- 27 Aralık 2015
- 769
- 937
- 23
- 39
- Konu Sahibi suyabenzemek
-
Kilo vermişmiydin canımbende bugun kendimi 2500 için zorluycam bakalım tek seferde 100 atlaöaya başladım. Ben n tam 32 gündür ip atlıyorum 400 le başladım yavaş yavaş arttırdım. Bide sakatlanmamak için iki ayakla atlayın mutlaka çok sıkılaştım
Umarım birsey yememişsindir :)Ay kızlara kalkıp bişeyler yeme düşüncesi ve daha ne yicen düşüncesi Arasında okudum yazışmalarınızı valla süpersiniz
Leslie işe yariyomuKızlar çok azimlisiniz aynen böyle devam edin hatta bende aranıza katılayım.
Yalnız ip atlayabilir miyim bilmiyorum. İşten geldiğimde 45 dk leslie home walk yapıyorum Ondan sonra mı ip atlasam ne dersiniz?
Leslie işe yariyomu
Şu leslie 5 mil kaç dakika sürüyor ??Diyet ile beraber yapıyorum ve haftada 1 - 1,5 kilo verdiğim oluyordu. Ama 2 haftadır 500 gr tek verebildim vücudum alıştı galiba.
1 saat sürüyordu yanlış hatırlamıyorsam vücudun buna alışmış olabilir jillian 30 günlük programı var 3 level den oluşuyor 10 ar günlük onu tavsiye ederimŞu leslie 5 mil kaç dakika sürüyor ??
Ya video yükle yemiyorum internetim çok yavaş o yüzden jillian ne yapıyor bana kısaca anlat öyle yapayım )))1 saat sürüyordu yanlış hatırlamıyorsam vücudun buna alışmış olabilir jillian 30 günlük programı var 3 level den oluşuyor 10 ar günlük onu tavsiye ederim
Anlatmak zor ya ama bayağı etkili ve zorluyor bi kaç kez yapsan sonra aklında kalanları yaparsınYa video yükle yemiyorum internetim çok yavaş o yüzden jillian ne yapıyor bana kısaca anlat öyle yapayım )))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?