- 28 Aralık 2015
- 317
- 435
- 103
- 30
- Konu Sahibi suyabenzemek
-
Gerçekten bunu sen mi soruyosun fıstıkkkkYa kızlar evin içinde olduğum yerde yürüme hareketi yapicam 1 saat boyunca. Bakalım etkisi olacakmı . ne dersiniz olurmu sizce etkisi
Çok iyisin maşallahhGünaydın.kızlar dün akşam dikkatimi çekti ve tüm sayfaları okudum boyum 1.63
Dün 60.9 kg dum ve 1540 kalorilik yedim
Burayı okuyunca hemen kalktım 100 kez zıpladım yoğurt kürümü yedim bi 100 daha zıpladım ip atlar gibi ama ipsiz oğlum iple zıplatmaz
Bu sabah 60.5 kgyum ben öğünlerden önce yarım greyfurt yiyorum onun da faydası var sabah 100 zıpladım greyfurt yedim ılık limonlu suyumu içtim kahvaltımı yaptım aklıma geldikçe 100 er 100 er zıplayacam kolay gelsin
Ne muhallebisiiiiiii:)) muhallebi yedim
Çok geçmiş olsun Rabbim şifalar versinBana dua edinnnn biran önce iyileşeyim
Ben 25 kilo verdim ama bu son kilolar gitmiyor motivasyonum düşük bu aralar sizi okuyunca tekrardan hırslandımÇok iyisin maşallahh
Azimli birinede benziyosun
Hemen harekete geçmişsin
Maşallah sana hadi bakalım inşallah devam eedersinde bizlerede moral motıve olursun inşallah
Ben sizleri okudukça yalnız olmafıgımı anlayıp acayip hırslanıyorum
Yaza inşallah fit gircez
Tatillere gitcez ohhh missss
Bence bu hastalık olayini lehine çevir. Hem spor yapma vücudun dinlensin hem de bol vitamin ve proteinli yemekler ye. Bol bol yemek yiyerek bir günlük bedenini şaşırt. Ben 10 günde 1 kere yapıyorum . o zaman vücut alışamadığı için daha hızlı kilo veriyor muş. Hem de çok yedigin için vücut kendini toplar.Kızlar bu hastalık beni mahvettiii
Resmen dökülüyorum
Ama diyetimi bozdum mu bozmadım tabiki
Hastalıktan dolayı zaten hiççç iştahım yok
Bol suyumuda içiyorum
Ama gelgelelim bırakın ip atlayacak dermenı kolumu kıpırdatamıyorum
Benim bünye salgın bir taraftan diyet bir taraftan yenik düştü galiba.
En kısa zamanda ipime devam edecemm hiçç merak etmeyin.
BUgün galiba 11. günüm çok şükür iyi gidiyorum
İnşallah böyle de devam ederim
tebrikler ne güzelkızlar bugun benim tartı günüm 76 400olmuşum çok mutluyumm. Ben diyet yapamıyorum sadece aksam yemiyorum ve ekmek sadece sabah yiyorum ama ip mutlaka atlıyorum haftada 6 gün bi gün kas dinlendiriyorum ipi bırakmayın çok sıkılaştırıyo
yok canım yaaaİnstagram olan varmı takipleşelim
25 kilooooo hey maşallahhhBen 25 kilo verdim ama bu son kilolar gitmiyor motivasyonum düşük bu aralar sizi okuyunca tekrardan hırslandım
bizde böyle olurmuyuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?