- 9 Kasım 2015
- 637
- 769
- 33
- 37
- Konu Sahibi suyabenzemek
-
BULDUM AMA ŞUAN İNANKİ OKUMAYA FIRSATIM YOK İNŞALLAHH OKUYACAM DAsayfayı bulfun mu canım
Merhaba yaren , ben telefonla olduğum için video indiremiyorum , oradaki hareketleri isim ve ya resim olarak bana yaza bilirmisin?insanty max 30 günlüğüm başlığın adı hemen gir bak istersen konu sahibi çok tatlı ve bikgili spor konusunda
canım kaçla başlamıştın ne kadar zamanda düştün bu kiloyaBen 73e düşdüm
Canım benim internet sorunum oluyor bu aralar. Bu arada 1 ay 10 gündür düzenli spor yapıyorum 81den 73e düştüm bence iyi yavaş ama olsun yine de düzenli spora devam edicem seker ve ekmeği azaltmiştim biraz da o yardim ettikızlar nasıl gidiyor sporlar diyetler
jale canım sen napıyorsun nasılsın eskisi gibi girmiyorsun sayfaya paylaşım yapmıyorsun
Birde kilonun bazen mesela önce 77ye düşüp tekrar 80e çıktığı falan oldu ama o kas yaptığım için öyleymiş . yani fark etmesek bile kas topluyoruz ve 1 kilo kas tartiya 3 kilo ağırlık veriyormuşcanım kaçla başlamıştın ne kadar zamanda düştün bu kiloya
çok iyi maşallah sana güzel gidiyorsun inşallah hiç bırakmadan spora devam edersinCanım benim internet sorunum oluyor bu aralar. Bu arada 1 ay 10 gündür düzenli spor yapıyorum 81den 73e düştüm bence iyi yavaş ama olsun yine de düzenli spora devam edicem seker ve ekmeği azaltmiştim biraz da o yardim etti
Bu sefer basaracagiz süper olacak bu yaz1000 ip atlama
2,5 lt su
güzel kaçamaksız bir diyet
çok şükür 8. günümüde çok güzel geçirdim. çok hareketli olduğum günlerde ip atlama dışında başka harekete şuanlık gerek duymuyorum. bugünde hareketli bir gündü
Canım ne güzelde yazmışın. kesinlikle katılıyorum. kesinlikle kararlı olup bırakmamak lazım. kesinlikle sonuç alınıyorKızlar gerçekten devam etmenin ,pes etmemenin yararını kendim yaşadım gördüm. Benim gibi ayda 1 kiloyu anca veren bir bünye bile 1 ay 10 günde 6 kilo verdi. Üstelik tika basa yediğim halde. Sadece beyaz un ve beyaz seker yemedim .tuz yedim ama çok su içtiğim için dışarı ata bildim. Ve tabii sporumu 2 günde bir ara vererek yaptım. Yarım yamalak yaptım ama sonuçta hareket ettim ve inanılmaz bir şekilde vücudumda hatlarım belli olmaya başladı. Ben çok fazla spor ve diyet yapıp yarıda bıraktığım için metobolizmam harap olmuştu. Aşırı yavaştı ve su icsem yarıyor kıvamına gelmiştim ve umudumu yitirmiştim hic kilo vermeyeceğim diye. Ama ne kaybederim ki diyerek spora devam ettim ve kendime eziyet etmeden , ara sıra kendimi odullendirerek ekmeksiz 2 ay geçirdim sonucu muazzam oldu ve sonuç almaya devam ediyorum . size bu gün aksam foto aticam sonucu daha iyi görmeniz için . ben kendim o kırılma noktasını geçtiğim için size de nacizane bir tavsiye vereyim dedim. Kızlar lütfen yarım bırakmayın . metabolizma çok kotu etkileniyor.ya hic ya hep yapın nolur. Sakın kilo veremiyorum demeyin veriyoruz sadece çok fazla beklenti içine girip cabuk kilo vermek istiyoruz. Ama vücut sadece bizi korumaya çalıştığı için ilk 20 gün yağ yakmamaya çalışıyor . sabredin olacak . kendim yaşadım gördüm . lanet ediyorum zamanında olmuyor deyip yarim bıraktığım için. Meğer oluyormuş . nolur sizde bırakmayın 1 ay sonunda sonucu görünce zaten bırakmak istemeyeceksin iz. Ha bu arada kendinize eziyet etmeyin günde 1 saat artı hareket etmeniz yetecektir. Yani normalde yaptığınız aktiviteler dışında 1 saat fazladan hareket ederseniz bu yeterli olacak . aşırı spora yüklenip kaslarinizi yakmayin. Ben bazen 4 gün art arda spor yapmadım ama yine de sonuç aldım. Bir düşünün düzenli yapsam belki de ayda 7 - 8 kiloya kadar verecektim . ama artik keşke yapsaydim demiyorum. Bundan sonra yapacağım diyorum
çok iyi jaleBen ayni şekilde devam ediyorum. Vücut direncim kırıldı artik kilo vermen hızlandı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?