İrenbe ümit inceboz hastaları

bence bu kez olacak :)

O deneme de irenbede miydi? Bakalim bugun ne diyecekler bizi de bilgilendirir misin?
Kızlar ilk denemem bursa da bir merkez beni eskiden tanıyanlar bilir. Adını geçirmem BurdA. Oranın bir daha kapısından geçmem. Sadece negatif oldu diye değil başka başka bir sürü sebebim var. Olsun tecrübe diyelim

Görüşme aşamaları nasıldı bende gitmek istiyorum ama nasıl olacak bilmiyorum adetliyken mi gidiyorsunuz bide bildiğim kadarıyla 2. Gün gel diyorlar ama benim 1 gün sürüyor zaten napcamı Bilmiyorum bilgi verirmisiniz ??

Siz adeti hiç beklemeyin direkt muayene randevusu alın zaten ilk ucretsiz zaten. Doktor hanım ne yapacaginizi söyler ilk alttan muayene etmiyor zaten

Mrb irenbenin aşılama yada tüp bebek fiyatları nasıldı bilgi verirmisinz .
Aşılama ile ilgili bilgim yok ama tüp bebek 9 bin doktor muayene ücreti 400 lira sperm dondurma yapmıştık 500 lira embriyo dondurma daha yapmadık onu bilmiyorum ben histeroskopi falan da oldum ilacı falan derken 20 25 arası bir tutar gidiyor bence hastalığın durumuna göre.

Benimde bursa maceram var sonlandirilmis.. insallah irenbe hepimiz icin hayirli olur.. Ben buradan da cok umitli degilim ama nasip artik

Benimde bursa maceram var sonlandirilmis.. insallah irenbe hepimiz icin hayirli olur.. Ben buradan da cok umitli degilim ama nasip artik
Ümidinizi yitirmeyin benim tanıdığım insanlar var burada hamile kalan nasibimizde varsa zaten doktorlar vesile olacak böyle düşünün

Teşekkür ederim bilgiler için bu ayda olmazsa aşılama düşünüyoruz

Histeeskopi videonu izleyebildin mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…