ip atla+diyet+su...Bana eşlik edecek diyet arkadaşlarım buyrunn sayfamaa :)

canım benim program bitince başka bir program için tavsiyeni dikkate alacam

yine ben yineee benn inşallah bu istikrarla hergün olurum. Başarı öykülerimizi çektiğimiz bu sıkıntıları hatırlayarak gururla yazarız...

1000 ip atlama
20 dk yürüyüş
spor prog. 5. gün
2 lt su
kaçamaksız iyi bir diyet yapıldı

Ben ip te atlıyorum ya ip mi yoksa programmı daha çok etkili bilemiyorum. ama acayip sıkılaştım elhamdülillah
bir ay önce nasıl kilo verdiğimi sormuştun 1000 iple demiştim.
ımkansız gelmişti sana..
bak pekte ımkansız değilmiş demi...

bir ay önce nasıl kilo verdiğimi sormuştun 1000 iple demiştim.
ımkansız gelmişti sana..
bak pekte ımkansız değilmiş demi...
canım bende ip atlayarak çok güzel kilolar vermiştim ama. o zamanlar benim vücut hastaymıştı. bünyem kaldırmadı. şuan çok şükür iyiyim.
Düzenli diyet ve spora başlayalı tam dün tam 3 hafta bitti. veee ben 6 kilo verdim elhamdülillah

kızlarönce bugün ne içtim ne yedim onu yazma gereği duydum. uyarılarınız tavsiyeleriniz özenle dikkate alınır

SABAH
2 haşlanmış yumurta
bol maydanoz
az peynir zeytin
1 dilim kepekli ekmek
AKŞAM
10 dal karnıbah haşlaması üzerine bol sarımsaklı yoğurt
1 tane karnıyarık
10 çatal kadar ciğer kavurması
İÇECEK
2.5 lt su
1 fincan 5li karışık çay

SPORLARIM
1000 ip atlama
2 saat yürüyüş
spor prog. 7. gün

ELHAMDÜLİLLAH BUGÜNÜDE ATLATTIM

Hani diyorum sabah 2 yumurta yiyorsun ekmek hiç yemesen mi Ama iki öğün yapmışsın o yüzden bilemedim spor su ve beslenmen çok güzel karışık çaylara dikkat et, içinde sinameki varsa bir süre sonra bağırsak tembelliği yapma özelliği oluyor.. Yeşil çay tavsiye ederim. Aktardan kuru halini alırsan çok etkili. Sallama çayların içindekiler çok da gerçekçi değil
İstikrarın için koyalım

fatma canım ben insanity max 30 a başlıyorum kk da bi topik var çok etkili bi araştır beraber başlayalımm

seni mi kırcam kız. başlayalım inşallah.
bende araştırdım. bidenedim zor geldi.ama ctesi başlasak olurmu
yada canım benim şu kendi programım bitice başlayım. değilse bana çok ağır gelecek. başlamışken yarı yolda bırakmak istemem seni. 22 gün var daha kendi programımın bitmesi için

seni mi kırcam kız. başlayalım inşallah.
bende araştırdım. bidenedim zor geldi.ama ctesi başlasak olurmu
ben bugun ilk günü yaptım sen dediğim topiği buldun mu orda herkez karışık günlerde yapıyo zatenn. Banada zor geliyo dinlene dinlene yapıyorum sabahlarıda ip atlıyorum 2000 tane leithia ne diyo zorlanıyorsanız işe yarıyor demektir. Diğer topiğe bekliyorum senii

Buldum canım.
hatta 2 hafta öncesinde yazı bile yazmıştım
bende başlıcam diye çok zor geldi pes etmiştim.
ama aklımda

kızlar dün biraz sıkıntılı bir gündü
sadece 500 ip atladım.
spor prog. rest günü ilan ettim.
diyetime ve suyuma dikkat ettim

Diyet Başlangıç: 22 şubat

Başlangıç kilo: 91.4
Geçen 1.Hafta: 88.6
Geçen 2.Hafta: 88.1
Geçen 3.Hafta: 87.2
Bu Hafta Kilo : 85.1

Toplam verilen kilo 6 kilo 300gr ELHAMDÜLİLLAH

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…