ip atla+diyet+su...Bana eşlik edecek diyet arkadaşlarım buyrunn sayfamaa :)

İp atlamak çok eglenceli ve kolay her hafta kendime bi ip atlama planı yapıyorum bu haftaki hedefim 2500 atlamak bakalım inşallah 45 dk falan sürüyo set set atlıyorum vucud 20 dk sonra yağ yakmaya başlıyo
çok iyi sin inşallah devam eder ve hedeflerine ulaşırsın. bizimlede paylaş durumunu sonra biz merak ediyoruz arkadaşlarımız naptılar diye

günaydınlar...benim sağ ayak bileğimdeki ağrı biraz hafiflemişti taki cuma günü 700 ip atlayana dek..şimdi daha iyi ama hafif ağrı devam ediyo..tamamen geçene kadar ip atlamıcam..inş..en kısa zamanda tekrar sahalara dönerim..:) ısınmadan siz de atlamayın derim..

Ayak bileğindeki ağrı muhtemelen tendon ağrısıdır iltihap olmuştur aşırı yüklenmekten . aynısını yaşadım 1 ay bacağı dinlendirmeden iyileşmiyor

kızlar pazar pazar güne başlamışsınız.
Yeni girebildim bende
Bol su içtim
Kahvaltımı yaptım
Ama ipimi daha atlayamadım
250 ip atlicam birazdan
350 ip atlamayı vücut kaldırmıyor şuanlık. ilerleyen zamanlarda yükseltecem.
Şuanlık günlük 500 falan atlayımda iyileşince sayıyı artırcam inşallah.
Zaten az olsun ama devamlı olsun mesele

bende bugun kendimi 2500 için zorluycam bakalım tek seferde 100 atlaöaya başladım. Ben n tam 32 gündür ip atlıyorum 400 le başladım yavaş yavaş arttırdım. Bide sakatlanmamak için iki ayakla atlayın mutlaka çok sıkılaştım

Ahhh canım bir iki gün atlamada az bi dinlensin bacağın.
onun yerine mekik sguat falan yap
Bacak sakatlanırsa daha fena dinlen mutlaka

Kızlar çok güxel atlıyosunuz yaaa
Ben çok hastayım hiççç dermanım yokk
Acı getcek şu ki bugün hiçççç ip atlamadımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…