- 28 Aralık 2015
- 317
- 435
- 103
- 30
- Konu Sahibi suyabenzemek
-
Ben bir dakika normal plank 1 dakika eller üzerinde plank 2 dakika yan plank yapıp ortada başka sporlar yapıp sonra tekrar aynısını yapıyorumsen etkisini gordun mu canim hangi cesidini yapıyorsun
karnini toparladi miBen bir dakika normal plank 1 dakika eller üzerinde plank 2 dakika yan plank yapıp ortada başka sporlar yapıp sonra tekrar aynısını yapıyorum
Üstelik te hic beklemediğim şekilde hızlı toparladı . bende göbek var ve planktan önce daha büyüktü . zayiflayinca sarkan tipden bir göbekti ama plank sayesinde sarkmadi ve pürüzsüz bir şekilde geriye gidiyorkarnini toparladi mi
canim sen ovunce planki bugun yapmaya calistim ayna olmadigi icin ve yanlis yapmamak icin arkadasima gosterdim pozisyonu onun dogru dedigi pozisyonda belim agriyor ama tam düz pozisyonun o oldugunu söylüyor sence belim in agrimasi normal mi hareketin püf noktasi nedir anlatirsan cok memnun olurumÜstelik te hic beklemediğim şekilde hızlı toparladı . bende göbek var ve planktan önce daha büyüktü . zayiflayinca sarkan tipden bir göbekti ama plank sayesinde sarkmadi ve pürüzsüz bir şekilde geriye gidiyor
İnşaAllah hep birlikte devam edelim fit olalım başkasına güzel görünmek için değil sağlığımız ve psikolojimiz için yapalımtucecik aramıza hoşgeldin canım.
inşallah sende bizimle beraber devam edersin. şimdi iki 3 kişiyle beraber sayfamızı yürütüyoruz.
Bende daha önce ip atlayarak çok güzel kilo verdiğim için itekrar ip atlamaya başladım.
bizim aramıza çok katılıp sonra bizi terk edenler oldu. eğer sebat edip devam edersen diyetine ve su içiminede dikkat edersen emin ol çok güzel kilo verebilirsin. veee taş gibi olursun. güzel sıkılaştırıyor çünkü
geçmiş olsun canımBugün hiiiiç bişe yapmak yok
Çok hastayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?