- 27 Aralık 2015
- 769
- 937
- 23
- 39
- Konu Sahibi suyabenzemek
-
Spor ve sağlıklı yaşam için motivasyon taktikleri,konusunu da mytlaka takip ettt k k deGünaydınnnn bende başladım artık aksamları zaten az yiyorum kesin kararlıyım yazın bende kısa şortlar giyecegimdün akşam 100 tane ip atlıyormuş gibi yaptım ama hiç birşey hissetmedim gayet iyiydim sanırım daha fazla yapmam lazım 7 den sonra hiç birsey yemiyorum dün aksamda nestle nesfit aldım karışık meyveli sabah onu yedim bayağı tok tutuyor. Artık aranızdayım kızlar inşallah bendede etki eder
motivasyon içşn takip ettiğimiz sayfayı baştan sona kadar oku tekrarkızlar bende sıkı bir şekilde başlamak istiyorum. ama başlayamıyorum çokkk üzülüyorum. 4000 ipi nasıl atlıyosun maşallah sana nasıl işe yarıdığını çok iyi biliyorum. ama üşengeçliğime yenik düşüyorum.
Kalkıp silkelenmem lazım
Nasıl olacak kızlar bilmiyorum..
daha yeni kahvaltı yaptım. 1 ekmeğe yakın yedim.
veee vicdan azabı içindeyimm
isikolojik açlık olabilir bunun sebebi önce onu hallet yoksa başlayamassınkızlar kendime gelmemde bana yardım edin. inanın çok mutsuzum.
havalar çok güzel. güneş ışığını gördükçe diyet spor yapmadığım için çok psikilojim bozuluyor
sabah kalktım. tartıldım. 90.3 kg geldim
hadi başlayım bugün dedim amaaolmadı. yine yenik düştüm.
3 patates kızarttım. 1 ekmek yedim hemen hemen.
Valla kafayı yiyecem yaaahayır birde kendi elimde olan birşey. neden böyle yapıyorum anlamıyorum
90 kilo olmak ne demek ben 90 kilo olsam bi saniye bile beklemeden kendime bi yol çizerdimm yazık değilmi vucuduna sana biizmzayıf bakımlı kadınlardan ne eksiğimiz var kiyaz gelince pişman olmamak için hadi bismillah de niyet et cee başlaaaap
isikolojik açlık olabilir bunun sebebi önce onu hallet yoksa başlayamassın
ayyy canım çookkk teşekkür ederim inşallah yarın sabah tartılıyorum ve sıfırdan güzel bir şekilde başlıyorum. acı ama gerçek 90kiloyum.90 kilo olmak ne demek ben 90 kilo olsam bi saniye bile beklemeden kendime bi yol çizerdimm yazık değilmi vucuduna sana biizmzayıf bakımlı kadınlardan ne eksiğimiz var kiyaz gelince pişman olmamak için hadi bismillah de niyet et cee başlaaaa
herşey bizim elimizde başarıcaz inşallahayyy canım çookkk teşekkür ederim inşallah yarın sabah tartılıyorum ve sıfırdan güzel bir şekilde başlıyorum. acı ama gerçek 90kiloyum.(((((((((((
letlie de gelmiş. çok sevindim. ilk paylaşımını baştan sona okudum. ne kadar haklı.herşey bizim elimizde başarıcaz inşallah
Çok ii bi başlangıçsağlıklı bir güne başladım. sabah kalktım.
içim temizlensin diye sulandırılmış sirkeli su içtim.
bol yeşillik
2dilim tam buğday ekmeği
2 haşlanmış yumurta
bol ıhlamur
az peynir zeytin
biraz yoğunluk canımNerelerdesiniz kimseler yok iki gündürrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?