ip atla+diyet+su...Bana eşlik edecek diyet arkadaşlarım buyrunn sayfamaa :)

1 dakika boyunca planı pozisyonunda duruyorum 15 saniye dinlenip tekrar yapıyorum tam 3 kere. Günde bir öğlen bir akşam. Aksam yaparken başka hareketleride yapıyorum (burpee ve ip atlama gibi) ama plankin öncesinde bir hareket yapmamanız ve plank yaparken nefes almayı unutmamamız lazim

Dünspor için kendime dinlenme günü yaptım kızlar. o yüzden bildirim yapmadım.
Bugün bomba gibi yeni günde güzel sporlar yapalım inşallah

On gundur yediklerime dikkat ederek 83 e indim ama daha cok yolum var yazin fit olmak istiyorummmmm
spor ve sağlık içün motivasyon sayfasını kesinlikle takip et. leithia diye bir bayan var yazıları süper.
Hatta yapabiliyorsan sayfayı baştan sona oku

kızlarrrrr size haberim varrr
yeni bir spor programına başlıyorum
Biliyosunuz ben ip atlayarak kilo vermeye çalışıyorum.
Buna ek olarak yeni bir spor programı oluşturdum veeeee ilk günümüde yaptım :)))
Büyükkk Kocamannn Desteklerinizi bekliyorum :)))

Ne güzel yararlı Bi program olmuş bu böyle
Yansın yağlar gitsin kilolar
Aynısını uygulayayım ben de

kızlar beraber yaparsak kendimizi sorumlu hisseder ve bırakmadan sonuna kadar gider inşallah hedefimize ulaşırız

Yine güzel bir gün geçirdim ve bunu gururla yazıyorum

1000 ip atlama
1 saat yürüyüş
spor prog. 3. gün
2 lt su
güzel bir diyet

Elhamdülilah bu günüde atlattım

Kızlarrr yine bidirim için geldim

1000 ip atlama
20 dk yürüyüş

Spor prog. 4. günü

2 lt su

Güzel diyet

kuzlarya bana bildirim gelmiyoo ya insanity max 30a başladım.2000 tanede ip atlıyorumm plank için rpgram yapcambaşlıycam ona da yazaaz kaldı

Sayıyla ip atlamıyorum
Onun yerine yaklaşık 10 dk atlıyorum
Plank yapıyorum toplamı 1 dk olacak şekilde
10 squat
20 mekik
Dağcı hareketi
Yani sayısı kafama göre hareketler yapıyorum

Ama mide yağlarım yanıyor demek ki acıyor dokununca
Vee kilo bildirimi yapayım 74.7
Aslında dün sabah yine bu kiloda çıkmıştım ama biraz patates pilav kurabiye derken verememişimdir
Neyseki ölçülü yediğim için almamışım da

Yeni süper bir programa başladım. 30 dakikalık bir HİİT programı ve çok terletiyor. Bipasha Basu adındaki bayanın programlarını yükleyip yapıyorum hep. Bana çok iyi geliyor kızlar. Eğer sizde program değişikliğine giderseniz ileride Bipasha Basu workout yazın youtuba . ben çok etkisini gördüm kısa sürede bu bayanın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…