- 27 Aralık 2015
- 769
- 937
- 23
- 39
- Konu Sahibi suyabenzemek
-
canım hoşgeldin bende bizi bıraktı diye üzülüyordum. yaza az kaldı inşallah fit bir şekilde girerizkuzlarya bana bildirim gelmiyoo ya insanity max 30a başladım.2000 tanede ip atlıyorumm plank için rpgram yapcambaşlıycam ona da yazaaz kaldı
canım benim program bitince başka bir program için tavsiyeni dikkate alacamYeni süper bir programa başladım. 30 dakikalık bir HİİT programı ve çok terletiyor. Bipasha Basu adındaki bayanın programlarını yükleyip yapıyorum hep. Bana çok iyi geliyor kızlar. Eğer sizde program değişikliğine giderseniz ileride Bipasha Basu workout yazın youtuba . ben çok etkisini gördüm kısa sürede bu bayanın.
canım yaptığın program nasıl gidiyo göbekte değişiklik var mı1200 ip atlama
15 dk yürüyüş
spor prog. 6. gün
3 lt su
güzel diyet
Elhamdülillah
Ben ip te atlıyorum ya ip mi yoksa programmı daha çok etkili bilemiyorum. ama acayip sıkılaştım elhamdülillahcanım yaptığın program nasıl gidiyo göbekte değişiklik var mı
bir ay önce nasıl kilo verdiğimi sormuştun 1000 iple demiştim.Ben ip te atlıyorum ya ip mi yoksa programmı daha çok etkili bilemiyorum. ama acayip sıkılaştım elhamdülillah
canım bende ip atlayarak çok güzel kilolar vermiştim ama. o zamanlar benim vücut hastaymıştı. bünyem kaldırmadı. şuan çok şükür iyiyim.bir ay önce nasıl kilo verdiğimi sormuştun 1000 iple demiştim.
ımkansız gelmişti sana..
bak pekte ımkansız değilmiş demi...
Hani diyorum sabah 2 yumurta yiyorsun ekmek hiç yemesen mikızlarönce bugün ne içtim ne yedim onu yazma gereği duydum. uyarılarınız tavsiyeleriniz özenle dikkate alınır
SABAH
2 haşlanmış yumurta
bol maydanoz
az peynir zeytin
1 dilim kepekli ekmek
AKŞAM
10 dal karnıbah haşlaması üzerine bol sarımsaklı yoğurt
1 tane karnıyarık
10 çatal kadar ciğer kavurması
İÇECEK
2.5 lt su
1 fincan 5li karışık çay
SPORLARIM
1000 ip atlama
2 saat yürüyüş
spor prog. 7. gün
ELHAMDÜLİLLAH BUGÜNÜDE ATLATTIM
seni mi kırcam kız. başlayalım inşallah.fatma canım ben insanity max 30 a başlıyorum kk da bi topik var çok etkili bi araştır beraber başlayalımm
yada canım benim şu kendi programım bitice başlayım. değilse bana çok ağır gelecek. başlamışken yarı yolda bırakmak istemem seni. 22 gün var daha kendi programımın bitmesi içinseni mi kırcam kız. başlayalım inşallah.
bende araştırdım. bidenedim zor geldi.ama ctesi başlasak olurmu
ben bugun ilk günü yaptım sen dediğim topiği buldun mu orda herkez karışık günlerde yapıyo zatenn. Banada zor geliyo dinlene dinlene yapıyorum sabahlarıda ip atlıyorum 2000 tane leithia ne diyo zorlanıyorsanız işe yarıyor demektir. Diğer topiğe bekliyorum seniiseni mi kırcam kız. başlayalım inşallah.
bende araştırdım. bidenedim zor geldi.ama ctesi başlasak olurmu
Buldum canım.ben bugun ilk günü yaptım sen dediğim topiği buldun mu orda herkez karışık günlerde yapıyo zatenn. Banada zor geliyo dinlene dinlene yapıyorum sabahlarıda ip atlıyorum 2000 tane leithia ne diyo zorlanıyorsanız işe yarıyor demektir. Diğer topiğe bekliyorum senii
çok çok geçmiş olsun canım.4 gündür sporumu yapmıyorum sağ bacagim yine sakat. Bu gün bi deniycem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?