüp bebek yaptirmak icin size birsey soracağim kullanmışsıniz galiba arı sütü veya omega 3 hic yan etki yaptımi ben onalri kulanmaya başlayınca sersemleştim gibi bazı şeyelri hatırlamadim simdi hangisi yaptı onu deniyorum ama böyle birşey ayşayan var mı intralioidi bend esordum drum takviye verdi ama onu bağışıklıği dusuk olanalr icin yapiliyor dedi sadece

Cok cok tesekkur ederim bilgiler icin.. ekran goruntusu aldim, yazdiklarina gore ayarlayacagim vitaminlerimi.. tekrar cok tesekkurler

Serumun tutunmaya faydası olduğunu dusunuyormusunuz ?

Omega3’ü bebek planından önceki zamanlardan beri kullanırım bende oyle bir etkisi olmadığı gibi hiç duymadımda açıkçası. Hatta bir oturumda 3 doktora spiker olmazsa olmaz dediğiniz kullanmamız gereken bir şey var mı diye sorduğunda 3’ü de Omega3 ve D vitamini mutlaka kullanılmalı demişti. Eğriçayırdan Arı sütü ampül kullanıyorum o da bende olumsuz bir etki yapmadı ama arı sütü hafif bir ürün değil diye okumuştum çok yerde.
Öze değil ise neden son kez dediniz tüp bebek denemesi için?

Bir de İntralipid denilen serumu burda ilk kez duydum. Bende doktoruma sormayı planlıyorum.
Bağışıklığın düşük olduğuna nasıl karar veriliyormus acaba. Sizin bağışıklığınızın durumuna baktı mı ki ?

Ya buralarda yaziyordu bibtestle ama baktiğini sanmiyorumda genel tahliller vitaminler iy cikinca galiba düşünmuyorlar ama gercekten ise yariyormu bilmiyorum bi sizde sorun bakalim ne diyecek mitlaka yazın

Aslinda ben 5 dneem yaptirdim yasimda39 dahada düşünmuyorduk 4sene oldu enson yaptirali bu aralar nedens eaklima dustu birsude burda takviyelrin ise yaradigini duydum amh düşük bende ve kalitesi çok iy değil yumurtalarımın nasip yaş ve yunurta sorunundan bu son deidm esimide zor ikna ettim esimdede sorun var cunku

İçinden geliyorsa vardır bir nedeni.. İnşallah guzel bir sonuc alırsın bu sefer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…