ip atla+diyet+su...Bana eşlik edecek diyet arkadaşlarım buyrunn sayfamaa :)

soldaki foto eylülde çekildi . sağdaki 1 hafta önce . aslında yeni fotom olmadığı için eyluldekini koydum aralık ayında aynen soldaki gibiydim. 2 aylık bir düzenli spor sonrası gayet iyi bir değişim oldu. Belki size az görüne bilir ama benim için çok önemli bir değişim . çok mutluyum ve vazgeçmeden devam etmek için bu foto bile bana yetiyor. Bu arada solda 81 kilo sağda 74 kiloyum . çok muazzam kilo vermiş sayılmam ama olsun her ay boyle bir foto koyucam

jalee acayip değişmişsin. kız resmen evrim geçirmişsin. valla çokkk iyi olmuşsun. sakın bırakma çok az daha versen yeter. gayet iyi. kilo olarak çok olmasada sporun kanıtı işte

canim ipi hangi yontemle atliyosun

Bu gün yapmadım spor. (Sabah yarim saat tempolu, öğlen yarim saat tempolu yürüyüş yapmıştım onu saymiyorum) dinlenicem.

Bu gün yapmadım spor. (Sabah yarim saat tempolu, öğlen yarim saat tempolu yürüyüş yapmıştım onu saymiyorum) dinlenicem.
canım haftada birgün dinlenmek lazımmış
olsun zaten yürüyüş yapılmış
hiç hareketsiz kalmamışsın
valla senin spor istikrarına bayılıyorum maşallah.
inşallah bende o seviyeye gelirim.
Birde... instans max30 du galiba onu yapmayıda istiyorum artı olarak ama hiç gözüm kesmiyor jale

O tip sporlar daha çok 60 - 65 kilo altı için bence ya. Bende niyetlendim ama bana kas değil Zayıflamak lazim o yüzden kardiyoya devam dedim. Tabi ufak çapta kas çalıştırıyor um o ayrı .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…