ip atla+diyet+su...Bana eşlik edecek diyet arkadaşlarım buyrunn sayfamaa :)

canim sen ovunce planki bugun yapmaya calistim ayna olmadigi icin ve yanlis yapmamak icin arkadasima gosterdim pozisyonu onun dogru dedigi pozisyonda belim agriyor ama tam düz pozisyonun o oldugunu söylüyor sence belim in agrimasi normal mi hareketin püf noktasi nedir anlatirsan cok memnun olurum

Plankta belin çok dümdüz olması gerektiği yalanina inanmayın . o belinizi sakatlar. Plank güvenli hareketidir. Popo kısmını azıcık yukarı doğru tutmalisin . ağırlık kollarında olmalı omzunda değil . ben 1 aydır plank yapıyorum . bazen yarım yamalak yaptım ama yine de işe yaradı . en basit puf noktası plank yaparken karnını kastığını hissedebiliyorsan doğru yapıyorsun demektir

Aslında planki anlatmak biraz zor . yapa yapa gerekli pozisyonu kendiniz buluyorsunuz . karnınız gerim gerim gerilmeli bunu unutmayın . ben 2 hafta sonra anca 1 dakika dura bildim 20 saniye bile beni zorluyordu

bende dün içimden hızlı hızlı sayarak 50 ye kadar saydım. ancak o kadar durabildim.
bugün 70 e kadar saydım hızlı hızlı.
günde ne kadar yapmak lazım sence jale

Sonunda ip atlama konulu zayıflama hemen katılıyorum zayıflamayı çok istiyorum ip atlayarak yapmak istiyordum
Mesajları okuyup dönüyorum hemen

kızlar bende dün buraya bildirimimi yapamamıştım.
Dünkü aktivitelerim
1050 İp atlama
1.5 saat yürüyüş
3 lt su
Güzel Diyet

Ve başlıyorum
Yaş 24
Boy 1.65
Kilo 76
Hedef 55

Kilo alma verme durumlarımı paylaşayım..
İlkokul yaşlarından itibaren yaz tatillerinde tüm gün evde durmaktan dolayı ( sıkıntıdan ) sürekli mutfağa yönelirdim.. Sıkıldıkça bir elma bir domates Bir salatalık hep böyle geçerdi.. Çok ama çok su içerdim bu kadar düzensiz beslenip tüm gün tv karşısında oturduğum için su hiç Bi fayda sağlamadı
8.sınıfın sonunda yazlık kiralayıp tüm gün yüzerek bir ayda 10 kilo verdim ve ondan itibaren kilo almamaya başladım.. Tabi verdim dediğim halim 70 ti.. Lise boyunca 73 lerde gezindim durdum. Kilo verememe ve alma sebebim polikistikover mış tedavi oldum kilo değişmedi ama belim inceldi kadınsı hatlar ortaya çıktı..
Üniversiteye ilk başladığımda çalıştım kahvaltısız güne başlayıp Bir yudum su içemeden 8 de eve geliyordum günün ilk ve son öğününü yiyordum. Sonuç mu? 82 kiloya ulaştım
Diyetisyene gittim( devlet hastanesinde )
Beraber kararlaştırdığımız menü ile bir ayda 2 kilo aldım sorunu anladım, ben zaten ya sık sık yediğim için ya da tek öğün yediğim için kilo alıyordum. Ne yapsam etsem derken Karatay diyeti yaptım. Bir yaz boyunca evden çıkmadan spor yapmadan yerimde kalkmadan 3 ayda 10 kilo verdim 70 e indim. Sonraaaa bunun rehavetine kapılıp bıraktım 2 yıl kilo korundu ama bir komşu kızı yüzünden her gece cips kola geri oldum 79 Şuan ara ara yükselip inerek 75 lerdeyim. Çünkü pko tekrarladı daha doğrusu testesteron yüksek çıkıyor bu nedenle simit bölgesi kilo alıyor.. Kilo vermeyi bu kadar çok istememiştim.. Çünkü yeni kapandım gardıroptaki herşeyi değiştirmem gerekiyor.. Geçen gün mağazada kıyafetleri denedim çok kötü oldum
Aylar önce aldığım ip atlanmak için burda bir konu açılsın bekliyordum resmen ve başlıyoruummm
Önemli not: KPSS çalıştığım için sık giremem çünkü unuturum girmeyi

tucecik aramıza hoşgeldin canım.
inşallah sende bizimle beraber devam edersin. şimdi iki 3 kişiyle beraber sayfamızı yürütüyoruz.
Bende daha önce ip atlayarak çok güzel kilo verdiğim için itekrar ip atlamaya başladım.
bizim aramıza çok katılıp sonra bizi terk edenler oldu. eğer sebat edip devam edersen diyetine ve su içiminede dikkat edersen emin ol çok güzel kilo verebilirsin. veee taş gibi olursun. güzel sıkılaştırıyor çünkü

İnşaAllah hep birlikte devam edelim fit olalım başkasına güzel görünmek için değil sağlığımız ve psikolojimiz için yapalım

800 ip atlama
3 lt su
güzel kaçamaksız bir diyet yapıldı
çok şükür bu günümüde atlattım
Allah hepimize sabır versin inşallah ve biran önce zayıflarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…