irise Burun Estetiği Ameliyatı

irise

Guru
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2010
156
2
296
- Yurtdışı
Selam kizlar,

forumu takip edenler bilir ameliyat sonrasi neler cektigimi yuzumle :)

ama iste sabrin sonu selamet!

2 aylik fotolarim :)
hepinize sevgiler

Son düzenleyen: Moderatör:
bence burnun yandan görünüşünden çok önden görünüşü önemli
çok hoş olmuş çok doğal duruyo
estetikliyim diye ucu kaklık burunlar gbi bn burdayım demiyo
süper olmuş sağlıklı günler geçirmen dileğiyle

yerim seni fistikk..ne guzell olmussun kiz yakion valla..gozundeki kirmizilikda gecdii..daha dun gibiydi deilmi hersey...super olmussun gule gule kullan mucukss:)

ay süper olmuşsun yaaa :) değdi hepsine bak :) en sonuncu foto ayrı bir güzel, güle güle kullan buruncuğunu :)

irisecim çok güzel olmuşsun! sıkıntılarının hepsine değmiş kesinlikle:) burnuşunla sana sağlık mutluluk dilerim, paylaştığın için de teşekkürler canım.

ne günlerdi yaaa :))) 2 ay olduu ve bir fıstıkkk var karşımızda :))) benimde 1 ay oldu daha canım bakalım günden güne küçülüyor düzeliyor :))

Valla çok çok güzel olmuş:) İyi günlerde kullan güzel burnunu canım

Son düzenleme:
süper, muhteşem, harika... bu 3 kelime yeni halini özetler canım... son fotona da bittim , çok cici. güle güle kullan canım.

tesekkurler kizlar valla bende o gunler nasi gecti diye dusunuyorum.. :) nasi agliyodum burda

simdi cok mutuyum valla onumuzdeki ay turkiyeye gelip bi kontrole gidicem Veli bey e :)

opucukler hepinize :)

Aaa ne cabuk olmus iki ay .. Iyi olmana sevindim canim ... Burnunda cok tatli duruyor insallah sIkintisiz gule gule kullanirsin ...

Sabrın sonu selamet gerçekten senin için söylenmiş nerden nereye geldi yüzün çok güzel olmuş bayıldım harika ya çok şirin olmuşsun

Aynen oyle sabrin sonu selamet bak cok guzel ilerliyorsun, burnun super olmus cok dogal yuzunle acaip uyumlu. Artik icini ferah tut:)

cnm gözleirndeki kızarıklık ne kadar sürede geçti ben de düşünüyorum ameliyat fakat ameliyattan 20 gün sonra okula gitmem gerek ve lens kullanıyorum... diğer topiğinde görmüştüm resimlerini ve tereddüte düştüm 20 günde ne kadar iyileşme gözlemlemiştin cnm foto var mı?? ??bilgilendirirsn çok sevinirm tatlım bu arada çok hoş olmuş yeni burnun güle güle kullan..

Son düzenleme:
ayşegülcüm gözün kanlanması kişiden kişiye göre değişebiliyor, şans işi tamamen, bende olmadı mesela ama irise arkadaşımızda oldu, bazısınınki iki haftada geçiyor. visine damla kullanmak da işe yarıyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…