Irenbe umit hanimda tedavi gordum cok memnun kaldi.

Elimden geldiğince beslenmeme ve ilaçlarıma dikkat ediyorum. İlaçları 1 ay daha uzattı bi sonraki adette tekrar gideceğim hayırlısı olsun hakkımızda.

kızlar selamlar Funda Göde - Ümit Hoca- Ali Öner arasında kaldım 3.denemem olacak olumlu olumsuz yorumu olan var mı?

Ali Bey nasıldı sizce bneım 3. olacak da o yüzden biraz tedirginim
Ben ilk tedavimi orda yaptirmistim.. cok bilincsizdik, ne oldugunu anlamadan birden ignelere basladi.. oncesinde ne bir test, ne bir takviye, ne de baska bir duruma bakilmadan.. kisi olarak cok ilgili ve duzgun biri.. tavsiye uzerine gitmistik.. ama ilk denememiz ve negatif de sonuclaninca cok uzulmustum.. tekrar ona gitmedik, hatta bu olayi bir sene tamamen kapatmistim..

Merhaba durumunuz nedir şuan ? Benim durumla aynı sizinki de 14 yumurta idi cetrotşde iğnesine başladım şuan 3 yumurta var bugün muayeneye gittim. Boşuna mı hormon aldım yani dedim. Yumurtanın sadece 1 tanesi 20 mm üzerinde diğerleri gelişmesini tamamlamadı. Yani bugün çatlama iğnesi vurulup çarşamba opu olacağım ama ümidim yok oldu benim de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…