- 27 Aralık 2015
- 769
- 937
- 23
- 39
- Konu Sahibi suyabenzemek
-
jalee acayip değişmişsin. kız resmen evrim geçirmişsin. valla çokkk iyi olmuşsun. sakın bırakma çok az daha versen yeter. gayet iyi. kilo olarak çok olmasada sporun kanıtı işteEki Görüntüle 1788266 soldaki foto eylülde çekildi . sağdaki 1 hafta önce . aslında yeni fotom olmadığı için eyluldekini koydum aralık ayında aynen soldaki gibiydim. 2 aylık bir düzenli spor sonrası gayet iyi bir değişim oldu. Belki size az görüne bilir ama benim için çok önemli bir değişim . çok mutluyum ve vazgeçmeden devam etmek için bu foto bile bana yetiyor. Bu arada solda 81 kilo sağda 74 kiloyum . çok muazzam kilo vermiş sayılmam ama olsun her ay boyle bir foto koyucam
spor seni çok toparlamışGünde yarım saat tempolu kardiyo hemen ardından ise yarım saat tempolu yürüyüş yapıyorum
Aynen öyle oldu valla. Çok iyi oldu bu spor işi. Hic bırakmam artik aslaaa. Bu arada burda siz gaz vermeseniz çoktan "aman sporda neymiş " diyecektim çok tesekkur ederimspor seni çok toparlamış
canim ipi hangi yontemle atliyosunArkadaşlar çok şükür dün akşam ipimide atladım.
Bugün sabah 250 ip atladım
öğlen 250 ip atladım.
Diyetimede dikkat ediyorum
Suyumu da güzel içiyorum.
Çok şükür bu günüde inşaalah akşam 250 ip atlamayla bitircem.
Meyve ve sütümü de içer günü bitiririm.
Her akşam meyve üstüne süt içmemin sebebi acayip bağırsakları çalıştırıyor.
ipi evde mi atloyosunuz düşarda mıkızlarrrr
1 saatlik yürüyüş
1000 ip atlama
biraz farklı hareketler
3 litre su
güzel kaçamaksız bir diyet
YAPILDI BİLGİNİZE :)
iki ayağımla birlikte zıplıyorum canım.canim ipi hangi yontemle atliyosun
ayağımda çorap patikipi evde mi atloyosunuz düşarda mı
canım haftada birgün dinlenmek lazımmışBu gün yapmadım spor. (Sabah yarim saat tempolu, öğlen yarim saat tempolu yürüyüş yapmıştım onu saymiyorum) dinlenicem.
O tip sporlar daha çok 60 - 65 kilo altı için bence ya. Bende niyetlendim ama bana kas değil Zayıflamak lazim o yüzden kardiyoya devam dedim. Tabi ufak çapta kas çalıştırıyor um o ayrı .canım haftada birgün dinlenmek lazımmış
olsun zaten yürüyüş yapılmış
hiç hareketsiz kalmamışsın
valla senin spor istikrarına bayılıyorum maşallah.
inşallah bende o seviyeye gelirim.
Birde... instans max30 du galiba onu yapmayıda istiyorum artı olarak ama hiç gözüm kesmiyor jale
kacli setler halinde yapmistin canim püf nokta var mi mekik cekmek icin kaburga kapat olaylari filan dikkat ediyor musun31 günlük mekik programı uyguluyorum bugün 22. Günüm çok faydasını gördüm kızlar. Eski göbeğimden eser kalmadı Tavsiye ederimm
sen etkisini gordun mu canim hangi cesidini yapıyorsunMekikten 10 kat hızlı sonuç veren bir hareket istiyorsanız plank yapın . cidden mekik ve crunch onun yaninda zavallı kalıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?