- 23 Şubat 2015
- 999
- 389
- 103
- Konu Sahibi Kirpapatyam46
-
YaniTamam,peki.
Sen öyle diyorsan..
Tamam hemen demliyeyimGunaydin monopoly hanim, bi papatya cayiyla gune baslayin derim
Ahahahahaha. Tam öyle yazmalık konu. Sadece sevgili günlük kısmı eksik. Gerçi insan günlüğüne bile daha özenli yazıyor ama neysssseTamam,peki.
Sen öyle diyorsan..
Duzenliyeyim mi sevgili günlük diyeAhahahahaha. Tam öyle yazmalık konu. Sadece sevgili günlük kısmı eksik. Gerçi insan günlüğüne bile daha özenli yazıyor ama neysssse
5 yıldır neden dayandın madem öyle ? arayınca da açıyorum diyorsunuz engellersiniz arayamazBeş yıldır dewam eden bir arkadaş ligin var son zamanlarda anladım ki .artık arkadaş olmak konuşmak istemiyorum ama kendime engel olamıyorum.
Yaptığım iyi şeyleri küçümser.
Ben mesela bir şey olsa hemen ona Söylerim o da söyler ama aylar sonra . Ve hep salağa yatar bıktım bunla konuşmak arkadaş olmak istemiyorum artık ama bir şekilde ariyinca açıyorum acmamayi başarabilirim artık
Hadi bakalım.Beş yıldır dewam eden bir arkadaş ligin var son zamanlarda anladım ki .artık arkadaş olmak konuşmak istemiyorum ama kendime engel olamıyorum.
Ben mesela bir şey olsa hemen ona Söylerim o da söyler ama aylar sonra . Ve hep salağa yatar bıktım bunla konuşmak arkadaş olmak istemiyorum artık ama bir şekilde ariyinca açıyorum acmamayi başarabilirim artık
Beş yıldır dewam eden bir arkadaş ligin var son zamanlarda anladım ki .artık arkadaş olmak konuşmak istemiyorum ama kendime engel olamıyorum.
Hayırlısı...Beş yıldır dewam eden bir arkadaş ligin var son zamanlarda anladım ki .artık arkadaş olmak konuşmak istemiyorum ama kendime engel olamıyorum.
sizi asagi ceken insanlardan uzak durun.ben sildim oyle negatif insanlari.suan cok rahatim vallaBeş yıldır dewam eden bir arkadaş ligin var son zamanlarda anladım ki .artık arkadaş olmak konuşmak istemiyorum ama kendime engel olamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?