Irenbe umit hanimda tedavi gordum cok memnun kaldi.

Sizin degerleriniz neydi sorununuz eş mıydı siz mi?
Sorun bendeydi yumurtalık rezervim azdi o nedenle doğal yolla hamile kalamazsın dedi umit hanim eşimede birtakim tahlil yaptirdi sıkıntı yok dedi benim hamilelik sonucum 225 cikti sizin kimde problem

Sorun bendeydi yumurtalık rezervim azdi o nedenle doğal yolla hamile kalamazsın dedi umit hanim eşimede birtakim tahlil yaptirdi sıkıntı yok dedi benim hamilelik sonucum 225 cikti sizin kimde problem
Benim eşimde problem.sayi hız morfoloji sorun vardı ilk denememiz kimyasal gebelik olmuştu 4 ay antioksidan vitamin kullandık tekrar başladık.sayi 2 katına çıktı hız degismedi morfolojiden emin değiliz.bu kez nasıl dollenecek bakalım göreceğiz

Teknoloji çok ilerledi her şeyin çaresi var bende tavmergende 1 defa kimyasal gebelik yaşadım dr hamile kalma şansın yuksek demisti umit hanim titizlikle çalışıyor insallah olumlu sonucu alırsınız benimde 6 ay sürdü tedavim her ay bir tektik istedi banada vitamin takviyesinde bulundu

Tekrar merhabalar benim opu sonrası haber geldi yazmak istedim.toplanan 8 yumurtadan sadece 2 tanesi olgunmus onlar da dollenmis ama elimde avucumda kalan bu.umit hanım la ilgili birşey yazmak istiyorum buraya bana bu sefer yanlış tedavi uyguladı kendisi eminim.basta 15 yumurta taslağım vardı benim ilaçlara başladım tek bir yumurtam önden gitti,böyle olunca o catlamasin diye erkenden cetrotide başlattı bana.cetrotide gelişimi başlıyor tabi sonra da hiçbir yumurtam 18 mm den fazla buyuyemedi fazladan hormon kullanmama rağmen.cop oldu onca yumurtam.diyecegim su çikolata kisti konusunda uzman kendisi ama süreçte erkek faktörlü sorun varsa yada Ekstrem bir durum oluşuyorsa çok deneyimli değil bence standart prosedür uyguluyor ben birdaha kendisine gitmeyi düşünmüyorum açıkcasi.ciddi bir sorununuz yoksa değerleriniz de çok kötü değilse gidin ama ben birdaha gitmem

Hayırlısı olsun inşallah o 2 embriyo güzelce gelişir transfer olursunuz. Cetrotide in yumurta gelişimini baskıladığını ben bilmiyordum şahsen. Taze mi yapacak transferi yoksa dondurulmuş mu?

Hayırlısı olsun inşallah o 2 embriyo güzelce gelişir transfer olursunuz. Cetrotide in yumurta gelişimini baskıladığını ben bilmiyordum şahsen. Taze mi yapacak transferi yoksa dondurulmuş mu?
Yok buyumedi yumurtalar olması gerektiği gibi fazladan hormon kullandık gününü de çok uzatınca progesteron yükseldi taze transfer şansımız da gitti.bastan sona fiyasko yani yasadigim.3.gune gelirlerse dondurup bir sonraki adetle başlayıp koyacak.catlwmayi önlüyor bu durumda da gelişimi bir miktar baskiliyor tabi..umudum yok ama göreceğiz

Kendisi dedi zaten bu önden giden catlamasin alabilelim ama bu durumda diğerleri de biraz yavaş büyüyecek dedi.brn de siz en iyisini bilirsiniz dedim

Anladım, cumartesi filan haber verecekler o zaman size. İnşallah bu 2 embriyodan yüzünüz güler de tekrar baştan başlamak zorunda kalmazsınız. Gerçekten maddi manevi çok zor sil baştan başlamak

Umarim o iki yumurta iki saglikli bebis olur
Eger o ignegi kullanmasaydin ve yumurta catlasaydi diger yumurtalari etkiler miydi? Bir aciklama yapildi mi?

Umarim o iki yumurta iki saglikli bebis olur
Eger o ignegi kullanmasaydin ve yumurta catlasaydi diger yumurtalari etkiler miydi? Bir aciklama yapildi mi?
Yoo bir açıklama yapılmadi gerek bile duymuyorlar ki açıklama yapıp sorumluluk almaya.ben ilk tedavimden de başkalarından da biliyorum ama yumurtalar belli bir boyuta gelince cetrotide başlanıyor.erken başlayınca gelişimleri yavaşladı hepsinin.olmasa muhtemel o tek yumurta catlayacakti ama diğerleri buyuyecekti.cunku kendisi dedi diğerleri yavaşlar büyümesi ama bunu da alabilelim kaybetmeyelim diye böyle yapıyorum dedi.bir yumurta için kalan bütün yumurtalarim çöp oldu yani.bu yaşımda 15 ten fazla yumurta taslagiyla başladığım tüp bebek tedavimde elimde kalan 2 yumurta yani kabul edilebilir bir tarafı yok bence..ben hiç hormon almasam bile iki yumurtam gelişirdi zaten..olursa artık bu ikisi doktora rağmen olacak kısacası..

15 tane ile baslayip iki yumurta toplanmasi bana onceki tedavimde baska merkezde, bir yumurta catlarsa digerini de etkiler demisti hemsire..
umarim guzel haberler aliriz senden

15 tane ile baslayip iki yumurta toplanmasi bana onceki tedavimde baska merkezde, bir yumurta catlarsa digerini de etkiler demisti hemsire..
umarim guzel haberler aliriz senden
Bilmiyorum ki belki de benimle ilgili Ekstrem bir durum oluştu bu sefer diyecek fazla birşeyim de yok..belki de yapılabilecek şey buydu dediğiniz gibi etkiliyorsa..umarım bu ikisi sağlıklı embriyo olur dediğiniz gibi

Kızlar benim bi embriyom çözdürülüp izlenecekti. 3.gün embriyosu, pazartesi çözdürüldü ama akıbeti ne oldu bilmiyorum çünkü arayan olmadı. İrenbeyi ben ariyim dedim, 4 ü tuşlayıp embriyologa bağlanmak isteyince teli açan olmuyor. Napsam?

Tekrar ara canım mutlaka açan oluyor ama birkaç kere denemek lazım. Benim de öyle olmuştu 5.gunde embriyolog arayıp gelişimi güzeldi tekrar dondurduk dedi.

Sanmıyorum yani olumlu olumsuz haber verirlerdi muhakkak belki unutmuş olabilirler. Pazartesi arayıp öğrenin mutlaka birkaç kere arayınca açıyorlar
Operatöre bağlandım da çıktılar dedi. Pazartesi aricam dediğiniz gibi

Peki o ilaçlar iyi değil mi ki?
Ben bir arkadaş herkesin durumuna göre farklı tedavi uyguluyor demiş ya, ben onun için yazdım onu. Bir de teatrio İzmir firması tarafından İzmirde üretilen bi ilaç. Yani prowomen Alman menşeli mesela. Bu da kafama takıldı. Ama ben daha çok arı ürünlerinden fayda gördüm 2. Opu mda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…